Het Wonder van Groningen: wat hebben ufo’s en chemtrails met elkaar gemeen?

Zaterdag 28 april ga ik naar een bijzondere bijeenkomst die Het Wonder van Groningen heet. Organisator van het evenement is Anton Teuben. Hij is – onder meer – al dertig jaar actief met een Ufo Meldpunt.

Tijdens Het Wonder van Groningen ontmoeten tal van mensen elkaar die zich bezighouden met of geïnteresseerd zijn in ufo’s, andere dimensies, nieuwe vormen van energie-opwekking en het verzet tegen geoengineering, alias chemtrails.

Zo op het eerste gezicht een bonte mengeling van thema’s, maar als je wat dieper kijkt, zie je tal van overeenkomsten.

Of het nu om ‘vrije’ energie gaat, om ufo’s of om chemtrails – in alle gevallen is er sprake van een muur van geheimhouding die deze onderwerpen omringt.

Een andere parallel is dat het in alle drie deze gevallen om energie gaat. Bij ufo’s bijvoorbeeld om andere technologieën van voortstuwing en bij chemtrails om het ingrijpen op de energetische karakteristiek van onze atmosfeer.

En dan is er nog het fenomeen van de Secret Space Programs. Ufo’s – zowel de ‘aardse’ als de buitenaardse – spelen een rol in deze geheime programma’s. En nieuwe vormen van energie al evenzeer.

Ook de aanpassing van de aardse atmosfeer middels chemtrails krijgt in dit licht een bijzondere, nieuwe actualiteit, want misschien is er een verband met geheime ruimtevaartprogramma’s.

Tijdens het evenement neem ik ’s middags deel aan een Forum, samen met onder meer Anton Teuben, Frank Bonte en Maarten Horst.

Aan het begin van de avond staat geoengineering een half uur lang centraal. Dat gebeurt in de vorm van een vraaggesprek met mij als auteur van Hemel onder Vuur.

Klik hier voor het volledige programma.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.