Een geestelijke impressie van mijn reis naar Zweden

Tijdens mijn 3000 kilometer lange reis van Nederland naar Zweden en terug zag ik hoog boven me het vele honderden kilometers lange, vaalwitte honkbalmasker van Ahriman, die het menselijk bewustzijn wil isoleren van de kosmos.

Het besef dat de chemtrails zich niet beperkten tot één land, maar doorlopen over uitgestrekte gebieden in de wereld, heeft lange tijd op de bodem van mijn ziel liggen rijpen. Tijdens mijn 1500 kilometer lange reis van Nederland-door-Duitsland-over de-Oostzee-naar-Zweden begon dit besef ten langen leste uit te kristalliseren tot een heldere waarneming van een werkelijkheid die mij diep blijkt te raken en uiteindelijk heeft aangezet om het contact met het geestelijke verder uit te bouwen.

Kunstmatige cirruswolk

In Zweden reed ik met mijn auto van Kivik aan de zuidelijke Oostzeekust naar Järna zo’n 30 km onder Stockholm. Op de terugweg na een verblijf van drie dagen zag ik tot mijn ontzetting over de totale lengte van autosnelweg E4 aan de linkerzijde drie chemtrails in de lucht, 400 km lang.

Toen we wegreden, zag ik ze uitsporen en waren de twee evenwijdige trails nog dik en dicht. Hoe verder zuidelijk we echter kwamen, hoe meer de trails uitwaaierden tot een sluier, tot een kunstmatige cirruswolk. Vliegtuigen doen een half uur tot drie kwartier over die afstand die wij per auto in vijf tot zes uur afleggen. Daardoor zie je steeds voor je in de auto beter het effect van de tijd en het weer op de trails. Je ziet ze uitgroeien tot een sluierdek.

Jubelstemming

Die negen dagen aan de zuidkust van Zweden heb ik enorm genoten van de stilte en van de serene lucht aldaar. De eerste dagen was mijn ziel in jubelstemming door de mooie windveren-wolken die zo prachtig gebogen en gedraaid waren door de sterk werkzame etherische krachten. Zo mooi van vorm en geweven heb ik ze in Nederland – waar ik woon – lange tijd niet gezien. Ook daar in SkåneLän verschenen soms chemtrails in de loop van een dag, wat ik uitermate storend vond, maar het totaalbeeld van de zuid-Zweedse luchten steekt gunstig af tegen dat van de Utrechtse heuvelrug.

Dat bleek ook toen we op de terugweg weer Nederland binnenreden ter hoogte van Deventer. De lucht zat helemaal dicht. Het was tenhemelschreiend. Zelfs in Duitsland was ze nog opener te noemen geweest, mijn dochter verwoorde het met: “We komen in smog”. Die smog werd hoofdzakelijk veroorzaakt door de in grote delen kunstmatige wolkenlaag.

Je let natuurlijk op alles wat je maar zien kunt, op zo’n reis van een kleine 3000 km in totaal. We zagen hoe de lente zich, naarmate wij naar het noorden reden, telkens priller voordeed. Terugkomend naar het zuiden wordt het groen steeds dikker, ouder, maar is het nog altijd vers in vergelijking met de midzomertijd die over een maand aanbreekt.

Chemische wapens

Tijdens een stop en het stukje lopen langs een meer in Zweden zagen we tientallen dode vissen. Merkwaardig genoeg waren er geen aasetende vogels die de dode beesten opaten en ook geen vliegen, die via de larven uit eitjes gekomen de dode beesten verorberden. Noch aan de kant in het water noch op de kant op het droge. Dit komt surrealistisch over, zoals in wezen ook de door chemtrails ontsierde lucht surrealistisch overkomt.

In wezen is het spuiten van Chemische sporen die een chemische sluierbewolking veroorzaken een verboden oorlogshandeling. Er mogen geen chemische wapens gebruikt worden, ook niet elke dag een klein beetje, want na verloop van enkele jaren is het resultaat hetzelfde, als wanneer je in één keer een chemische bom gooit en dan tien maanden niet.

Het zijn dus uiteindelijk wel wapens, deze chemisch-mechanische luchten die boven dit deel van West-Europa worden ingezet. Waarom stelt GroenLinks daar geen kamervragen over?

Experiment met vis

Over 1500 kilometers werd op mijn reis een zo dichte laag met nanodeeltjes in de lucht geïnduceerd dat de vliegen, kraaien en eksters er geen brood van lusten. Het was geloof ik 1984 – passend – dat ik het volgende experiment uitvoerde: we deelden een vis van de visboer doormidden en sneden hem in mootjes.

De ene helft van de deeltjes werd om en om links op een elektrisch kookplaatje gekookt en de andere helft rechts op een gastoestel. Beide gekookte delen werden buiten op aparte borden in een beschaduwde open kast geplaatst. Na een kleine week al krioelde in het op gas gekookte visvlees de vliegenmaden rond. Het via elektriciteit gekookte visvlees, daarentegen, was ingedroogd en verschrompeld, maar bevatte geen maden. Zelfs de vliegen hadden er geen eitjes in gelegd.

Dit schrijf ik niet om u aan te sporen niet meer via elektriciteit te koken, maar om aan te geven wat die hele elektrificatie die we mee-maken voor gevolgen kan hebben voor leven en de dood.

Intieme samenhang

Het als een sleepnet inzetten van nano-chemie-lucht dient om bewustzijn, zenuwzintuigprikkels en het denken te dimmen. Om je ademhaling en bloedsomloop met horten en stoten te laten gaan in plaats van ritmisch. Om onze handelingsbekwaamheid en onze wil om ons in te zetten voor de wereld te verslappen.

In het oude Egypte werden noviciaten, als ze werden ingewijd in de Egyptische mysteriën, in een verheven zielentoestand gebracht waarin ze waarnamen hoe de Sluier van de godin Isis, – de onwetendheid die de mens scheidt van het Eeuwige Vrouwelijke, van het kosmische bewustzijn -, werd weggenomen. Daarna werden zij zich gewaar van de intieme samenhang tussen de mens en de werkingen van de hemellichamen. Zij wisten zich verbonden met alle krachten uit het universum.

Tijdens mijn reis langs de oostkust van Zweden, zag ik aan de hemel het vaalwitte honkbalmasker van Ahriman, die het menselijk bewustzijn wil isoleren van de kosmos.

Bijziend

Waar in de Egyptische cultuur mensen met geestelijk-morele middelen verheven werden tot het kunnen waarnemen van de sterrenwereld, worden in de huidige Westerse cultuur volkeren met technische middelen als het ware bijziend gemaakt. Zowel hun uiterlijke, als hun innerlijke blik wordt als het ware gericht op de fysieke aarde.

Het is een fase die weer over zal gaan, als wij dat willen. Ik heb onlangs zanglessen genomen. Ik vind het heerlijk om mijn ziel in klank uit te drukken. En sinds ik terug ben, zing ik een ziekmakende lucht als deze toe, als het even kan, met gezond makende woorden en klanken. Dan heb ik tenminste iets gedaan, al is het maar iets kleins.

Heenreis op veerboot de Robin Hood

Gerelateerd

‘Chemtrails zijn een poging om het etherische mechanisch beheersbaar te maken’

Schaliegaswinning beïnvloedt de subtiele atmosfeer

‘Niemand heeft het recht om het licht van de zon te verbleken’

Luchtvervuiling is in wezen lichtvervuiling

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Inge van den Berg schreef:

  Hallo Peet,
  Ik ben al meer dan 25 jaar “bezig” met die vreselijke strepen in de lucht. Doordat mijn (overleden) man en dochter beide piloot waren, wist ik heel goed het verschil tussen con trails en die andere.
  Toen ik er voor t eerst van hoorde (en het waarom) kon ik dat gewoon niet geloven.
  Ik woonde toen in Santa Fe, NM, USA waar veel alternatievelingen wonen.
  Het waren Duiters, die me vertelden, dat het om population control ging.
  Heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en ook veel akties ondernomen tav dit hele gebeuren.

  Je had het over die windveren wolken……..
  Wist je dat dat Sylphs zijn?

  www.educate-yourself.org/cn/sy…ndex.shtml

  Ik heb met eigen ogen gezien, dat ze hielpen ch.trls te vervagen…..meerdere keren.
  Heb op ze ingetuned en kreeg toen door, dat ze ons hielpen om de trails minder giftig te maken. Er werd ook gesteld, dat we er wél om moesten vragen.
  tevens kunnen we -via scalar energy met ons denken – helpen ze minder schadelijk te maken. Nog afgezien van de Orgonite cloudbusters natuurlijk.

  Ik denk, dat wat jij doet met zingen ook een methode is om de charge te veranderen. Maar het is wél iets dat massaal gedaan moet worden.
  En onze intentie moet echt zuiver zijn. Weet je wel, denk ik. Dus geen kwaadheid, maar puur factual: I DO NOT AGREE!!!

  Blijf je ervaringe ajb delen. Met dank en een hartelijke groet uit de bergen van Mexico – waar ik nu woon.
  Inge van den Berg

 2. Robin Holthinrichs schreef:

  Ook in Zweden wordt gelukkig gegift. Het is ook daar hard nodig. Ik heb kontakt gehad met Tomas. Hij beheert de website: cloudbuster.se.
  Die site heb ik ook gelezen, evenals vele andere sites.

 3. H.V. schreef:

  Het is onderdeel van de vernietiging van alles. Diegene die hier achter zitten hebben geen hart, ziel, hoofd meer. Ze zijn morsdood en nemen ons allen en alles wat leeft mee.Hier in België groeien de klaprozen weelderig op dit moment; de bloem van de dood. Klaprozen zijn blij en steken hun kop op wanneer de aarde onder hen helemaal uitgeput is. Het is de bloem des doods. Als we liefde naar de lucht gooien komt er een einde aan denk ik. Bedankt voor het even mogen mee reizen naar Zweden.

  • Janna schreef:

   Klaprozen geven de uitgeputte aarde weer energie! Ook ons geven ze energie en hoop. Die blijheid is prachtig. Geniet ervan! Ze staan daar ook voor jou!

  • Margie schreef:

   In Flanders Fields
   BY JOHN MCCRAE

   In Flanders fields the poppies blow
   Between the crosses, row on row,
   That mark our place; and in the sky
   The larks, still bravely singing, fly
   Scarce heard amid the guns below.

   We are the Dead. Short days ago
   We lived, felt dawn, saw sunset glow,
   Loved and were loved, and now we lie,
   In Flanders fields.

   Take up our quarrel with the foe:
   To you from failing hands we throw
   The torch; be yours to hold it high.
   If ye break faith with us who die
   We shall not sleep, though poppies grow
   In Flanders fields.

 4. Ed Gunneweg schreef:

  Wat een geweldig stuk Peet. Dat groen links geen kamer vragen stelt kan twee dingen betekenen 1. Ze weten van de hoed en de rand, of 2. Ze zijn bang voor wappie te worden versleten. Lees graag een volgende bijdrage van je. Margriet Ed Gunneweg

 5. Nol Twigt schreef:

  Blij met deze tekst! Hoe lang gaat het nog duren voordat collectief bewustzijn en de collectieve verontwaardiging over chemtrails sterk genoeg is om ze te verbieden? Hoe meer er over wordt geschreven, hoe beter!

 6. Denker schreef:

  Dit is wat ik ook dagelijks tot mijn grote verdriet waarneem. Waarbij het schrijnend is dat de meeste mensen, ook vrienden, het niet (willen) zien…. Het is onderdeel van de oorlog tegen de mensheid.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.