Aanstaand weekend: het Bigger Picture Event in Rijen

Een beetje gek, een beetje wild, wars van poeha, kritisch, maar niet al te zwaar op de hand en spiritueel van ondertoon, alhoewel er ook best gelachen mag worden. Oftewel het Bigger Picture Event van 1 en 2 september aanstaande in Rijen (tussen Tilburg en Breda).

Bigger Picture Event

Tenminste, dat is het mentale plaatje dat ik ervan gemaakt heb in de aanloop er naartoe. Het is wat ik verwacht daar aan te treffen, want ik heb nooit eerder aan een evenement deelgenomen met zo’n bonte verzameling van sprekers.

En je raadt het al, ik ben er één van.

Op zaterdag 1 september om 14:00 geef ik een lezing over mijnboek Hemel onder Vuur. Deze lezing is bedoeld voor mensen voor wie het onderwerp chemtrails nog vrij nieuw is.

Op zondag 2 september om dezelfde tijd volgt nog een lezing, maar dan gericht op bezoekers die bekend zijn met het fenomeen en die willen weten wat daarvan…. The Bigger Picture is.

Ik kan veel over dit Grotere Plaatje van de chemtrails vertellen, maar moet ook bekennen dat ik af en toe het gevoel heb dat ik – ondanks stevige research – nog geen 20% van het chemtrail-fenomeen in beeld heb. We weten al veel, maar veel weten we toch ook nog niet.

De onwetendheid bij het grote publiek is in elk geval groot, maar vlak ook de onwetendheid bij de experts niet uit. Voor een werkelijk Groter Plaatje moet er meer samenwerking komen tussen onderzoekers.

Samenkomsten als het Bigger Picture evenement kunnen daarbij behulpzaam zijn. Kijk maar naar de onderwerpen: buitenaards contact, ufo’s, graancirkels, de realiteit van andere dimensies en van andere bewustzijnstoestanden. Allemaal thema’s die raken aan het Grotere Plaatje van de chemtrails.

En dan zijn er nog zoveel meer thema’s waarvoor hetzelfde geldt….. zoals economische, biologische, natuurkundige, meteorologische en informatietechnologische thema’s…

Maar eerst maar eens richting Rijen.
Nog zeven dagen, dan is het zover.

Tot daar!

Klik hier voor het programma van de beide dagen.
Klik hier voor de programmakrant (pdf)

PS: ik heb de boeken bij me en ik signeer voor wie daar prijs op stelt.

PS2: 20 en 21 oktober vindt hetzelfde evenement plaats in Diessen (Nbr)

Bigger Picture Event

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.