Chemtrails op voorjaarsvakantie?

Strakblauwe lucht

Strakblauwe luchten, dag in dag uit, bijna een week lang. Hoe lang is het geleden dat we dit zagen? En: geen chemtrailtje te bekennen…

Het geeft je het gevoel dat er iets ingrijpends gaande is. Alsof er achter de schermen een grote verandering heeft plaatsgevonden. Het is letterlijk en figuurlijk een verademing.

Wat zou het heerlijk zijn als deze nachtmerrie ineens ophield! Wat een feest!

We hebben daar even aan mogen proeven, de afgelopen week. Want gistermiddag waren ze weer terug, nadat de wind naar het westen was gedraaid.

Dat zijn helemaal geen chemtrails, beweren sommigen, die van mening zijn dat een hoge relatieve luchtvochtigheid tot ‘persistente’ trails leidt. Maar ook op de zonovergoten dagen met droge oostenwinden zijn er momenten op de dag met hoge luchtvochtigheid, zoals vlak voor zonsopkomst en in de vroege ochtenduren.

De timelapse video’s van een fotograaf uit Delft laten zien dat er op die momenten geen langdurig aanhoudende vliegtuigstrepen te zien waren.

Deze fotograaf  doet belangrijk werk. Hij bouwt data op. Visuele data en gegevens over de luchtvochtigheid op het moment van zijn video-opnamen.

We hebben meer van zulke goede data nodig.
Vooral van de hoeveelheid ultrafijnstof in de atmosfeer en van de chemische samenstelling van dat ultrafijnstof.

Zo kunnen we uiteindelijk ook definitief vaststellen of het echt is gestopt. Want stoppen gaat het. Die strakblauwe luchten zijn ons teveel waard.

Ik houd het erop dat we de afgelopen week een chemtrail-pauze hebben beleefd. Waarom is een raadsel. Misschien hadden de militaire tanker-vliegtuigen die de bulk van deze vluchten uitvoeren andere klussen omhanden, bijvoorbeeld in het Midden-Oosten. Of het aansturende grondpersoneel had voorjaarsverlof.

Inmiddels zijn we gewoon weer back in business.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Nickay schreef:

  Uit de lucht schieten die nazies genocide mf

  • Fred Teunissen schreef:

   Dat je boos bent is terecht, maar geweld met geweld beantwoorden vind ik niet de goede weg. We kunnen de negatieve energie van chemtrails neutraliseren en transformeren. Lees daarvoor hoofdstuk 7 en 8 van mijn boek ‘Hemel onder Vuur’. Dit transformatieproces kost tijd. Ik heb er alle vertrouwen in dat we zo op een zeker moment voldoende overtuigingskracht en draagvlak zullen hebben om het chemtrail-programma te laten stoppen.

 2. kk schreef:

  Tja inderdaad heel de week niets gezien en gistermorgen begon het weer en gisteravond was de lucht vol met chemtrailsporen ook nog parallel

 3. Koekoek schreef:

  Wat mooi om het hier te lezen. Heb heel de week t zelfde gemerkt. Heerlijk

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.