Hoog Sammie, kijk omhoog Sammie, want daar was de blauwe lucht

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in de gaten. Maandelijks vat hij zijn indrukken samen. In deze aflevering blikt hij terug op de maand maart 2020.Op 15 maart staat in mijn dagboek:
Heel blij was ik dat we tot vanmorgen een periode van veel wind met heel veranderlijk weer gehad hebben. Prachtige wolkenpanorama’s, schitterend. Om zes uur zag ik een schone lucht met een paar verdwaalde wolkjes, bijna geen wind.

Oei, ging het door me heen, als dit maar niet de eerste heftige sproeidag wordt sinds een paar weken. Om zeven uur fotografeerde ik een dikke vette chemtrail maar zag aan een paar onnatuurlijke wolkjes: het is niet de eerste.

Het ging weer systematisch. Met als gevolg dat het geen‘normale’ ge-zon-de dag meer werd met volop vitamine D en andere levens
energieën. Nu moesten we het met een ongezond aftreksel doen.

Genanoniserde lucht

Door de homomutatus gelegde cirrus leven we weer dagenlang in een door chemo genanoniseerde lucht. Als we pesticide over de akker spuiten kiezen we ook de ochtend met geschikte condities. Dit brengt me op de gedachte dat zaadhandel Monsanto, nu Bayern, financiële problemen heeft doordat er zoveel schadeclaims zijn ingediend vanwege het kankerverwekkende roundup.

Zo zullen er binnen nu en een paar jaar eveneens grote financiële problemen komen voor de producenten van deze climategate chemtrails, omdat de luchtgebruikers desastreuse gevolgen van de ingeademde aluminium, barium, strontium nanodeeltjes ondervinden, zoals onder andere dementie.

Monsanto heeft hiermee te maken omdat ze een voor aluminium resistent zaaigoed op de markt brachten. Zaaigoed ontwikkelen kost tien tot twintig jaar voordat je via selecteren, zaaien en oogsten, en opnieuw selecteren zaaien en oogsten voldoende tijdcycli hebt om specifieke eigenschappen van zaadplanten te genereren.

Aluminium resistent

Cleopatra had zich indertijd geïmmuniseerd door elke dag een drupje meer van het gevlekte scheerlinggif te drinken. Daardoor werd haar lichaam resistent. Als een zaadplant zo is gekweekt dat hij geïmmuniseerd is voor aluminium, betekent dit dat deze plant de verhoogde aluminiumconcentraties kan behappen, die ontstaan zijn door het sproeien met chemtrails.

Dit betekent niet dat de mens deze plant met die verhoogde concentraties aluminium aankan in zijn verteringssysteem want hij is er niet geleidelijk aan gewend. Je zou net zoals je gen-technisch gemanipuleerde soja, mais en dergelijke niet op je bord wilt ook deze ‘aluminium resistente planten’ niet op je bord moeten willen krijgen. Dus Monsanto wist heel goed waarom ze tientallen jaren geleden begonnen zijn ‘aluminium-resistente zaden’ te kweken. Dit concern is op de hoogte van de middelen waarmee gesproeid wordt.

Een paar dagen later hoor ik op het avondnieuws van acht uur hoort dat een neveneffect van de maatregels genomen in het kader van de tot maatschappelijke dwangneurose verheven coronavirusziekte is, dat er veel minder stofdeeltjes in de lucht zijn. Dit komt door  vermindering van het weggebruik en verminderde industriële uitstoot dan. Maar de nieuwsreporter vermeldt niet dat er de hele dag door een uit nanogrammen van zware metalen opgebouwd klimaat-hek-werk is gespoten boven Nederland. Ik schat minstens tien keer dikker dan wat we gewonnen hebben.

Schonere lucht, wat een kortzichtigheid. Hoog Sammie, kijk omhoog Sammie, want daar was de blauwe lucht. Nu de menselijk geest, ziel en lichaam het zo druk hebben met het zich instellen op die nieuwe elektrische golven die worden uitgestraald door die 20.000 gelanceerde satellieten. Die maken 5G hier mogelijk, waartegen de mens zich verweert door een virus af te scheiden. Nu kan er wel een schepje bovenop op 10 tot 12 kilometer hoogte met een paar dagen met chemicaliën volgespoten lucht. Het stimuleert de neurose tot dwangmatig handelen; doe dit en doe dat, laat dit en laat dat.

Globale genocideplegers

Vanmorgen, de 19de, een dichtgeslagen wolkendek. Er zit weinig beweging in. Het is een grijs gesloten front. Terwijl de weerbeelden, de wolkenbeelden van gisteren in mijn herinnering voorbijtrekken, komen ook de spuiterijbeelden langs en kan ik het wolkendek van nu snappen. De wolkenradarbeelden van gisteren klopten niet met mijn waarnemingsbeelden, maar ook de weersvoorspelling wijkt af van het daadwerkelijke weer. Toch ligt wat ik nu zie in het verlengde van gisteren. Weer eens blijkt dat weervrouwen en -mannen de door mensen veroorzaakte wolken niet incalculeren bij hun voorspellingen.

Dit is even onrealistisch als een horoscoopbeeld voor nu maken op grond van de sterrenstand van 2000 jaar geleden. De spuiterij van gisteren en vandaag heeft ons samen met het natuurlijke verloop dit weerplaatje opgeleverd. Vanmorgen: een dichtgeslagen wolkendek, weinig beweging in, een grijs gesloten front.

Het zal geen twee jaar meer duren voor de militaire industrie die verantwoordelijk is voor deze globale spuiterij voor de rechter komt als genocidepleger. Zoals Monsanto nu door haar roundup gebruikers is aangeklaagd.

Wat ik nog met je wil delen is dat ik ter eigener geruststelling en om anderen te kunnen helpen in deze tijden waar zomaar de stroom, het gas en weet ik wat nog meer afgesloten zou kunnen worden door de zogenaamde noodtoestand, me een spiritusbrandertje met bijbehorend pannensetje heb aangeschaft en ten overvloede ook een kleine kampeer-alles-brander zodat ik eventueel op mijn balkon wat kan garen. Verder staan in m’n box drie jerricans met elk vijftien liter water en kocht ik een zak met vijf kilo havervlokken, een zak met vijf kilo meel en een kilo zeezout. Hiermee moet ik ons samen met wat eetbare kruiden meer dan een maand in leven kunnen houden.

Gerelateerd

Chemtrails verbreken het natuurlijke evenwicht in de atmosfeer

Chemtrails verstoren de uitwisseling tussen hemel en aarde

‘In een uur is de enorme koepel lucht die ik boven mij zie volgespoten met geheimen’

‘Ons zonlicht wordt gedimd. Dit heeft niets meer met een natuurlijke lucht te maken.’

De stille invasie: hoe Morgellons ons bestaan binnendringen


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Angel schreef:

  Toen in in 2008 in mijn tuin zat, nam ik het waar, ineens 2 strepen boven mijn hoofd in de vorm van een kruis. Dit is niet natuurlijk voelde ik. Maar goed, het waren toen nog maar 2 strepen. Wat ik later waarnam was te bizar voor woorden. Net zoals de Hop indianen vroeger voorspeld hadden? Spinnenwebben in de lucht. Ik las later over chemtrails en gelukkig kwam ik iemand tegen die het ook op was gevallen en zich erin verdiept had.

  Toen ik het mensen liet zien en vertelde, geloofde niemand mij. Ik voelde me heel eenzaam lange tijd, want ik begreep echt niet dat mensen het niet zagen? En nog erger, het plan achter deze actie! Genocide, wat een afschuwelijke mensen zijn er die dit daadwerkelijk doen? Alsof ik in een film zat.

  Nu weten veel meer mensen ervan, maar alsnog zijn er mensen die me aankijken alsof ik gestoord ben. Inmiddels leef ik totaal op mezelf. Dit is n.m niet het enige wat ik waar heb genomen. Ik ben een met de bron en mijn lieve kat en voel me gelukkig nu. Mijn bewustzijn verhoogd in de jaren dat ik werkloos thuis zat op een positieve manier. Geinspireerd door Rumi; If they do not want to wake up. Let them sleep.

  Bedankt voor dit artikel. Heeft iemand nog een bewuste, vriendelijke zelfstandig mdw nodig? Eentje die wakker is en oprecht, verantwoordelijk, en integer? Ruime ervaring als zelfstandig adm mdw, secretaresse, Soulcoach, droomduider, sjamaan en meer! Laat me weten 🙂 Ik zoek nog een inkomen voor 20 uur per week in de omgeving van Utrecht.

  Hartelijke groet en Keep the Spirit high!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.