De chemtrail-vakantie is voorbij

Even konden we opgelucht ademhalen. Er waren mooie blauwe luchten, zoals we ze van vroeger kennen. De chemtrails leken op voorjaarsvakantie te zijn. Maar woensdagavond 13 juni zat de lucht weer stampvol. Met een bruinachtige gloed op sommige van de uitwaaieringen.

Het zijn chemische luchten. Geen normale wolken.

Een fotograaf uit Delft maakte er de volgende registratie van:


Zie ook zijn timelapse videokanaal op YouTube

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ben Boerema schreef:

    15/8: eerverleden donderdag kwamen er een 8 vliegtuigen over het gooi vliegen met van die onnatuurlijk lange “condensstrepen” die langzaam aan elkaar groeiden en waar om 14u30-15u een hele korte felle regenbui uit viel(5min) waarna m’n auto opeens onder het “saharazand” zat. Ik heb wat eraf geschraapt en eens onder de microscoop gelegd. Wat schetst mijn verbazing: het zag er absoluut niet uit als zand maar als een veel fijner poederachtig iets. Spul uit de vliegtuigen? Het lijkt er wel verdraaid veel op!!! Ben Boerema-Bussum.

  2. peter rutjes schreef:

    Mijn neusslijmvlies reageert….het gemiezer wat nu valt ruikt vies en ziet bruin in de vogelbadjes.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.