Chemtrails verstoren de uitwisseling tussen hemel en aarde

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in de gaten. Maandelijks vat hij zijn indrukken samen. In deze aflevering gaat hij in op de atmosferische bijzonderheden van de maand januari 2020.

Luchtruim zonder chemtrails boven Driebergen januari 2020

Dinsdag 28 januari

Vandaag is er harde wind en zien we langzaam wat variatie in het wolkendek komen, nadat dit al dagenlang aaneengesloten grijs is geweest. Veel mooie, gevarieerde wolken komen voorbij. Het is genieten geblazen en ik voel verwondering voor het oneindige variatiegeweld dat de natuur produceert.

Ook nu verschijnen, nadat er steeds meer blauw te zien is, de eerste chemtrailjagers. Hun strepen verwaaien snel met deze windsnelheden. Het blauw van de lucht wordt fletser.

Het is nu half zes ’s avonds en ik zie drie wolkenlagen. De onderste bestaat uit gewone wolken die het snelste vlieden. Er vlak boven onnatuurlijke gestremde waaiwolken en als hoogste een sluierwaas.

Vergeet-me-niet-blauw

Op zes januari, Driekoningendag, toen het eerste blauw van dit jaar verscheen, was dit van zo een betoverend vergeet-me-niet-blauw dat ik me er in opgenomen voelde; één met de wolken en het blauwe meer erboven.

Daarna volgde een deceptie met de eerste lange spoorlijn van een getrokken chemtrail en na een half uur was het blauw omfloerst en mijn gemoedstoestand niet langer die van een vierjarige.

Op zeven januari ging het spoorlijnen leggen verder met chemtrails in het zuidzuidoosten en dit rukte met het stijgen van de zon op richting het westen.

Spiritueel krachtenspel

De meeste mensen ervaren de bijna altijd kunstmatige luchten niet als zodanig. Men beseft niet dat lucht leeft. Toch is dat zo, want anders kon ze ons niet het leven schenken in de adem zoals een boreling eerst bij de eerste ademtocht op aarde aankomt als mensenwezen.

Dit wezenlijke luchtelement is van een krachtenspel doortrokken zoals ook bij wolken het geval is. Rudolf Steiner geeft in zijn beschrijving van het 13de esoterische uur aan, dat engelenwezens uit de eerste hiërarchie, Tronen genaamd, voor de opbouw van hun entiteit gebruik maken van dit krachtenspel dat wolken manifest maakt.

In het 14de esoterische uur belicht Steiner het Christuswezen, het Luciferische wezen en het wezen Ahriman. Deze laatste is degene die al of niet bewust onder zijn invloed staande mensen naar een in zijn ogen goede wereld leidt.

Deze wereld is harder, dichter, knokiger, geautomatiseerd. Wolken die ontstaan vanuit chemtrails hebben een krachtenspel waar zijn wezen in thuishoort. Wat Ahriman uit homomutatis-wolken tot de mensen laat klinken is: volg mij, ik maak de wereld nog vaster, nog harder, nog beter bewoonbaar en de mens vorm ik naar mijn beeld om tot een excellent bewoner van de planeet.

De vermaning van de Tronen, die vanuit de deomutatiswolken tot de mensen klinkt, luidt: ‘beschouw het vuurwezen van je driften’. Met andere woorden: ben je bewust van het vurige karakter van je driften. Honger, dorst, levensdrift, voortplantingsdrift, nestdrift, enzovoorts.

Kunstmatig middenrif

In de tweede helft van de maand was ik vooral bezig met de verstoring van de uitwisseling tussen hemel en aarde door de kunstmatige sluierbewolking. De chemtrails schuiven tussen de aarde en haar atmosfeer en maan, zon en sterren.

Vaak zie je een mooie bewolking die zodra ze openingen vertoont de spoorbanen van chemtrails laat zien. Door hun netwerk van versluiering bouwen zij een kunstmatige middenrif op tussen boven en beneden. Precies zoals het middenrif in de mens hoofd hart en longen scheidt van lever, maag, nieren, darmen en benen.

Uitwisseling van energieën

In de gezonde mens zijn de opbouwende levenskrachten in evenwicht met de afbrekende doodskrachten. Van Rudolf Steiner leerde ik dat de onder-zonnige planeten onder aanvoering van de maan de opbouwkrachten in levende wezens verzorgen. Dit zijn de planeten die hun banen trekken tussen de aarde en de zon, zoals Venus en Mercurius.

De boven-zonnige planeten, zoals Saturnus, Mars en Jupiter, trekken hun baan om de zon en de aarde. Zij leiden, met Saturnus als hoofdrolspeler, de afbraakprocessen in levende wezens. Voor beide typen energieën geldt dat ze hun straling kunnen laten doordringen tot op de aarde. Deze werking wordt echter verstoord door de aanwezigheid van deze chemische chemtrail-sluierlaag.

Verzwakte geestkracht

Als de levenskrachten de afbraakkrachten overheersen, bijvoorbeeld door alsmaar te eten en te drinken, kan de vertering de afbraak niet aan. We worden dan versufte mensen.

Omgekeerd, als de afbraak niet goed functioneert, bijvoorbeeld door die kunstmatige sluier, dan worden mensen eveneens suf. Hun geestkracht verzwakt doordat zielenkrachten als denken niet meer volwaardig functioneren. Een uiting hiervan is dat het kortetermijngeheugen gaat haperen. Wat wilde ik ook alweer doen? Wat zocht ik ook alweer? Totdat uiteindelijk ook het langetermijngeheugen wordt aangetast en we onze eigen naam en die van onze partner niet meer weten.

Meer informatie over deze toename van allerlei ziekten als gevolg van de overheersing van de afbraakprocessen over de levensprocessen vindt u in het boek Hemel onder Vuur, een diepgaand onderzoek naar chemtrails op bladzijde 157 en volgende.

Literatuur

-Maria Thun Zaaikalender 2020 (planeten werking)
-Michiel Rietveld, Houden van sterren en planeten
-Rudolf Steiner, Luciferisch verleden, Ahrimanische toekomst
-Rudolf Steiner, Der Meditationsweg der Michaelschule in neunzehn Stufen
-F.H. Julius, De beeldentaal van de dierenriem
-F.H. Julius, Metamorfose (over planten en planeten)
-L.F.C. Mees, Levende metalen
-F. Teunissen. Hemel onder Vuur, een diepgaand onderzoek naar chemtrails

Luchtruim met chemtrails boven Driebergen 30 januari 2020

Gerelateerd

‘In een uur is de enorme koepel lucht die ik boven mij zie volgespoten met geheimen’

‘Ons zonlicht wordt gedimd. Dit heeft niets meer met een natuurlijke lucht te maken.’

De stille invasie: hoe Morgellons ons bestaan binnendringen


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar).
De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is  van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken.
We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social.
Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Edwin schreef:

    Tja, heb je zonnecollectoren dan zie je de opbrengst teruglopen bij een evenement als dit:
    dontbetheirfool.com/pics/…C_2378.jpg

  2. hadjemaar schreef:

    Chemtrails zijn een prima medium voor voortplanting van 5G?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.