Dinsdagavond 30 april: livestream conferentie ‘Geoengineering & bioengineering: The Unmistakable Link’

Conferentie Santa Fe

Elana Freeland en Clifford Carnicom zijn de sprekers op de conferentie over geo- en bioengineering die dit weekend in Sante Fe in de VS zou plaatsvinden.

Vanavond kwam het bericht dat de conferentie is uitgesteld naar aanstaande dinsdag en live wordt uitgezonden via YouTube. 

Aan het volgen van deze online conferentie zijn geen kosten verbonden.

Maak aanstaande dinsdagavond en in de kleine uurtjes van woensdag ruimte in je agenda, raad ik je aan, want dit is een grote kans.

Elana Freeland is auteur van twee diepgravende boeken over geoengineering. Zij is internationaal een zeer vooraanstaand expert op dit gebied.

Onderzoeker Clifford Carnicom verricht baanbrekend onderzoek naar de biologische dimensie van het chemtrails, zoals deze zich onder meer manifestert in het fenomeen van de morgellons.

Deze livestream is een unieke kans om in zes uur tijd helemaal bijgepraat te worden over de laatste stand van zaken in hun onderzoek.

Update 30 april 21:00
Deel 2 en 3 van de conferentie starten later dan aanvankelijk gepland.
Ook lijkt het er op dat de livestreams nog een aantal malen herhaald worden in de loop van de komende week.
Deel 1 bestaat uit twee achtereenvolgende presentaties van Clifford Carnicom. Ik heb ze zojuist gezien en ze bevatten uiterst belangrijke informatie. Ik hoop dat ze op het internet beschikbaar blijven. Als dat het geval is zal ik de links ernaar op TransitieWeb opnemen.

Live streaming via Youtube

Dee I: dinsdag 30 april 18:00 uur

 

Deel II: woensdag 1 mei 00:00 uur (middernacht)

 

Deel III: woensdag 1 mei 04:00 uur

 

Livestream via Facebook

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.