Chemtrails zijn het luchtteken van de antichrist

Drie jaar lang hield Peet van Hees een dagboek bij van wat zich in de hemel boven zijn woonplaats Driebergen afspeelde. Over zijn observaties van chemtrails schreef hij een reeks van 34 artikelen voor TransitieWeb. Dit 35ste artikel is zijn slotakkoord.

Chemtrail ster boven Driebergen

Het is 2021 jaar geleden dat Jezus van Nazareth te Bethlehem werd geboren als zoon van Maria en Jozef uit het geslacht David. Zijn geboorte werd aangekondigd door een heldere ster. Wijzen uit het Oosten begrepen deze boodschap en gingen op weg om Jezus te vinden en te eren. Ze werden daarbij geleid door deze ster. Op de zesde januari van het jaar nul bereikten zij hun doel.

Op de bovenstaande foto zie je de oostelijke hemel boven Driebergen op 16 juni om 19:23 uur. Toen ik dit beeld zag moest ik aan de ster van Bethlehem denken. Dit is alleen geen ster, maar een chemisch kruis in de vorm van een ster.

Is deze chemtrail-ster de aankondiging van het geboren gaan worden van de antichrist?

Ahrimanische rasters

Hoe het ook zij, het is duidelijk dat het door chemtrails veroorzaakte effect niet direct meewerkt aan een uit christuskrachten door mensenhand gecreëerde liefdevolle en vrije maatschappij.
We hebben de indruk van het tegendeel: de chemtrails zijn onderdeel van een uit antichristkrachten door mensenhanden zich afbouwende dystopische aardemaatschappij.

De foto hieronder toont in mijn beleving een lucht onder de invloed van Ahrimanisch geïnspireerde mensenhanden.

Chemtrail raster boven Driebergen

Zuidhemel boven Driebergen, 15 juni 2022 om circa 18:00 uur.

Fundamentele keuze

We zien dit hele chemtrail-gedoe als een speerpunt bij alle maatregelen die genomen worden om de mensheidsontwikkeling te leiden in een mechanisch- materieel niveau van de mens, nu en in de toekomst.

In dit geval door licht en lucht (en in het verlengde hiervan: warmte, vocht en aarde) uit het biologische-etherische in het aardse te trekken door kunstmatige toevoegingen (nano aerosols).

Onze beschaving staat voor een fundamentele keuze. Kiezen we voor het primaat van het immateriële, voor het subtiele en fijnzinnige? Voor het multidimensionele? Of kiezen we voor het primaat van het materiële en mechanische? Het eendimensionale? De chemtrails behoren tot de eendimensionale wereld.

Een geestelijk bad

Het is over het algemeen moeilijk voor een mens in dit materialistische tijdperk om het geestelijke te leren zien, te leren ervaren en er bewustzijn mee te ontwikkelen. Op school leerden we vroeger hoe je met rechte en schuine streepjes en met krullen trekken letters kunt vormen. De taal leerden we omdat we opgroeiden in een sprekende omgeving, dus door nabootsing. Het geestelijke leren we daarentegen over het algemeen niet of in ieder geval niet bewust, zoals het omgaan met een Engel, een Aartsengel, een Archai.

En we leren al helemaal niet om geestelijk te baden. Om een diepe duik te nemen in de rijkdom van de geest. Het kan. Uiteindelijk kunnen we leren een puur geestelijk bad te nemen. Naast het fysieke bad bestaat er zoiets als een etherisch bad, een astraal bad, een geestelijk bad.

Verschillende gezichtshoeken

We probeerden hier sinds een aantal jaren zicht te krijgen op het fenomeen chemische sporen, chemtrails. Dit deden we vanuit verschillende gezichtshoeken: fysiek, chemisch, astraal en geestelijk.

Wat is er fysiek aan de hand met deze zo vele nano-elementen in onze lucht? Deze onzichtbare spikkeltjes? Zij zijn de dragers van de uitwaaierende luchtsporen. Wat doen zij met ons? Wat is er ten aanzien van groei en voortplanting, dus het biologische niveau, aan de hand met deze chemische sporen? Wat behelzen ze astraal gezien? Wat voor denk-, gevoels- en wilsinhouden kunnen met hen gepaard gaan?

En tot slot het geestelijke. Welke geestelijke Macht, Machten, Krachten of Entiteiten brengen door hun werkzaamheid in mensen, deze chemische sporen die wolkenvliezen veroorzaken, teweeg? Welk doel streven zij na?

Wilsimpulsen

Mijn vroegste herinnering is dat ik ruzie maakte met een gans over de vraag wie het genot mocht smaken van een uit de boom in het hoge gras gevallen perzik. Nu – als tachtigjarige – is het de chemtrail daarboven als uitdrukking van de wilsimpuls van een andere entiteit. Die wil de lucht gebruiken voor zijn doeleinden. Maar ik wil dat voor mijn levensadem. Beiden gaan niet samen.

Wat ik met mijn leven wil is een Christen zijn. Daarvoor gebruik ik de levensadem.

Mijn slotsom is dat degenen die de lucht met chemtrails bezwangeren antichristelijke doeleinden nastreven.

 

De 34 eerdere bijdragen van Peet van Hees

Een geestelijke impressie van mijn reis naar Zweden

‘Chemtrails zijn een poging om het etherische mechanisch beheersbaar te maken’

Schaliegaswinning beïnvloedt de subtiele atmosfeer

Kunstmatige wolken en straling dragen bij aan opwarming van de atmosfeer

Mag ik één septemberdag zonder chemtrails?

Luchtvervuiling is in wezen lichtvervuiling

Het weer is in de war

Wordt ons afvalwater straks gebruikt voor de opsporing van ‘corona-brandhaarden’?

Miljoenen mensen kregen weer een onvrijwillige chemokuur

Waarom ik deze envelop ongeopend retour overheid zond

Wat geef jij aan de wolken mee?

Pinksteren en het leven van Christus Jezus

Zonlicht is het beste ontsmettingsmiddel van deze wereld

Sluipmoordenaars Stuff en Stof denken dat ze de Zon eronder kunnen krijgen

Wie het zonlicht terugkaatst, zendt het leven retour

Een flodder chemtrail hier, een snufje biotroep daar

Een hunkering naar diepblauwe hemelvennen

Een tinteling van Licht

Eigenlijk ging de zon vandaag helemaal niet op

Hoe kunstmatig gefilterd zonlicht inwerkt op onze zintuigen

Over klassiek zonlicht versus chemtrail TL-llicht en U-ether

Wat hebben ons luchtruim en het getal 129.600.000 met elkaar gemeen?

Materialisme versluiert het zonnebewustzijn

Ook in het luchtruim zien we een beweging van tegenpolen

Spoorzoeken in de lucht: na de lockdown is de aanpak bij het uitvliegen van chemtrails veranderd

Hoog Sammie, kijk omhoog Sammie, want daar was de blauwe lucht

Chemtrails verbreken het natuurlijke evenwicht in de atmosfeer

Chemtrails verstoren de uitwisseling tussen hemel en aarde

‘In een uur is de enorme koepel lucht die ik boven mij zie volgespoten met geheimen’

Luchtdagboek van de maand november: experimenten met aluminium en gedachten over atmosferische chemie

Veridiek of verikt: that’s the question – luchtdagboek van de maand oktober

O, gij Nederlander, let op uw luchten, laat ze niet langer bezoedelen!

‘Laat voortaan het luchtalarm afgaan, iedere keer als er een chemtrail getrokken wordt!’

Luchtdagboek van de maand juli – ‘Waar zijn die wattige wolken gebleven?’

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Herman schreef:

  Wat zijn jullie ongelooflijk de kluts kwijt zeg. Maakt deze manier van denken het voor jullie niet bijna onmogelijk om in het dagelijks leven te functioneren?
  Het kan allemaal, geesten, boze hogere machten die ons proberen te vergiftigen, magische wezens die de mensheid besturen.
  Ik hoop dat vele van jullie de hulp geboden krijgen die nodig is om de werkelijkheid van jullie fantasie te kunnen onderscheiden. Voor diegene die niet zo gelukkig zijn, hoop ik dat jullie waanideeën (die hier verontrustend genoeg door andere gebruikers worden versterkt) niet tot *echt* zorgelijke acties zullen leiden.

 2. tinedebrock schreef:

  Van harte dank voor al je berichten ! Je bent niet alleen hoor ! Maar ik wil en blijf ook geloven wat Jezus heeft gezegd : “Vrees niet ! Ik zal bij jullie zijn tot het einde der tijden.” En op die manier probeer ik een goed mens te zijn voor andere mensen.
  Dankbare groet,
  Tine

 3. Marc schreef:

  Dank je wel Peet voor je regelmatige blijk van bezorgdheid over onze luchten. Het is ongelooflijk wat er allemaal over ons wordt uitgestort en ik waardeer je spirituele benadering van het fenomeen, zoals je dat ook weer in deze post hebt gedaan.

 4. Maria schreef:

  Goedemorgen peet,

  Dank je wel voor al je duidelijke berichten ,ik heb er veel van geleerd en ben net als u niet gevaccineerd omdat ik geloof in de helende kracht van mijn eigen lichaam.
  Ik heb 12 Jaar geleden Q koorts gekregen en woon in brabant heb Corona gehad maar alleen een lichte verkoudheid en smaak en geur verlies .
  ik wens u en uw naaste heel veel liefde – licht en kracht toe voor de toekomst .

 5. annejelena schreef:

  Dank je wel Peet, het doet altijd goed een geestverwant te lezen, die ook ondanks de afsluitende, verstikkende laag op het Christusbewustzijn gericht blijft…

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.