Het wordt steeds gekker daarboven (2)

Van verschillende kanten krijg ik foto’s en video’s toegestuurd van merkwaardige verschijnselen in de lucht. Vorige maand schreef ik daar een bericht over.

Nu stuurde fotograaf Jerry Kooyman me deze imposante nachtopname, die hij maakte op 21 juni:

Lichtende nachtwolken? Vast wel. Maar waar komen die bizarre ribbelpatronen vandaan?
Kooyman houdt het op de inwerking van HAARP-installaties in de hogere luchtlagen. Wat denk jij?

Een paar dagen eerder gebeurde dit – op de vroege morgen – in het luchtruim boven Delft. Vier parallelle chemtrails veranderden de heldere hemel binnen twee uur in een onnatuurlijk sluiergordijn.

En wat te denken van de onderstaande foto? Hij is gemaakt door amateurfotograaf Trudy Fortuijn-van Es.
Zij vond dat er wel een erg dikke streep achter dit toestel zat.

Op het eerste gezicht is het een ‘normale’ chemtrail, maar als je inzoemt, dan zie je een merkwaardige, grote, ronde uitlaat, die eerder bij een raket dan bij een vliegtuig lijkt te horen.

Ik heb deze opname aan een paar deskundigen voorgelegd, maar zij kunnen dit beeld niet goed thuisbrengen. Wie heeft een idee wat dit kan zijn?

 

 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van TransitieWeb.

Volg ons ook op het onafhankelijke, decentrale sociale netwerk Mastodon.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marcel schreef:

  Wat we hier zien is gewoon the most interesting and amazing thing about chemtrails. We zien in 3D een chemtrail trail, maar de bol die de zogeheten chemtrail veroorzaakt lijkt uit een andere dimensie te komen. Wie lost de puzzel op?

 2. Hein schreef:

  Ik vraag me eerder af of de ufo’s die wij zien niet gewoon “Man Made” zijn. Het sprayen neemt wel steeds grotere vormen aan.
  Of een project “blue beam”

 3. Helena Struik schreef:

  Hallo Fred,
  wat mij opvalt over de tijdstippen van de chemtrails, bij mij in Budel, begint dit ook vaak ’s ochtends rond 08.00 uur. Het is me nu bewust 4,5 keer opgevallen.. Is dit op meerdere plaatsen ook zo?
  gr,

 4. Hallo Fred,
  Het lijkt verdacht veel op de onderkant van een UFO, maar of dat zo ook is????

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Martien, ja die gedachte kwam bij mij ook op. alleen heb ik nog nooit de onderkant van een ufo gezien (als dit niet de eerste keer is dan). Ik heb ook gedacht aan een gevechtsvliegtuig. Ik vermoed dat er nog wel meer reacties zullen komen. Er zullen ongetwijfeld mensen in ons land zijn die exact weten wat dit is.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.