Geoengineering daagt ons uit het beste uit onszelf te halen

 

Eind juli kreeg ik een uitnodiging van activiste Paula van Swieten om deel te nemen aan een door Fritha de Swardt gehoste talkshow over geoengineering. Andere genodigden: Willem Felderhof, Desirée Röver en Coen Vermeeren. De opnamen vonden op 20 oktober in Enschede plaats. Helaas zonder Vermeeren, die verhinderd was. Het resultaat onder de titel Geoengineering, wat nu? geeft een indringend beeld van de grote vragen waar we voor staan.

Chemtrails en het bredere systeem waar ze deel van uitmaken is full on, zegt ex piloot Felderhof tijdens dit studiogesprek. Het systematische sproeien vormt een bedreiging voor onze gezondheid en voor het leefmilieu als geheel. Dat is één kant van de medaille. De andere is dat er nieuwe kansen door ontstaan, juist omdat we zo worden uitgedaagd.

De geoengineers zijn de wereld aan het herscheppen naar hun beeld. Dat doen ze met een scherpe focus, met een planning die vele decennia omvat en met een formidabele wereldwijde militair-industrieel-wetenschappelijke infrastructuur.

Dat is imponerend, maar waarom zouden wij niet kunnen wat zij kunnen?
Wij kunnen evengoed de wereld vormen naar ons beeld. Alleen doen we dat nog niet voldoende, geremd als we zijn door angst, ongeloof en onwetendheid.

Het offensief van de geoengineers dwingt ons om naar essentiële vragen te kijken, zoals:
* Hoe lang werken we nog mee aan een realiteit die heel ver van onze dromen af staat?
* Welke andere wereld staat ons voor ogen?
* Hoe bouwen we stap voor stap en met een planning die decennia omvat aan deze nieuwe realiteiten?
* Welke hulpbronnen kunnen we daarvoor inzetten?

Geoengineering stelt ons voor een ultieme proef. De manipulatie van onze atmosfeer daagt ons ut om diep te gaan en het beste uit onszelf te halen. We moeten wel, want een andere weg is er niet.

Website Willem Felderhof: www.dutchanarchy.com 

Facebook-pagina Desirée Röver

Facebook-pagina Fritha de Swardt

Facebook-pagina Paula van Swieten

Gerelateerd:
De manifestatie van de Nieuwe Aarde
Een groeiend deel van de Amerikaanse bevolking staat achter de stelling dat er een geheim chemtrail-programma is

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marije Freeve schreef:

  Ik vond dit rechthoekige tafelgesprek helemaal geweldig! Als het aan mij lag, zouden er nog een paar afleveringen komen, maar ik weet dat dat erg kostbaar is. Geïnteresseerden voor flyers kunnen me mailen naar langleveeuropa.nl/image…5VVfh4gJWI

 2. Martijn Dikken schreef:

  Hoi Fred, Ik was bij de opname en heb je nog naar het station gebracht. Inmiddels heb ik je boek gelezen. Chapeau, mooi werk. Goede tips, ook om al die mogelijke dingen te doen om sterk te staan met zijn allen.
  Stomme vraag… wanneer hebben ze een te kort aan aluminium? Nano nano, beam me up Scotty..
  Keep.up the good work.. Martijn

  • Fred Teunissen schreef:

   Beste Martijn,
   Wat je vraag over de hoeveelheden aluminium betreft: er is maar een heel klein beetje van deze stof nodig om ettelijke miljarden nano deeltjes te ‘maken’. Ik heb ergens gelezen dat je met één kilo aluminium een flink stuk van het luchtruim van West-Europa van mistige sluierbewolking kan voorzien. Houd me daar niet precies aan, ik zal dit later nog eens goed uitzoeken. Of misschien heeft iemand anders deze gegevens wel paraat. Maar het gaat hier om het idee.
   Daarbij komt dat de Aarde ongelofelijke hoeveelheden aluminium bevat, niet puur, maar in gebonden vorm. Ruim 8 % van de aardkorst bestaat uit aluminium. Het is de meest voorkomende soort metaal.
   Zie nl.wikipedia.org/wiki/Aluminium
   De geoengineers zullen niet snel een tekort krijgen aan dit materiaal…

 3. Trudi schreef:

  Gezien hoor! Dank je wel Fred….
  Goed om te horen dat alle sprekers denken aan een oplossing in de richting van transformatie. Mooi!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.