Kijk eens wat vaker omhoog en wat minder op je smartphone

Wie wat vaker omhoog kijkt, ziet dat zich boven onze hoofden van alles afspeelt wat te denken geeft. Van alles wat je twintig jaar geleden niet zag.

Een fotograaf in Delft legt zulke luchtfenomenen vast met timelapse video’s en korte opnamen, zoals de onderstaande van maandag 13 augustus 2018.

Je ziet in deze video heel duidelijk wat ik een stoptrail noem. Dat is een vliegtuigspoor dat in the middle of nowhere ophoudt en dat zo de theorie dat het alleen maar waterdamp is logenstraft. Immers: waar is de rest van het zogenaamde waterdampspoor gebleven?

In deze video zien we twee keer zo’n ‘stop’. Dus een begin en een eind aan het spoor. Als dit waterdamp is, waar was het toestal dan voor het begin en na het einde ervan? Het kan niet heel eventjes dat stukje gevlogen hebben.

Veel aannemelijker is het dat dit toestel met ondernbrekingen chemtrails heeft gesproeid.

Gerelateerd: Condensatiespoor en chemtrail in één video vastgelegd

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.