Het sneeuwt en hagelt in warme landen: hoezo global warming?

Politici en milieuorganisaties hameren al jaren op global warming, maar ondertussen sneeuwt en hagelt het in ‘s werelds woestijnen en tropische en subtropische gebieden. Hoe valt dat te rijmen?

Van de week vond ik dit recente filmpje over de Saoedische stad Taif:

 

Toen ik ging zoeken wat voor klimaat de Taif heeft, vond ik deze uitleg.

“Taif heeft ondanks zijn zachtere klimaat nog steeds een woestijnklimaat met warme hete zomers en warme winters met frisse nachten. De neerslag in Taif ligt wat hoger dan andere delen van Saoedi-Arabië maar is nog steeds erg laag. De zomers zijn er warm en heet maar met dag temperaturen van ongeveer 33 graden Celsius een stuk aangenamer dan de meeste delen van het land. De winters zijn er met temperaturen boven de 20 graden Celsius nog steeds erg aangenaam hoewel het in de nachten nog wel eens aan de frisse kant kan zijn. Nachtvorst hoef je hier niet te verwachten.”

Ik heb de afgelopen jaren nogal wat voorbij zien komen en gelezen over weermanipulatie, uiteenlopend van wolkenmakers die door NASA worden beheerd en wolkenionisatie in Abu Dhabi en Californië tot een oudere technologie die cloudseeding genoemd wordt.

Een dik pak sneeuw in een land als Marokko of Saoedi-Arabië, waar een warm, dan wel heet woestijnklimaat heerst vind ik wonderbaarlijk. Welke technologie zou men daarvoor gebruikt hebben, vroeg ik me af. En hoe is sneeuw in onze woestijnen te rijmen met die zogenaamde globale opwarming waar politici en media het dagelijks over hebben? En weten de lezers dat er naast sneeuwval ook heftige hagelbuien plaatsvinden in ‘s werelds woestijngebieden?

In 2015 sprak de Amerikaanse geo-engineeringactivist Patrick Roddie tijdens een conferentie in Istanboel met de Saoedische prinses Basmah Bint Saud over het fenomeen geo-engineering. Hier kun je het interview bekijken. De prinses blijkt goed op de hoogte.

In welke tropische en subtropische oorden hagelt en sneeuwt het nog meer?
Naar aanleiding van bovenstaand interview ben ik eens gaan zoeken en inderdaad, ik vond niet alleen sneeuw en hagel in Saoedi-Arabië, maar ook in Marokko, Kenia, Zuid-Afrika, het tropische Taiwan, het warme Griekenland, Spanje en Italië en het bijna tropische Florida (video vanaf 1,15 minuten).

In de winter van 2017 vielen er zelfs twintig doden door sneeuw en kou in Zuid-Europa en in 2016 viel er in de zomermaand juli al sneeuw in datzelfde Zuid-Europa. Momenteel heerst er al weken een heftige hittegolf in Australië. Daarnaast waren er zeer extreme hagelbuien, maar over dat laatste wordt niks vermeld in onze media.

Sneeuw, hagel, tornado’s, hevige stormen, dagen lang regen… Het wordt allemaal samen gevat onder de noemer “extreem weer”. En dit extreme weer wordt volgens onze media en politici allemaal veroorzaakt door een teveel aan CO2 in onze atmosfeer.

Al jarenlang worden politici in Den Haag en Brussel door verontruste burgers bestookt met emails en vragen over geo-engineering, maar politici doen er het zwijgen toe. Althans… een heel aantal Europarlementariërs uit verschillende landen stelden vragen over de zogenaamde chemtrails, maar de Europese Commissie zwijgt. Als je volgend document leest (blz.19), afkomstig van WantToKnow, ga je wel begrijpen waarom dat is.

Eén keer was er een medewerkster van de SP die zich tijdens een telefoongesprek versprak en toegaf dat geo-engineering inderdaad plaatsvond boven Nederland, maar slechts op kleine, experimentele schaal. “Klimatologische en militaire experimenten” worden het genoemd. Onder het mom van de staatsveiligheid mag er niet over gepraat worden, stel ik mij zo voor.

Je hoeft alleen maar de satellietbeelden te bekijken en je kunt al zien dat er de meest absurde en wonderlijke wolkenpatronen boven ons aardoppervlak hangen. Welke technologieën hier allemaal voor gebruikt worden, is een hele studie op zich.

Onderzoekers Elana Freeland en Jim Lee kunnen je daar van alles over vertellen. Ik vond daar deze wereldkaart met informatie. Er zijn meer onderzoekers met veel kennis dan deze twee, maar dat wordt wat veel om ze hier allemaal te noemen.

Hoe je reuzehagelstenen maakt
Voormalig defensietechnicus Mark McCandlish (moedig klokkenluider) legde in 2015 tijdens een geo-engineeringcongres in Californië uit hoe door middel van aluminium nanodeeltjes opzettelijk hagelstenen zo groot als tennisballen (of groter) gevormd kunnen worden.

Deze hagelstenen richten veel schade aan en kunnen dus dienst doen als wapen. Er zijn onderzoeken bekend waarbij nano-metalen zijn aangetroffen ín de kerosine van de commerciële luchtvaart maar ook schijnt er iets aan de hand te zijn bij vliegtuigen van de NATO die sinds begin van de 90-er jaren zijn overgestapt op brandstof met een hoog aluminium-, strontium– en titaniumgehalte.

Ik trek niet meteen conclusies, want wat weet ik allemaal nog niet, wat ik misschien wel zou moeten weten. Maar zou het kunnen dat er een verband is tussen de nano-metaaluitstoot van vliegtuigen en de abnormale hagelbuien die al jaren wereldwijd grote schade aanrichten bij mensen, hun bezittingen en onze voedselvoorziening: de land -en tuinbouw?

Petitie
In juni 2017 diende ik samen met een fotograaf en een voormalig KLM-piloot een petitie in bij de commissie voor infrastructuur en milieu in Den Haag. Deze is hier te lezen.

Over het onderwerp geo-engineering spreken politici en milieuorganisaties nog steeds niet, maar er is wèl al meer dan een jaar een hevige politieke strijd aan de gang rondom de luchtvaart in Nederland, in het bijzonder met betrekking tot de vliegvelden Lelystad en Schiphol.

Nieuwjaarswens
Ik ben geen beroepswetenschapper, dat moge duidelijk zijn. Toch hoop ik dat er lezers zijn die komend jaar iets met de informatie in dit artikel doen, want wij mensen, dieren, bomen en planten hebben zonlicht, CO2, schone lucht, schoon water en schone grond nodig om te kunnen leven. Teveel hagel, sneeuw en giftige nano-stoffen zijn letterlijk een aanval op onze voedselvoorziening en de rest van het eco-systeem. Deel dit artikel dus met zo veel mogelijk mensen. (Vrienden, familie, kennissen, buren, huisarts, burgemeester, bio-boer, buurt/stadsblad.)

Dit artikel is ook gepubliceerd op de website Lang Leve Europa.

Links ter ondersteuning van het verhaal:


weermanipulatie

Gerelateerde postings:
https://www.transitieweb.nl/category/chemtrails/
Bronnenlijst Hemel onder Vuur: https://www.transitieweb.nl/bronnenlijst/

Afbeelding sneeuwheuvel op Home: pixabay.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. paap schreef:

    niks meer aan toe te voegen ,wij zijn niet gek. deze zomer heeft ons doen geloven.van zie je nou wel het warmt op .en er gaan oogsten naar de knoppen door water te kort .men mocht zelfs niet meer gewas besproeien .regelrechte aanval op alles wat leeft .kijk wat vaker naar de lucht en je ziet ze gewoon sproeien .vuile huigelaars

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.