De stille invasie: een serie van drie artikelen over Morgellons in Spiegelbeeld

Je hoort er niet veel over, maar het is een uiterst belangrijk onderwerp: de synthetisch-biologische dimensie aan de chemtrails, oftewel de Morgellons. Zojuist is hierover het eerste van drie artikelen van mij verschenen in het oktobernummer van het tijdschrift Spiegelbeeld.

In december volgt deel twee over Morgellons en healing. En begin 2020 deel drie over de spirituele implicaties van dit raadselachtige fenomeen.

Spiegelbeeld, oktober 2019

In het tijdschrift draait het om tekst, die wordt ondersteund door foto’s. Om een completer beeld te geven heb ik op TransitieWeb drie speciale pagina’s aangemaakt met vooral video.

Inhoudsopgaven aan de hand van trefwoorden helpen je om snel te zien waar welke onderwerpen besproken worden. Ik hoop dat het tijdschrift en het blog elkaar zo kunnen versterken.

Smart dust

De eerste videopagina is gewijd aan het werk van dr. Hildegarde Staninger. Morgellons ontstaan uit smart dust, legt ze uit.
Ze geeft in drie korte video’s de beste introductie in het onderwerp die ik ken.

Research papers

De tweede videopagina is gewijd aan het werk van onderzoeker Clifford Carnicom. Hij onderzoekt het Morgellons-fenomeen al meer dan tien jaar. Van zijn bevindingen doet hij verslag in research papers die hij op zijn website publiceert.

Space fence

De derde videopagina is gewijd aan het werk van onderzoeker en schrijfster Elana Freeland. Ze schreef twee fundamentele boeken over chemtrails en geoengineering. In haar derde boek dat in de loop van volgend jaar uitkomt staat centraal wat zij het space fence noemt: een Orwelliaanse, wereldwijde, high-tech onderdrukking van onze vrijheid.

Santa Fe

De video-opnamen van Clifford Carnicom en Elana Freeland zijn gemaakt tijdens de conferentie Geoengineering & Bioengineering: The Unmistakable Link’ die in april 2019 plaatsvond in Santa Fe (VS). Als je een uur of vijf kunt vrijmaken, doe het, want zo word je op hoog niveau bijgepraat.

Verdieping

Als je het artikel in Spiegelbeeld gelezen hebt en verdieping zoekt, dan zijn deze video’s een must.

Uiteraard zijn er meer prominente auteurs en experts die over Morgellons gesproken en gepubliceerd hebben. Ik denk aan Sofia Smallstorm (website) en Jan Smith. Ook zij hebben voortreffelijk werk verricht. Toch voel ik mij het meest thuis bij de visie van Staninger, Carnicom en Freeland.

Het oktobernummer van Spiegelbeeld is in meer dan 1200 winkels te koop voor € 6,25.

 

 

Volg ons op Mastodon!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.