‘In een uur is de enorme koepel lucht die ik boven mij zie volgespoten met geheimen’

Peter van Hees houdt de lucht boven Driebergen scherp in de gaten. In deze aflevering van zijn luchtdagboek beschrijft hij zijn indrukken van de maand december 2019.

kruisende chemtrailbanen Delft 10 december 2019

Kruisende chemtrailbanen boven Nieuwerkerk aan den Ijssel, dinsdag 10 december. De rode cirkel wijst op een jet met een korte trail temidden van eerder aangebrachte, lange en persistente chemtrails.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 8 december

Deze zondag is een mooie dag; geen spuitwerk. Het werkt moed- en rustgevend deze bewolking, die speels, luchtig en transparant overkomt. Mijn inmiddels overleden heelmeester Leen liet me 30 jaar geleden mijn hoofd breken over de vraag: wanneer voelt een mens zich gezond?

Ik zei zoiets als: “Dan heb je het niet te warm, niet te koud, voelt geen pijn, bent niet te snel vermoeid en ga zo maar door.”

“Allemaal waar,” zei Leen, “maar nu in één woord.”

Ik had geen idee. Na een tijdje verbrak hij de stilte: “Transparant. Je ervaart jezelf als gezond als je je transparant voelt.”

Sindsdien heb ik me aangeleerd om de dingen om me heen af te tasten
op hun transparantie. Is er misschien ergens een hobbel of een kuil, een vlek of een ondoorzichtige of te doorzichtige plek of laag?

De lucht van vandaag kon ik diep doorademen. Zij heeft een goede transparantie. Ook de afgelopen dagen, toen ze bedekt was met wolken. Door het vele vocht in de lucht hingen de bomen en struiken afgelopen vrijdag vol druppels. Dat voelde transparant.

Vandaag, rond 10 uur in de ochtend zei ik tegen mijn vrouw: “Kom eens kijken, ik zie wat blauw.”

Langzaam kwam er meer blauw in de stratus, gaandeweg werd het mooi weer. Vanuit een bepaald gezichtspunt kun je zeggen dat er meer transparantie in de lucht gekomen is. Wat ik ervaar als transparant, zo is de lucht boven Driebergen al drie dagen.

Dinsdag 10 december

Kruisende chemtraailbanen 10 december 2019

Opname van 10 december 2019. Op deze foto, gemaakt in Driebergen, geeft de time stamp een onjuiste datum weer. Dit komt omdat de auteur na een batterijwissel de reset van de ingebouwde klok van het toestel over het hoofd zag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er staan twee kruisende chemtrailbanen in de lucht, bij mij het beeld oproepend: punt uit, het is genoeg, tot hier en niet verder.
Ik ben me bewust dat dit een punt zetten zich in mijn ziel afspeelt via mijn bewustzijn. Het betekent voor mij: wat jullie als wezens verantwoordelijk voor dat chemtrail gedoe ook voor bedoelingen mogen hebben, voor mij is het schluß, slot erop, ik laat je verder niet toe in mijn gevoel. Mijn bewustzijn zal zich met je bezighouden, je verder onderzoeken maar gevoelsmatig: uit en over.
Deze dikke punt is gezet, nu weet je ervan: x=.

Je gekruiste armen voor je borst drukken hetzelfde uit. Plaats ze daar en laat dat gemanipuleer daarboven niet verder toe dan tot de buitenkant van je punt zettende armen. Richt dan je aandacht, geest en ziel naar binnen. Wat kunnen de motieven zijn van degenen die dit doen? En wat stel jij daar tegenover?

Zaterdag 14 december

Mailcontact met een familielid in Zweden. Ik merkte dat hij dit luchtdagboek niet wilde lezen. Zijn mening was al bepaald door wat hij opgestoken had van een artikel uit het wetenschappelijke tijdschrift Environment Research Letters uit 2016.

De auteurs beweren dat er geen bewijs is voor een wereldwijd en geheim chemtrailprogramma. Ze doen dit met gegevens van een peiling onder 77 experts.

In Hemel onder Vuur is precies dit artikel al uitgebreid onder de loep genomen en weerlegd, in hoofdstuk 2.

Dinsdag 17 december

Chemtrails 17 december 2019

Opname gemaakt op 17 december 2019. Zie de opmerking in het onderschrift bij de voorgaande foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag, overigens na een paar dagen rust, veel chemtrails gezien. Langzaam zag je de normale bewolking dichtslibben.

Ja wat zeg je hierop? Bijna heel Europa verenigd onder een zonnescherm of partytent in een afgedwongen benevelde EU cirrus homomutatus.

Lang leve de demoncratie!

Donderdag 19 december

Verkeerstorens sturen chemtrails spuitende vliegtuigen via een andere frequentie
dan ‘normaal’ vliegverkeer. Die aansturing is geheim.

De stoffen waarmee in de atmosfeer gewerkt wordt zijn geheim.

Wanneer en in welke mate gespoten werd, wordt en gaat worden: al evenzeer geheim!

In de berichtgeving in de media wordt opzettelijke foutieve informatie gegeven om deze geheimen te beschermen en verwarring te zaaien omtrent dit onderwerp.

Cirrus homomutatus is zwaarder, ondoorzichtiger, dichter dan cirrus deo mutatus.

Waar kijken we naar als we de chemtrails en het kunstmatige sluierdek goed in ons opnemen en overdenken?

We kijken naar een fenomeen dat te maken heeft met de atmosfeer om de hele wereld, met de ontwikkeling van de aarde, met de ontwikkeling van de mens op de aarde en met de ontwikkeling van de kosmische mens.

Hoe wilt u dat aarde en mens zich ontwikkelen?

Vrijdag 20 december

Gisteren en ook vandaag staat de wind ZZO en is de windsnelheid ook 24 km/u.
De chemtrail spuitende vliegtuigen vlogen gisteren de hele dag ZZO en ook daar haaks op.

in een uur tijd is de pi x r² kilometer luchtkoepel die ik boven mij zie weer volgespoten met geheimen.

Als er drie uur lang, zowel van voor naar achter als van links naar rechts, met een kruissnelheid van 700 kilometer per uur chemtrailbanen gespoten zijn, dan is een oppervlakte van 2100 km2 vol met cirrus homomutatus.

Stel dat de windsnelheid 24 kilometer per uur is. Dan betekent dit dat we – bij gelijkblijvende weersomstandigheden – drie dagen plus circa 16 uur lang het resultaat van het gister gespoten dek boven ons langs zien trekken.

Maak je borst maar nat!

Zondag 22 december

Vijf uur ’s middags. De wind is gedraaid naar zuidwest. Ik weet niet precies wanneer, maar gezien de windsnelheid, die nu als 16 km/u aangegeven is, bevinden we ons nog steeds onder invloed van de grote partytent die donderdag 19 december is uitgespoten.

Ik sluit af met de wens dat vele geheimen in 2020 ontsluierd mogen worden, zodat ademhaling, vochtcirculatie en warmtehuishouding in ons en om ons heen transparant zullen zijn.

Lucht boven Delft op 30 december 2019

Lucht boven Delft op 30 december 2019.

Gerelateerd

Luchtdagboek november 2019

Luchtdagboek oktober 2019

Luchtdagboek september 2019

Luchtdagboek augustus 2019

Luchtdagboek juli 2019


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar).
De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken.
We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social.
Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Gea rijpstra schreef:

    De experimenten ,o.a. met 5G,chemrails,,geoengineerg is gezien de machtstruktuur mogelijk.Deze machtsstructuur beschikt over ons en kan in een staat komen om onze natuurlijke evolutie te stoppen.En zo creëren we nieuwe Goden.Als ik me bedenk dat de mensheid volgers zijn van oorlogen(de laatste 3000 jaar 5000 oorlogen) ,dus het afbreken en opbouwen in de psyche van de mens, herhaling na herhaling, zijn we dus (wel te verstaan door de honger van hogere machten ),ons zelf aan het afbreken.Maar wie zijn zij ? En hoe onze kracht ,die in eenheid ligt,te bundelen om aanwezig te kunnen zijn .

  2. Jeanine Hoefnagels schreef:

    Mooi, dat “punt uit, het is genoeg, tot hier en niet verder”. Dat ga ik ook toepassen want ik word best vaak heel woedend als ik de moordmachines zie vliegen. En dat is negatieve energie die niet helpt. Dankjewel schrijver en er kómt een moment dat dit afgelopen is, dat weet ik héél zeker.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.