Het weer is in de war

Iedere maand neemt Peter van Hees ons mee in de wederwaardigheden van weer en meer. In deze terugblik op de maand juli laat hij zien dat vrijwel alle aspecten van onze leefomgeving inmiddels worden gemanipuleerd.

De eerste dagen van juli waren zonder blauw vanwege het wolkendek. Daarna was er mooi blauw te zien, met fijne windveren, zoals op de foto van zaterdag 3 juli.

Weer in Driebergen zaterdag 3 juli 2021

De volgende zaterdag zag ik de eerste bijtjes en hommels in de bloeiende linde en een week later schreef ik: ‘Ze bloeide dit jaar tien dagen later dan verleden jaar en waar het toen wemelde van de bijen, zijn ze nu bijna totaal afwezig.’

Ik sprak daarover met een imker uit Zeist die antwoordde: ‘Ik had in wat korven plek gemaakt voor de lindebloesemnectar, maar er is door de bijen niet of nauwelijks op de linde gevlogen. Een andere imker, uit Groenekan, zei dat weliswaar wel op de linde gevlogen was, maar dat de bijen daar, net zoals in Zeist, van slag lijken. Er komt nog zwerm voor, wat niet past op dit moment van het jaar. Het is ook alsof ze zich niet goed weten te oriënteren.

Het gevoel van ‘het weer is in de war’ had ik vanaf 11 juli in steeds sterkere mate. Hier een foto van 12 juli ’s morgens om 7 uur met een chemtrail tegen de wolken aangeplakt.

Weer in Driebergen 12 juli 2021

Meestal liggen deze stof- en stuffbanen boven de wolken. Er volgen weer wat dagen met wisselend weer en dan valt er ineens zoveel regen verspreid door het land dat er overstromingen zijn.

Weermanipulatie

Het gevoel en de gedachten die ik erbij heb, herken ik een paar dagen later in een video op het internet. Het filmpje gaat over het creëren van regen doordat op bepaalde momenten op bepaalde plekken grote hoeveelheden water – mogelijk vermengd met chemicaliën – de lucht in worden gespoten. Als je de inhoud van dit bericht in je opneemt, besef je hoe het weer op dit en andere gebieden gemanipuleerd wordt: Meedogenloos, als zelfs de bijen hun oriëntering aan de zonlichtinval verliezen!

In een andere video  wordt gedocumenteerd hoe een Duitse weerman van de ZDF al in 2009 in het weerbericht van het journaal opmerkt dat bepaalde wolkenslierten niets met regen of sneeuw te maken hadden, maar waarschijnlijk ’s middags boven de Noordzee door militaire vliegtuigen zijn uitgespoten op een hoogte van vijf tot zes kilometer. Daar kwamen zoveel vragen op van kijkers, dat ZDF een meteoroloog naar de studio uitnodigde, die antwoordde dat dit fenomeen al sinds 2005 bij Duitse meteorologen bekend was, maar dat ze er niet direct iets aan konden doen, omdat de milieuzone in het luchtruim zich slechts tot 4 kilometer hoogte uitstrekte en er daarboven kennelijk vrij gespoten kon worden.

“Ook al komen deze wolken niet van de Duitse strijdkrachten, het feit dat niemand zich verantwoordelijk voelt voor stoffen die regelmatig op Duitsland neerkomen en die eigenlijk verboden zijn, meteorologen vinden dat gewoonweg absurd”, aldus de meteoroloog.

Een anti-humane koers

Verbijsterend hoe het na documentatie van deze feiten tot nu toe niet tot een heldere oplossing is komen. De website geoengineeringwatch.org besteedt aandacht aan manipulatie van klimaat en weer. In dit bericht wordt de uitspraak gedaan dat elke stof hoog die in de lucht komt, vroeg of laat neerdaalt op aarde en, naargelang haar aard, een bedreiging vormt voor de ademhalende wezens, zoals U en ik.

De oprichter en ziel van GreenPeace, Patrick Moore, heeft zijn organisatie verlaten, omdat zij met de suggestie dat er te veel mensen op aarde zouden wonen om de planeet te kunnen laten voortbestaan, een ‘anti-humanitaire’ koers ging varen. Hij bewijst dat we noch in een opwarming van de aarde zitten, noch in een te veel aan CO2. Er is zelfs gebrek aan CO2.

Het is goed om te beseffen in welke vergaande mate bijna alle aspekten van onze leefomgeving op aarde inmiddels gemanipuleerd worden: de lucht die we inademen, het water dat we drinken en het voedsel dat we tot ons nemen.

Allemaal mensenwerk

Chemtrails en toevoeging van schadelijke substanties aan water of voedsel: het is allemaal mensenwerk. Het zijn gewoon NAVO-vliegtuigen die chemtrails verspreiden: die moeten ergens opstijgen, naar Nederland vliegen en ze zijn zichtbaar in het luchtruim. Zorg dat we een democratisch bestuur krijgen dat straaljagers de lucht instuurt om die vliegtuigen te onderscheppen. Stel vast wie de piloten zijn, waar de vliegtuigen vandaan komen. Leg de bevindingen voor aan de Tweede Kamer en roep de Amerikaans ambasadeur op het matje.

Dan verdwijnen de chemtrails na verloop van tijd als sneeuw voor de zon, kunnen we deze rubriek naar het archief verwijzen en ons richten op de volgende opgave, namelijk hoe we de bijenpopulaties weer omstandigheden kunnen bieden, waarin zij opnieuw een alomtegenwoordig onderdeel van onze leefomgeving kunnen worden. En onze kinderen en kleinkinderen een levende metafoor bieden, hoe je een samenleving succesvol zou kunnen inrichten.

Gerelateerd

Miljoenen mensen kregen weer een onvrijwillige chemokuur

Wat geef jij aan de wolken mee?

Zonlicht is het beste ontsmettingsmiddel van deze wereld

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Karola schreef:

  Weten jullie dat de Nato sinds februari dit jaar een space excelence centre heeft gestationeerd in Toulouse? Mijn dochter zag daar vandaag een bijzonder vliegtuig in de vorm van een dolfijn. Zou van nasa kunnen zijn. Volgens hun het centrum van europa. Dit heeft mij stof tot nadenken. Nog meer manipulatie.

 2. Annie Balkema schreef:

  Ik ben het volkomen eens met de 3 reacties zover. Het enige dat dit alles kan verhelpen is het bewustzijn van de mens, als dat helderder wordt wordt het denken ook helderder, en het goede dat in het hart van ons allen schuilt komt naar boven. Met de Transcendente Meditatie techniek voel je het verschil in jezelf en je omgeving als je het meerderen op een plaats doet, kost weinig tijd, twee keer per dag 15 tot 20 minuten is voldoende om een zuiverend effect te weeg te brengen blijkt uit onderzoek.

  • Peter Rutjes schreef:

   Dat is niet voldoende als we de ‘loosh’ observeren binnen de aether voorbij de transcendente meditatie methode. Dat zien we al sinds de jaren 60.
   ascensionglossary.com/index.php/Loosh

   “Het is te veel misbruikt om nog enige waarde te hebben.”

   www.sanneburger.com/spiri…DmoA-XlO1w

   “Ik ontdekte al tijden geleden al dat de new age beweging door de CIA werd geïnstalleerd in de sixties, toen de kerk aan macht inboette. Ze hadden een nieuwe religie nodig, verse opium voor het volk, speciaal voor die mensen die te intuïtief waren om de nepwetenschap als hun nieuwe religie te accepteren. Het wordt nu allemaal duidelijk. De new age heeft een hele generatie mensen dom en passief gemaakt. Ze denken dat ze vredelievend zijn, maar in werkelijkheid zijn ze passief en nutteloos, gehypnotiseerd door spirituele cliché’s die goed klinken maar tot niets leiden. Wat wij de spirituele beweging noemen is geen ontwaken, maar een slaapliedje. Als je het duister ontkent, als je ontkent dat het mis kan gaan, dan maak je deel uit van het probleem en ben je helemaal niet spiritueel.”

 3. lammert49 schreef:

  Ik vind dat de mens het …meest in de war lijk-t te zijn……..Hoe zien en voelen jullie dat?

 4. Peter Rutjes schreef:

  Onze kinderen worden als vanouds gebruikt voor de propaganda machine.
  Twee jaar geleden via het jeugdjournaal over de / het zon dimmen / geo-engineering en de laatste update is Jeugdjournaal 25/7/21:

 5. Geets Veerle schreef:

  En wat met de bomen. Vorig jaar merkte ik al dat veel bomen in oktober nog steeds groene bladeren hadden. De eikenbomen verkleurd En niet met de normale kleurenpracht maar hun bladeren verschrompelen en werden bruin tot roestbruine. Nu zie ik hetzelfde fenomeen optreden bij sommige eikenbomen. De bladeren de uiteinden verschrompelen. Heeft iemand hier een verklaring voor?

  • Marije Freeve schreef:

   Klokkenluider Dane Wigington sloeg jaren geleden al alarm over de bomen.
   Ik heb destijds ook vele brieven hierover geschreven naar de Partij voor de dieren, Groen Links, Miliedefensie en allerlei bomenstichtingen, maar die zijn helemaal gehersenspoeld met het CO2-verhaal. Hier uitleg van Wigington: www.youtube.com/watch…F0&t=

  • Marije Freeve schreef:

   Wigington heeft het over “the weather-war-terrorists”.
   En gelijk heeft ie…

  • Peter Rutjes schreef:

   Schimmel als gevolg van milieuvervuiling en intensiverende microgolfstraling cq. geo-engineering / terravorming. Vele bomen hebben de laatste 3 jaren in toenemende mate last van roestschimmel en de krulziekte!
   Dat geldt ook voor mens en dier.

  • Karola schreef:

   Dit zie ik nu ook bij kastanjebomen. De rest ( nog) niet.

 6. Lietje Perizonius schreef:

  Dank je!!
  Hier zat ik op te wachten: iemand met een helder verhaal over het nep-weer, de manmade overstromingen en de nep-bewolking. Echt eng dit wel…

 7. Marije Freeve schreef:

  Het weer is niet alleen in de war, maar de bijen, hommels, vlinders en andere insecten ook.
  En wat zouden de vogels zeggen als ze konden praten? Komt niet alleen van de nano-metalen in de lucht maar ook van de grote electro-stralingsdichtheid en de 5G-frequentie die erbij gekomen is…

  stralingsleed.nl/blog/…-8-8-2020/
  stralingsleed.nl/blog/…ten-doden/

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.