‘Chemtrails zijn een poging om het etherische mechanisch beheersbaar te maken’

Op veel dagen in april is er weer intensief met chemtrails gespoten. Voor Peet van Hees uit Driebergen was dit aanleiding om nog eens toe te lichten wat de kern is van dit kwalijke fenomeen: de manipulatie van subtiele elementen in onze atmosfeer.

Chemtrails boven Driebergen 10 april 2022
Bovenstaande opname maakte ik in de avond van 10 april. Dit luchtbeeld konden we de hele dag door zien. Natuurlijk is dit een momentopname, want de lucht is continu in beweging. Chemtrails waaieren langzaam uit, vormen een kunstmatig wolkendek en de daarin aanwezige chemie komt uiteindelijk met de regen op de aarde terecht.
De volgende morgen om acht uur weer hetzelfde gelazer. Zie de foto hieronder Dit gaat zo al weken zo. Dag in, dag uit.

Chemtrails boven Driebergen 11 april 2022
In de hele lijdensweek en gedurende de Paasdagen en de dagen erna maakte ik nog veel meer van zulke opnames. Luchten vol met chemie. Je ziet hier hoe via materialisatie van lucht, van wolken, met het weer gemanipuleerd wordt. Dit alles beïnvloedt ten minste het luchtdeel van onze leefomgeving en wel zo dat dit vanuit het bereik van het levendige, van het biologische, van het etherische naar of in het mechanische gaat. Het weer en de atmosfeer worden benaderd als mechanisch beheersbaar.

Lichamelijke impact

Dit artikel verwijst naar een rapport over de opkomst van polio, zoals deze samengaat met de opkomst van pesticiden. De verlammingsverschijnselen die bij polio optreden hangen samen met de vergiftiging van zenuwfuncties via luchtwegen en darmkanaal, aldus dit rapport uit de 50’er jaren van de vorige eeuw.

Met de komst van de chemtrails, vanaf midden jaren ’90, zien we iets soortgelijks. In het boek Hemel onder Vuur van Fred Teunissen wordt gewezen op de link van chemtrails met ademhalings- en bewustzijnsproblemen. Ook hier treden met de opkomst van die chemische trails verlammingsverschijnselen op via vergiftiging van ademhaling en bewustzijn.

Al mijn artikelen zijn een aanvulling Fred’s boek. Ze wijzen op de impact van het verduisteren, het omvormen en het terugkaatsen van het zonlicht. En tevens op de samenhang hiervan met vele gezondheid en bewustzijnsproblemen onder de mensen van deze tijd.

Een terugval in bewustzijn?

Gisteren vroeg ik aan de kapper: “Hoe gaat het met je kindjes?” Hij vertelde glimlachend dat de jongste van vijf maanden soms wat aan het kwijlen en jengelen was. De bobbel in zijn onderkaak wees op de komst van het derde melktandje. Ze zijn er vroeg bij tegenwoordig, zei hij er nog achteraan. “Is je vrouw gevaccineerd,” vroeg ik. “Nee,” zei hij, “ze is een van de verstandigsten in de familie.”

Mijn gedachten gingen even razendsnel terug in mijn herinnering: hoe was dit vijftig jaar geleden bij mijn kinderen toen die net zo oud waren? Volgens mij was dat allemaal later in hun ontwikkeling.
De laatste tijd hoor ik vaker dat baby’s al kruipen met drie tot vier maanden en lopen met vijf tot zes maanden. Dat is een versnelling van de ontwikkeling. Ik durf het haast niet op te schrijven, maar dit lijkt op het tempo bij dierlijke ontwikkeling. Deze is bijna altijd nog sneller wat tandvorming en loopvermogen betreft, maar de tendens is dat die richting op gaat!

Voeg dit bij een ander geluid dat ik een week geleden hoorde van een ingewijde die nooit en te nimmer op de voorgrond zal treden. “Peet,” zei hij, “het is onrustbarend dat het bewustzijnsontwikkeling-niveau van de mens wat betreft ik-ontwikkeling nu op 65 procent ligt.”

Het Wob-verzoek

En dan hadden we in april het Wob-verzoek aan de overheid om documenten over chemtrails te openbaren. Tja, je weet nu al wat het antwoord zal zijn. Iets in de trant van: we kunnen daar niks over vinden, want het fenomeen bestaat niet.

Als ik fantaseer over hoe een eerlijk antwoord er uit zou zien, dan kom ik op iets als dit:

“Beste Wob-indiener,
Uw verzoek is volkomen terecht en uw vraag is ook volkomen gerechtvaardigd. Daarom heb ik haar doorgestuurd naar het Ministerie van Defensie. Dit, omdat bekend is dat via de NAVO met chemtrails gewerkt wordt.

Naar alle waarschijnlijkheid krijgt u vanuit dit Ministerie als antwoord: ‘We kunnen u hierover geen mededelingen doen want dit valt onder militair-geheim.’
Omwille van onze volksgezondheid vraag ik u door te gaan met uw nasporingen.”

Morele kwaliteiten ontwikkelen

Met het oog op Hemelvaart, donderdag 26 mei dit jaar, heb ik al het bovenstaande in ons bewustzijn gebracht. De verschijning van Christus Jezus in het etherische heeft dit feest als ankerpunt. We kennen ondertussen veel boeken die melding maken van medemensen die in staat zijn om het biologisch, etherisch levende en de voor ons werkende Christus te schouwen en met hem te communiceren. Dit wordt beschreven ale de communicatie met een vriend, waarvan de vriendschap zo levend vergaand is als men voor dit schouwen niet voor mogelijk hield.

De mogelijkheid je te ontwikkelen tot deze Christus Jezus ervaring hoort nu in onze en volgende tijden tot de mensheidsontwikkeling. De machten en krachten om deze ontmoeting en bejegening te verhinderen helpen ons om bewustzijn van zowel het een als het ander te verkrijgen. Het een gaat niet zonder het ander. Er is geen kop zonder munt.

Aan ons is het morele kwaliteiten te ontwikkelen. Bijvoorbeeld  door ons goed te laten nadenken: neem ik het vliegtuig voor mijn vakantie? Misschien trekt jouw vliegtuig geen chemtrail, maar dan nog is er het fijnstof en ultrafijnstof in de uitlaatgassen. Dit kan, vooral in de omgeving van de start- en landingsbanen, longproblemen veroorzaken.
Zie hierover studies, zoals die van dr. Irene Dedoussi.

Gerelateerd

Schaliegaswinning beïnvloedt de subtiele atmosfeer

‘Niemand heeft het recht om het licht van de zon te verbleken’

Luchtvervuiling is in wezen lichtvervuiling

Zonlicht is het beste ontsmettingsmiddel van deze wereld

Wie het zonlicht terugkaatst, zendt het leven retour

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jortus schreef:

  Interessante bespiegeling over de ontwikkeling van kinderen. Het lijkt mij zeer plausibel dat daar een verandering plaats vindt.
  Ik gun een ieder zijn overtuigingen, ervaring, geloof of (voorlopige) aannames. Zo zijn er mensen in mijn directe omgeving die overtuigd waren of nog steeds zijn dat ze contact hebben met een entiteit die zich voordoet als de persoon die al dan niet bestaan heeft, genaamd Jezus. Dit contact gaat meestal via het astrale gebied, de 4e dimensie. Als er ergens vanuit gemanipuleert wordt is het wel vanuit dit gebied. Gelijkwaardigheid, manipulatie en plotselinge omkeringen van (valse) liefde naar donkerder sferen is het voornaamste wat je in de gaten dient te houden, mocht je hier mee te maken krijgen.
  Ons bewustzijn en sowieso deze wereld is ingeperkt en afgesneden van het volledige potentieel, het multidimensionale bestaan.
  De Kracht die een Jezus of Krishna in zich droeg/draagt die hebben/zijn we allemaal, maak die connectie en ontwikkel dat. In plaats het volgen van de entiteit in deze regio die zich voordoet als de g o d van alles, en zijn zoon Jezus. Maar dat is even mijn zienswijze. Dat de Kristos energie in ons allen mag stralen en het Draconische tegenwicht zich terug trekt. Het spel is gespeeld.

 2. Ton schreef:

  Inside a chemtrailplane
  twitter.com/Rodri…info.nl%2F

 3. Hadewych schreef:

  Hier in Vlaanderen, België is het ook extreem erg. ik lijd er vooral mentaal onder; ons recht van bestaan wordt teniet gedaan.

 4. medusa schreef:

  Cok, hier aan de kust is het toch ook schrikbarend hoor, dat hoesten en slijm heb ik ook als buitenmens, het valt me op, dat het otrivin vak, constant aangevuld word bij het kruitvat.
  Ik denk niet dat hooikoorts bestaat, dit is al zoooo lang aan de gang. Een zonsondergang, word meestal niet waargenomen hier aan de kust, ze sprayen een band, precies op de plek waar de zon in de zee zou moeten zakken. Veel mensen weten, dat sungazing een manier is, om zelf je ogen te “laseren”. Ik kan niks meer lezen, zonder leesbril, dat komt, omdat er niks meer te “gazen”valt. Droge huid met plekjes, constant benauwd, en slecht slapen is de trend.We worden langzaam gesmoord, in een 5 g magnetron……….Over 5 jaar hebben we geen schoon drinkwater meer, dan is het einde verhaal. Ondertussen zitten er allemaal ongekozen “hotemmetoten” in de gemeenteraad hier, met hoge overheidsfuncties, bij politie, overheid,dikke bedrijven. Zal maar niet over al het bollengif beginnen, waar onze jonge “bollenjongens” mee strooien, en het gif wat hier in de babyluiers word aangetroffen……..Kom vooral NIET naar keukenhof, en schei uit met het kopen van lelies, tulpen, narcissen, en meer van die giftroep!!!!! ze verpakken het geweldig, maar wij worden hier massaal ziek. Boycot het bloemencorso…….

 5. Maatje schreef:

  Dit is onderdeel van de hele satanische agenda die momenteel uitgerold wordt. De zon als beeld van goddelijke goedheid en zegening verduisteren en in plaats daarvan een giftige atmosfeer creëren… duisterder kun je ’t niet tonen. In mijn omgeving is het o.a. aan alle bomen te zien.

 6. paul schreef:

  Ik stel voor dat iedereen klacht gaan indienen in de gemeente en maak dat je met te minste 2 personen bent. je stop niet met een klacht, maar tot ze het moe worden.

 7. Diplomatieke Aanbieding Burgerinitiatief Stop Chemtrails en Weermanipulatie Nu aan de Commissie Burgerinitiatieven en Verzoekschriften van de Tweede Kamer op 22 maart 2022! Bekijk de video via: www.youtube.com/watch…rTghXh4m90 Dit was een technische aanbieding aan de commissie die bekijkt of de ondertekeningen rechtsgeldig zijn. Binnen een aantal maanden weten we meer over de uiteindelijke behandeling door de Tweede Kamer. Tekenen kan nog steeds via chemtrails.petities.nl Inmiddels al 45.592 ondertekeningen.

 8. E Cats schreef:

  Vergiftigen van bewustzijn zal nader beschreven moeten worden. Midden jaren 90 opstart chemtrails. Vanaf 1998 (=4 x 666) kreeg ik 21 jaar lang uitval verschijnselen. Artsen vonden geen oorzaak. Lichaamsbewustzijn verdween korte tijd. Soms lichamelijk ernstige beschadigingen. Handicap verdween. Na intensieve confrontatie door meditatie en beeldende kunst met de kwade krachten/ wezens.

 9. Cok schreef:

  Vanmorgen een uurtje in de tuin gewerkt en daarna veel gehoest en veel slijm, bleef mat aan de gang. Dat is niet de eerste keer. Gebeurt tegenwoordig steeds vaker na buiten te zijn geweest. Hier ook veel chemtrails, midden brabant. Was vorige week aan de kust, was stuk beter daar.
  Dat ze daar eens mee stoppen, al dat gif, aluminium, barium en weet ik wat nog meer rond te sproeien.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.