Een flodder chemtrail hier, een snufje biotroep daar

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in het oog. Maandelijks vat hij zijn indrukken samen. In deze aflevering blikt hij terug op de maand januari 2021. “Dit is een nanotechnologische aanval op onze meest essentiële levensbehoefte: lucht.”

Luchtruim boven Driebergen 1

Op de foto rechts ziet u de noordoostelijke hemel. Op vier plaatsen rondom mij was een losse flodder chemtrail gespoten, door twee verschillende vliegtuigen. Hier ziet u één zo’n flodder. Die daarboven was eerder aangebracht.

Het zijn kleine, opzettelijk geplaatste sporen met aerosols. Opvallend genoeg waren er gelijksoortige te zien in de hemellucht in het zuiden en noordwesten. Ra, ra, waarom?

Dit fenomeen is mij eerder opgevallen. Niet alleen deze maand. Van die korte raadselachtige scheetjes her en der in de lucht. Waarom? Wie het weet mag het zeggen (misschien is de tank leeg?).

De volgende morgen dacht ik: “Misschien meten de losse lakmoes flodders de hoeveelheid fijnstof in de lucht.” Zouden ze laten weten of er voldoende stralingsgeleiding is? Op grond van de meetresultaten zou dan het sproeiprogramma bijgestuurd kunnen worden, ‘geüpdatet’ in modern ‘Nederlands’. Hoe het ook zit, het is moeilijk te bedenken waarom chemtrails bestaan, laat staan waarom ze in losse flodders worden gespoten.

Een lijstje opvallende berichten

1. Verzoek tot stopzetten van het genocidale ‘solar dimming’-project van Bill Gates.
Bill Gates, ondertussen de grootste landeigenaar in de USA, schenkt miljoenen aan de Harvard Universiteit om een programma te ontwikkelen dat door middel van chemtrails en zonlichtverduistering de opwarming van de aarde wil stoppen. Meer dan 800 wetenschappers, allen aangesloten bij CLINTEL, tekenen bezwaar aan tegen deze plannen en stellen dat deze in de praktijk gelijk staan aan genocide.

2. Volgens de oprichter van Greenpeace is de opwarming van de aarde “de grootste zwendel in de geschiedenis”.

3. Vaccineren blijkt ook mogelijkdoor middel van chemtrails.
Hier is een bericht met voorbeelden hoe dit in het Midden-Oosten al in 1991 werd toegepast.

4. Begin januari 2021 kwam er bericht uit Engeland over protesten in het Lagerhuis.
Drie uur lang bleek er een virus dat longontsteking veroorzaakt in het Engelse luchtruim rondgespoten te zijn. Dit bericht is helaas verwijderd van internet.

5. Niet veel later verscheen een buitengewoon bericht op Facebook. Polen, Zweden en Noorwegen spannen een rechtszaak aan tegen de WHO om Europa niet te besmetten. Gedetineerde piloten gaven toe dat ze tijdens vluchten een chemische stof verspreid hebben die longontsteking veroorzaakt.

6. De Chinese regering breidt haar weerbeheersingsproject enorm uit en streeft ernaar om tegen 2025 de helft van het land te bedekken met kunstmatige regen en sneeuw.

Ziekmakende chemtrails

Ten tijde van de Vietnamoorlog spoten Amerikaanse vliegtuigen chemtrails over de wouden uit waardoor de bomen hun blad verloren. Mens en dier kwamen er destijds niet veel beter van af. Met dit in het achterhoofd, denk ik dan aan… 1966 en Vietnam, 1991 en Irak, 1996 en de verschijning van het rapport van Amerikaanse luchtmachtofficieren over het gebruik van het luchtruim ten behoeve van de weersbeïnvloeding en oorlogvoering, beschreven in Teunissen’s boek Hemel onder vuur.

Deze herinneringen doen me denken aan het tweede bericht van het lijstje hierboven. Ze willen met vaccinaties de verbinding tussen mens en god verbreken. Het doet me ook denken aan bericht vier en vijf over het verspreiden van virussen die longontsteking opwekken boven Engeland en kennelijk ook boven andere delen van Europa gezien het protest uit Polen, Zweden en Noorwegen.

Het lijstje berichten valt verder uit te breiden. Als overeenkomst heeft het de lucht, het weer, en het klimaat. Wie man en macht heeft, verandert ze naar eigen inzicht.

Wij leven in elkaars adem

De aarde heeft een atmosfeer die als luchtwezen een organisch geheel vormt, vergelijkbaar met dat van haar water- en warmtehuishouding. Tezamen vormen deze elementen, aarde, water, lucht-licht, en vuur (warmte) het organisme aarde.

Het lezen, en laten landen van deze berichten deed me beseffen dat het niet stopt bij het scherp in de gaten houden van de lucht boven Driebergen. De elementen van de lucht die ik nu inadem zijn voorheen elders uitgeademd en gaan de hele wereld rond, jaar in jaar uit. Ergens een mooi idee, in het licht van de laatste adem uitblazen, is deze laatste ademtocht nooit echt de laatste. Er is altijd een volgende die het hapje lucht weer inhaleert.

Een extra wolkendek

Ook deze maand veranderden er weer vele prachtige vroege wintermorgens in sombere middagen en avonden. Boven Driebergen werd een luchtraid gehouden. Een nanotechnologische aanval op onze meest essentiële levensbehoefte, lucht. Het was goed te zien en dat bovenop de lockdown. Wat was er eerder die nanotechnologische aanval of de lockdown? Het doet me denken aan veroverde gebieden bezet door extra wolken, chemtrail luchtkastelen, fantasmagorie.

Ik vraag me toch af: “Wie wil nu in de winter het kleine beetje zonlicht dat er wel schijnt, tegenhouden om de opwarming van de aarde tegen te gaan?” Het is een aanslag op onze ademhaling, op onze zonlicht opname. De luchtwegen en het immuunsysteem zijn continue overbelast door zoveel stof in de lucht.

Ik blijf mijn keel steeds maar weer schrapen en slijm ophoesten en doe dit eigenlijk al vele jaren, bijna onopgemerkt. Ronduit misdadig deze brutaliteit. Kunstmatig een extra wolkendek plaatsen is vergelijkbaar met een extra deken op je bed krijgen, ook als je het al warm genoeg hebt. Hoezo opwarmen van de aarde tegengaan?

Luchtruim boven Driebergen 2

“Scheussliches Wetter,” riep mijn vrouw gister.

Ik kon me er wel in vinden. Je kunt je zo heerlijk tegen de elementen kleden. Kou, nattigheid en wind glijden zo van me af bij het uitdoen van mijn jas, das, muts, handschoenen en schoenen.

Als ik dan weer in mijn woning ben, voel ik de behaaglijke warmte en de tinteling op mijn gezicht. Een beetje buiten mee naar binnen gebracht. Jammer van die chemtrail vandaag of waren er meer?

Ik sluit af met een foto, die gemaakt is op de twaalfde januari. Ze houdt een belofte in.

Luchtruim boven Driebergen 3

Gerelateerd

Een tinteling van Licht

Hoe kunstmatig gefilterd zonlicht inwerkt op onze zintuigen

Over klassiek zonlicht versus chemtrail TL-llicht en U-ether

Hoe een zonsopkomst er niet hoort uit te zien: het luchtruim op 20 september om 8:15 uur

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Madeloes schreef:

  Dank voor het plaatsen van mijn link na het plaatsen heeel erg beperkte toegang tot wat dan ook mailadressen zijn niet meer van mezelf en kan er niet meer in of zijn verdwenen. Ach zullen we maar zeggem als sneeuw voor de zon hah
  Gelukkig ben ik nog mijn eigen zonnestraal en ga vrolijk verder en kijken welke mogelijkheden er zijn.
  Lieve groet

 2. Madeloes schreef:

  soms ben je sprakeloos…. ook als je plasma en 5g intypt en het c word steeds tegenkomt in varianten.

 3. Madeloes schreef:

  een beetje van alles en nog wat, Is er een samenhang met van alles en nog wat waarschijnlijk it is.
  daarom deze link van web plasma. is it real? kijk de video opname van Dublin en oordeel zelf

  opensenseme.com/2021/…-darkened/

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.