Nogmaals het luchtruim op 5 oktober 2018: panorama 360º met een drone

Fotograaf Johan Verhoeven stuurde me de onderstaande video die hij op vrijdag 5 oktober omstreeks 8:15 uur maakte met een drone boven zijn woonhuis. Ik vind zijn opnamen prachtig, maar ook beklemmend.

 

Het door de chemtrails getemperde licht van de opkomende zon zet het landschap in een goudbruine gloed. Het zijn tinten die nogal vreemd aandoen en die bij mij de herinnering oproepen aan wat je ervaart tijdens een volledige zonsverduistering. Ook dan heb je dat ongemakkelijke, onaardse gevoel. Je ziet een werkelijkheid die niet wezenlijk veranderd is, maar toch ingrijpend anders overkomt.

In de video zie je verder het luchtruim dat over de volle 360 graden gevuld is met chemische sporen.

Johan stuurde me ook de het onderstaande stilstaande beeld uit deze video.

Zie spitsfoto.nl voor meer bijzoncdere opnamen van chemtrails.

Zie ook de posting van gisteren:
Het luchtruim op 5 oktober 2018: stel jezelf de vraag eens of dit wel normaal is

 

Het luchtruim op 5 oktober 2018: dronebeelden

created by dji camera

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marina logjes schreef:

  Ik laat weer even van mij horen! Mijn aartsvijanden maken de blauwe lucht vandaag 3 november.in no time wit! Pure criminaliteit! Ik moet nog met mijn hondje lopen.De strepen zijn agressiefer ( dikker)! Dat valtij op!De PICASSOS ( chemtrails) zijn van een potloodstreep een krijtstreep geworden! Erg verontrustend!

 2. peter rutjes schreef:

  PDF van het verloop van chemtrails die op 6 oktober 2018 werden gezien in Lelystad; www.gentechvrij.nl/2018/…-lelystad/

 3. Mikkie schreef:

  Ik protesteer!

 4. only you schreef:

  Wie en hoe heeft welke misdaad groep de macht aldus zo te handelen?

  • Fred Teunissen schreef:

   Uiteindelijk geven wij ze die macht, omdat we ons er niet en masse tegen verzetten.
   Het is overigens niet zo duidelijk wie ‘ze’ zijn. Het gaat om een geheim programma. Wie daar achter zitten is dus ook geheim. Zoveel is wel duidelijk dat de US Airforce zeer intensief bij de uitvoering van het programma betrokken is.
   Meer hierover in het boek Under an Ionized Sky van Elana Freeland.
   Hoe we constructief kunnen reageren op de druk van het chemtrail-programma bespreek ik in mijn boek Hemel onder Vuur. Je kunt het bij iedere online boekshop bestellen.

 5. Marc Lohman schreef:

  Het is schandalig, dat is het. Zelfs als deze hemel veroorzaakt wordt door massaal toegenomen vliegbewegingen zouden we en masse aan de bel moeten trekken. Er is natuurlijk meer aan de hand, maar bedenk dat vrijdag en zaterdag prachtig ononderbroken blauw zou zijn geweest en dat we het niet zouden moeten accepteren dat de hemel wordt bekleed met optische witmakers. Wat ik erg vind is dat er een generatie jonge mensen opgroeit die nog nooit iets anders dan chemtrails persistent contrails hebben gezien en die dit dus als normaal ervaren. Een taak voor ons dus om die generatie er op te wijzen dat deze situatie verre van normaal is.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.