Knoeiboelwolken boven Delft, 19 oktober 16:40

Commentaar van de maker: “Er klopt geen hol van deze lucht.”

Het beeld doet mij denken aan verf die slecht dekt. Het is volkomen onnatuurlijk.
Wat je hier ziet is plasma. Het zijn uitgewaaierde chemtrails. Dat zijn ook wolken uiteraard, maar ze zijn door mensenhand ontstaan.

Je ziet en voelt meteen wat een knoeiboel er zo gemaakt wordt van de natuur.

Delft 19 oktober 2019

Gerelateerd

Het wordt steeds gekker daarboven (3): een terugblik op het luchtruim van de afgelopen zomer

O, gij Nederlander, let op uw luchten, laat ze niet langer bezoedelen!

Hoe een zonsopkomst er niet hoort uit te zien: het luchtruim op 20 september om 8:15 uur

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Florian Mol schreef:

  voor de enkelingen die druppelsgewijs wakker worden uit hun voor hen geconstrueerde werkelijkheid is de realiteit een gruwel. Het positieve eraan is dat wanneer er meer mensen wakker worden, we de boel kunnen gaan opschonen. Daar zijn de enkelingen al volop mee bezig, gezien jullie schrijven en activiteiten. Zelf ben ik ook al zo’n 20 jaar redelijk wakker, denk ik, en dagelijks verder aan het ontwaken en ook ik heb jaren op facebook en dergelijke mensen geprobeerd wakker te maken. Uit reacties bleek telkens dat er maar bar weinig mensen bereid zijn tot ontwaken, men verkiest de roes nog boven verantwoordelijkheid en eigen regie. Ik denk dat het voor velen ook gewoon te moeilijk is, want werkelijk het probleem aanpakken betekent anders gaan denken en doen. Wij zijn gaan geloven dat we consumenten zijn, koopvee met veel of weinig koopkracht en waar de gehele economie om draait. Een verzonnen markt met goederen en diensten die veelal onnodig zijn, maar waar we in zijn gaan geloven doordat we door middel van reclames en subliminale boodschappen zijn toe overgehaald. Daaruit wakker willen worden betekent een veel minimalistischer leven, dat wordt vooralsnog gezien en geïnterpreteerd als armoede. De realiteit kunnen onderscheiden van de geconstrueerde werkelijkheid vergt eigen onderzoek, lezen,lezen en nog eens lezen. Daar hebben de meesten ook geen tijd of zin in, ook omdat ze het gewoonweg niet hebben geleerd. Dus anders gaan denken en doen is verdomd lastig en staat haaks op het leven van alledag zoals we het hebben geleerd te zien. Ik denk dat de beste wijze om mensen in te laten zien dat zaken anders in elkaar zitten dan dat de meesten denken, is door hen in het dagelijks leven in de kleine gesprekjes die je voert links en rechts, erop te wijzen. Alles wat je erover schrijft is leuk, maar ik vraag me weleens af hoe veel er mee wordt bereikt, mensen lezen het die ernaar op zoek zijn, ter bevestiging van wat ze al weten, Dus wellicht een beetje zendelingendrang is nodig slapende mensen lichtelijk wakker te porren zodat ze opzoek gaan naar meer info. Sinds ik heb besloten gewoon op straat in de kleine gesprekken die ik voer te laten weten hoe ik er werkelijk (anders vaak) over denk, ben ik veel meer mensen tegengekomen die eveneens anders denken dan dat ik er in jaren ben tegengekomen op facebook. Leuk eraan is tevens dat ik daardoor van vele anderen weer informatie heb verkregen die ik eerder niet had, er vind groei plaats, gewoon op straat. Keep up the good work.

 2. Willem schreef:

  Ja het kan hoog zitten die vergiftiging van ons luchtruim, het geen antwoord kunnen vinden en het zwijgen van overheden maken dat je er steeds meer achter gaat zoeken. Ik ging het op den duur vergelijken met het goudstof verhaal van de Annunaki, of ik opperde het idee dat het altijd al zo was maar dat wij het pas begonnen te zien na een soort van ontwaken, dat alles kunstmatig is dus ook de wolken en dat het dus niet alleen vliegtuigen kunnen zijn maar ook andere voertuigen van onbekende origines. Maar op oude foto’s en films zag ik ze nooit dus dat klopte ook al niet. Maar ja zo blijven we lekker bezig, het eeuwige leven hebben we toch niet (niet in deze vorm neem ik aan) en de tijd gaat veel te snel dus er is geen tijd genoeg om door al die geheimzinnigheid heen te breken, onze breinen zijn kunstmatig begrensd lijkt het wel.

 3. Willem schreef:

  En het blijft maar doorgaan, zelf viel het mij pas op in 1998 toen het mij opviel dat er X-en in de lucht bleven hangen, 2000 begon ik er pas meer op te letten en 5 jaar later was het extreem tot nu aan toe. Alle moeite die ik deed om het te begrijpen en de bronnen van dit alles te achterhalen hebben in al die jaren tot niets geleid. Met velen vragen gestuurd naar de omliggende regeringen middels mail en brief zo ook de milieu-diensten. Maar we ontvingen nooit een antwoord, op wat slappe verhalen na uiteraard zoals altijd. Het is ook onbegrijpelijk dat dit zomaar door kan gaan en al helemaal in deze rare tijd aangaande allerlei uitstoot, deze troep wordt totaal genegeerd, hoe nu verder?

  • Marije Freeve schreef:

   Wie zou het aandurven om bij Cafe Weltschmerz te gaan zitten met dit onderwerp? www.facebook.com/pg/Ca…e_internal

   • Willem schreef:

    Er valt niks te durven, het zou een opsomming zijn van alles wat er al jaren over verteld en geschreven is maar het zal niets veranderen. Dan komen er reacties onder te staan van veel mensen die het ook zien en vinden en anderen die schrijven dat we gek zijn en dan 3 uur later is iedereen het weer vergeten op naar het volgende onderwerp op een ander kanaal. Weet je hoeveel mensen hiervoor al hun nek uitgestoken hebben en alles op het spel gezet hebben en allerlei onderzoek en wetenschappers er bij betrokken hebben enz enz, niets heeft geholpen en de mensen die nu zo’n 20 tot 30 jaar oud zijn weten al niet beter meer dan er zijn vliegtuigstrepen, zelfs in tekenfilms werden ze getekend, allemaal hersenspoeling.
    Zolang het merendeel Facebook en Twitter gebruikt zal er niets veranderen, ik heb nooit een Facebook of Twitter account gehad en heb ook geen smartphone of wat dan ook, slechts internet en dat was vroeger meer dan genoeg. Nu is er veel te veel om uit te kiezen, althans zo lijkt het, in principe is alles eenheidsworst.

    • Marije Freeve schreef:

     Ik denk dat er wel enig lef voor nodig is om daar te gaan zitten en een goed verhaal te houden. Maar wie kun je dat aandoen? Ik weet hoeveel klokkenluiders door de jaren heen van alles hebben geprobeerd. Ik schreef er een hele reeks artikelen erover: www.transitieweb.nl/autho…je-freeve/

     • Willem schreef:

      Zo, je hebt sterke artikelen geschreven Marije, complimenten. Deed het zelf ook heel veel foto en filmmateriaal ook veel van mensen die er reageerden en antwoorden wilden,maar na 8 jaar werd mijn website opeens uit de ether gehaald, nooit een reden of uitleg voor gehad en ik had niet de energie om opnieuw te beginnen. Maar er is niet veel lef voor nodig om er te gaan zitten maar ik denk niet dat het wat uitmaakt of dat het helpen zal. Ik vind Cafe Weltschmerz ook een goed kanaal en de interviews zijn meestal de moeite waard en redelijk goed bekeken maar met deze onderwerpen is het zoals met alles eigenlijk preken voor eigen parochie. Zij die het weten weten het toch wel maar hebben geen macht er iets aan te veranderen en zij die het wel kunnen veranderen (en vaak ook weten) zitten er zelf achter of krijgen de opdracht er niets over te zeggen. Het is erg frustrerend als je het ziet gebeuren en je staat machteloos.

     • Willem schreef:

      Heb net even in mijn backups gekeken en heb nog aardig wat materiaal vanaf 2000 tot aan 2015 bewaard, de meeste links werken niet meer want veel websites zijn uit de lucht gehaald of gestopt.
      Zelf heb ik ook regelmatig milieu, commissariaten en ministeries aangeschreven, ook meer mensen via m’n toenmalige webpagina trachten te laten reageren. Alle adressen, postbus nrs en emailadressen van milieudiensten, commissariaten en ministeries hier en in Belgie had ik vermeld en ook een voorbeeldbrief met de klachten en een vraag om een antwoord inzake die chemtrails, ik kreeg steevast het zelfde antwoord terug, “Dank u voor uw vraag etc. en, er is nu eenmaal meer vliegverkeer dan enige jaren terug, als u nog vragen heeft bla bla en schrijft u anders naar een milieuklachtendienst bij u in de buurt.” en daar konden we het mee doen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.