In de loop van de dag, van het Westen uit, hoge sluierbewolking…

De laatste tijd valt me op dat de weermannen en -vrouwen het chemtrail-programma integreren in hun verwachtingen. De term daarvoor is ‘hoge sluierbewolking’.

Vroeger zag je dit type bewolking bij de nadering van een storing, maar ook zonder storing is het de laatste tijd een en al ‘sluierbewolking’ wat de klok slaat.

Hoge sluierbewolking is een term die verdoezelt dat er sprake is van uitgewaaierde chemtrails. Hieronder een time-laps (12:00-18:00) van de lucht boven Zuidwest Nederland op vrijdag 16 februari 2018. Vanaf 13:00 komen er door mensenhand aangebrachte ‘sluiers’ in beeld.

 

Twee dagen eerder, op 14 februari 2018, zagen we hetzelfde beeld. De dag begint met een tamelijk schone lucht. Na verloop van tijd raakt die echter meer en meer vervuild met ‘kunstmatige bewolking’.

Zie ook: Zo gaat de zonsverduistering in zijn werk

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. robertvanwaning schreef:

  Foto’s van luchtvaartsmog op Instagram: www.instagram.com/rober…ing/?hl=nl

 2. robertvanwaning schreef:

  Ik ben niet gestopt met het fotograferen van contrails (= luchtvaartsmog), maar ik plaats die foto’s nu op Instagram. Je kunt ze daar vinden met de tags #contrails, #vliegtuigsmog, #aviationsmog, #sluierbewolking, #vliegenistegoedkoop, #flyingistoocheap en enkele andere.

  Luchtvaartsmog is volgens mij de regel, terwijl chemtrails een (weliswaar ernstige) uitzondering vormen.

  Als je de toename van man-made ‘sluierbewolking’wilt bestrijden, moet je beginnen met de hoofdoorzaak daarvan, en dat is het vliegverkeer dat dagelijks op grote schaal door alle media wordt gepropageerd.

 3. jannesjoep schreef:

  99,9999% van de Nederlanders denkt dat ik gek ben als ik ze hierover vertel, ze zeggen letterlijk allemaal (uiteraard in andere bewoordingen maar de strekking is steeds hetzelfde): “Man je bent gek en je moet je echt laten nakijken, denk je nou echt dat de regering dit zou doen? Man doe niet zo krankzinnig, de regering zorgt juist voor ons en heeft het goede met ons voor en ze zouden nooit dit soort dingen doen en ons willens en wetens ziek maken.”

  Dat denkt dus echt 99,9999% van de bevolking, er zijn er niet meer dan een paar duizend die dit geloven ook al is het bewijs voor chemtrails en operation cloverleaf op talloze sites geleverd, er zijn zelfs meerdere overheidsfunctionarissen, piloten, en andere deskundigen die hiervoor onweerlegbare bewijzen hebben geleverd (not niet eens gekeken naar operation cloverleaf dat gewoon mainstream bekend is).

  • Fred Teunissen schreef:

   Beste Joep, ik herken dit gevoel. Het is zwaar als vrijwel niemand in je omgeving je serieus neemt. Toch denk ik dat het percentage mensen in Nederland dat open staat voor deze informatie hoger ligt. Ik weet niet of dit ooit onderzocht is. Zelf schat ik het op zo’n 3 of 4 procent. Daarmee liggen we ver achter bij andere landen. In de VS is inmiddels al zo’n 9 procent van de bevolking er vast van overtuigd dat er een geheim chemtrail-programma gaande is. Zie daarvoor deze posting: www.transitieweb.nl/chemt…realiteit/
   Ook al voel je je een roepende in de woestijn, gewoon doorgaan, blijf dicht bij jezelf. Vroeg of laat komt er dan wel steun. Als het niet uit de zichtbare wereld is dan toch in elk geval uit de onzichtbare.
   Dank voor je reactie.

 4. peter schreef:

  Prachtige up~2~date~bases van NU,

  creatiX

  X-punt,

  de flits,

  de vereniging van onze harten,

  de mi~x,

  van~ en over~ de hele wereld; @ 3:20

  www.youtube.com/watch…DJMW_omVsA

  ” Many thanks for taking the time watching these videos of the big changes showing for you every day and still hundreds of photos are flooding in so please have a fantastic week and we must stay positive through these times.”

  As Above, So Mirrored Below

  www.youtube.com/chann…_polymer=1

  Licht Uit.

 5. Marc Lohman schreef:

  Dag Fred, ben je eigenlijk bekend met de website contrails.nl van Robert van Waning? Ik heb vroeger vaak naar deze site gekeken en Robert is er blijkbaar in 2016 mee gestopt. De site geeft een mooi overzicht van de chemtrails/contrails van de laatste 14 jaar.

  • Fred Teunissen schreef:

   Dag Marc, nee, bekend kan ik niet zeggen. Wel eens even langs gesurfd. Goed dat je me hierop wijst. Dit is een prachtige verzameling bewijsmateriaal. Jammer alleen en behoorlijk verwarrend dat de site contrails.nl heet, waar het overwegend om chemtrails gaat.
   Maar een waardevolle bron, dank je voor je reactie!

 6. peter schreef:

  AHO

  fading in, fading out

  Licht UIT;

  www.youtube.com/watch…OOb2DX67uk

  Vele short-outs, short-cuts en short-circuits,

  vandaag de dag,

  gesluierd of niet,

  hoog en laag,

  gezien en ongezien,

  een massa-experiment.

  X

  Het is dichterbij dan we denken;

  www.youtube.com/watch…mcTRMi48cY

  In de loop van de jaren ^

  @ 10:55 min.

  ZelfSpot AAN.

  O

  ALOHA

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.