Eigenlijk ging de zon vandaag helemaal niet op

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in de gaten. Maandelijks vat hij zijn indrukken samen. In deze aflevering blikt hij terug op de maand oktober 2020. Hij gaat daarbij in op de impact van chemtrails op ons immuunsysteem: zij blokkeren de genezende werking van de zon.

In deze oktobermaand kende Driebergen enkele periodes van heerlijke gezonde lucht. Bij westenwind ruik – en proef – je hier in heel flauwtjes de zee: ziltig en verfrissend. Naast andere perioden, waarin we een verschraalde lucht hadden, waren er in oktober ook dagen dat ik een wazige blauwe lucht waarnam, maar dan zonder zichtbare chemtrails. Dat verbaasde mij.

Het immuunsysteem van de mens

Het immuunsysteem is in werkelijkheid en bepaalde bezigheid van het ik in het bloed. Niet louter een biologisch systeem, maar een uiterst complex spiritueel gebeuren dat zich uitgiet vanuit het hoogste wezensdeel van de mens.

Deze – het evenwicht houdende – bezigheid van het ik in het bloed, die in verband staat tot het teniet doen van ziekteveroorzakers, wordt al tientallen jaren ondermijnd. Op fysiek niveau gebeurt dat met overdreven hygiënische maatregelen en extensief gebruik van antibiotica, zodat het ik in zekere zin te weinig te doen heeft. Het blijft zo niet in training om op adequate wijze te reageren op ziektekiemen of – en dat zien we ook gebeuren – het komt tot een bovenmatige reactie van het afweersysteem, wat dan weer problemen geeft. Ook de toename van auto-immuunziekten, die we te veel in het volk waarnemen, hangt hiermee samen.

Wie in mij gelooft, zal leven, ook als hij sterft”, Joh. 11:25.

“Als je dit in je gedachteleven laat prevaleren, zodat het ook in je handelen tot uiting komt, kunnen vele zogenaamde preventieve maatregelen vervallen en leef je veel gezonder.”

(beide citaten aangehaald uit Judith von Halle’s boek De Coronavirus pandemie, blz.30 en 31).

Het jarenlange gemis aan frisse natuurlijke licht-lucht speelt ook een belangrijke rol in deze ondermijning van het immuunsysteem .

Uit het dagboek

Vrijdag 2 oktober; 7.50 uur
In de hemel voor de opkomende zon zijn veel chemtrails te zien in hun verschillende stadia. Opvallend is een lichte chemtrail met rechts daarnaast een donkere. Er viel op de donkere nog geen zonlicht, zodat ze niet fluoresceerde, waardoor ze haar eigen karakter liet zien!

chemtrails verduisteren de zon 1

Dan een week mooi weer tot vrijdagmiddag weer roetbanen gelegd worden die door het fluorescerende licht op de foto van 18:32 uur getoond worden.

Zo gaat het verder op 12 oktober en ook 13 t/m 17 oktober,

De foto van woensdag 14 oktober 17:42 uur toont de sluier die de hele dag boven de normale bewolking hing die op zich open is, maar totaal dicht zit en door de kunstmatige sluierbewolking erbovenop een krachteloze indruk maakt.

Van 14:55 uur tot de schemering valt om 17:45 uur is de hele hemelkoepel één grijze chemische sluier. De sfeer die zij uitademt is die van een sterk verschraalde, dode lucht. Waren de chemtrail sluiers er niet geweest, dan hadden we de hele dag van een gezondmakend zonlicht genoten.

Toch zeggen de meeste mensen: “Het is mooi weer.” Dit is hetzelfde als een roker die denkt: “Dat smaakt me”. Zoals over het algemeen de roker niet meer goed proeft, zo neemt de mens namelijk nu niet meer goed waar.

Zonlicht versus kunstlicht

Wat betekent het voor de mensheid in grote delen van de wereld dat decennialang geregeld het pure zonlicht verdoezeld wordt? Het zonlicht dat onbaatzuchtige liefde uitstraalt, dat levende waarheid uit elk zaadje lokt, dat ons hoop geeft? Het in de plaats daarvan fluorescerende licht verandert zonlicht eigenschappen in hun tegendeel. Het wekt eigenliefde op, laat nieuw leven naar kunstlichtwetten groeien en heeft een drukkende werking.

Als de geestelijke werking van zon- en sterrenlicht ons in sterk verzwakte vorm of zelfs geheel niet bereikt, moeten mensen noodzakelijkerwijs meer hun eigen geestkracht opwekken, tenminste als mens en aarde voorwaarts willen evolueren. Dit is moeilijk, omdat dat de algemene opvattingen, de wetenschappelijke visie en zelfs de theologie geen greintje begrip hebben van de levende werking van de geest, en al evenmin van hoe een ziel, dat wil zeggen denken-voelen-willen, werkt in de mens en in de wereld.

Ook de overdreven hygiëne die daarmee gepaard gaat, verhindert dat ons geestelijk wezen door weerstand krachtig wordt. Er sterven dagelijks in Nederland meer mensen aan hart- en vaatziekten, aan de gevolgen van roken en aan kanker, dan aan griep. En dan laten we ons ‘democratisch’ dwingen in al die vrijheidsbeperkende maatregelen te leven. Dit is identiek aan het leven onder de kunstmatige licht-lucht.

Genezend licht

Zondag de18de om 13:00 uur (nog ‘zomertijd’) stonden we als drie goede bekenden op de Reehorst in Driebergen een niet gecorrumpeerd wolkendek te bekijken. Het had vele nuances van grijs en wit, was doorlicht, transparant en vloeiend, kortom: heilzaam!

Gezond makend door pure en ware schoonheid die de onwaarachtigheid uit de ziel verwijdert. Het immuunsysteem wint aan kracht door de waarneming van die helblauwe luchten: zon-licht-lucht-mens. Deze verkwikkende gelegenheid, die er dagelijks behoort te zijn in onze aarde-kosmos, is er hooguit een paar dagen per maand.

Zonder onbeschaamde chemtrail spuiterij zouden we normaal genezend zonlicht ontvangen deze morgen. Is één verplicht mondkapje wel voldoende? Neen, er moet een tweede grote mondkap komen om het hemellicht af te vangen!

Te triest voor woorden: In wezen ging de zon vandaag eigenlijk helemaal niet op, door al die talrijke chemtrails.

Gerelateerd

Hoe kunstmatig gefilterd zonlicht inwerkt op onze zintuigen

Over klassiek zonlicht versus chemtrail TL-llicht en U-ether

Hoe een zonsopkomst er niet hoort uit te zien: het luchtruim op 20 september om 8:15 uur

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. peter de rooden schreef:

  ik vind het allemaal wel een beetje raar hoor. uit mijn eigen onderzoek blijkt dat de chetrails gewoon water damp uit de motoren is. en het is wit omdat warme lucht met koude lucht in aanmerking komt.

 2. petermrvanhees schreef:

  dank je wel Marga voor je interessante reactie.
  Peter

 3. connnie schreef:

  www.strandweer.nu/lives…ijk-noord/

  Hier kun je bijna elke avond de band boven zee zien hangen, zodat met het veilige uur (voor de ogen) om te sungazen, de zon al niet meer te zien is.In de winter zijn mijn ogen ook een stuk slechter, omdat je bijna nooit kunt gazen.

 4. connie schreef:

  Het word ook gedaan, om het “sungazen” van mensen te verstoren, die weten dat dit je batterij oplaad…..de nasa heeft hier eens onderzoek naar gedaan, en weet dat mensen er beter van worden, en zelfs minder voedsel nodig hebben als zij dit regelmatig doen. Hier aan zee, zorgen ze altijd voor een waterig zonsondergangetje…..precies de tijd om te gazen, net zoals bij de opkomst.

 5. Hermie Kan schreef:

  Sorry misschien domme vraag. Maar wie spuit die chemtrails in de lucht? En waarom?

 6. Marga Van Doorn schreef:

  Hoi Peter, bij het lezen van jouw verhaal moest ik denken aan de bifotonentherapie die ik heb gevolgd. Bifotonen ontstaan in je lichaam onder invloed van zonlicht en zijn bijzonder belangrijk voor onze gezondheid. Het verhaal bij bifotonentherapie luidt dat veel mensen een tekort hebben aan zonlicht omdat ze te weinig buitenkomen… dit zal zeker zo zijn, maar nu ik jouw verhaal heb gelezen, denk ik dat de verstoring van zonlicht door chemrails hier ook mee te maken heeft.
  Veel mensen knappen op na bifotonentherapie.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.