Belangrijke boodschap voor jongeren in Nederland

Bovenstaand filmpje is afkomstig van Mike Decker. Hij is al járen klokkenluider en doet dat middels het – vanuit zijn achtertuin – filmen van sproeiende vliegtuigen.

Op zijn filmpjes zie je vliegtuigen uit de hele wereld voorbijkomen met de namen van de vliegmaatschappijen duidelijk zichtbaar. Je ziet witte, bruine, roze en zwarte vliegtuigsporen, waardoor je als kijker gaat denken:

”Wat is hier allemaal gaande en hoe kan dit al jaren maar door blijven gaan?”

”Politici, media, dóe iets!”

Illegale uitstoot

Het gevecht tussen de luchtvaartsector enerzijds en veronruste burgers anderzijds is in Nederland al wel een aantal jaren bezig, maar men heeft het alleen over wèl of geen Lelystad, wèl of geen uitbreiding Schiphol en over hoeveel CO2, stikstof en fijnstof er uitgestoten mag worden door de vliegtuigen.

Dat er al zo’n 20 jaar klokkenluiders zijn die waarschuwen dat er nou eindelijk eens aandacht moet komen voor de illegale giftige uitstoot wordt erg stil gehouden en niet serieus genomen door veel onwetende of bange journalisten, wetenschappers en politici.

Klokkenluiders waarschuwen

In bovenstaand filmpje richt Mike Decker zich tot de jongeren van nu: “Kinderen van de toekomst, jullie zullen nooit weten hoe een blauwe lucht eruit ziet” “Wij gaven onze levens om de tegenpartij te stoppen”. Dat is een dramatische boodschap, maar klopt wel als een bus. Iedere klokkenluider zal snappen wat hij bedoelt.

Ook de luchten boven het huis van Mike Decker waren ooit díep blauw. Dat is inmiddels erg veranderd, zien we aan zijn beelden.

Wil je een wat rustiger filmpje zien zónder heavy metal en onontkoombaar bewijs dat klokkenluiders zeker niet op hun achterhoofd zijn gevallen, dan raad ik je deze video aan:

Ja, ook de KLM…

Meer filmpjes van Mike Decker vind je hier op zijn YouTube-kanaal.
Ook onze eigen KLM zie je daar op een aantal van deze filmpjes voorbijkomen…

Teken de petitie!

Gerelateerd

Van blauw naar grauw… de hemel boven Amsterdam op zaterdag 1 juni 2019

Na dagen met veel blauw: sprayday!

Blauwe dagen en spray days wisselen elkaar af


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Gea schreef:

  We zien al ik weet niet anders zovele jaren de strepen dagelijks dat je er bijna hopeloos van wordt, maar in zuid Frankrijk als we met de boot daar zijn is het echt anders en hebben we geen hoofdpijn. Fijn dat het dan ergens aan ligt waar ik met mijn verstand niet bij kan. Begin me er redelijk dom om te voelen omdat het niet te snappen is meer, dat ongrijpbare vind ik vervelend want je signaleerd iets onduidbaars.

 2. Gea schreef:

  Waarom in Spanje en zuid Frankrijk geen chemtrails eigenlijk?

 3. Thomas schreef:

  Wij zijn niet voor niets naar Spanje verhuisd. Geen chemtrail te zien. We waren binnen een dag van de chronische verkoudheid af en 2 dagen later waren we van het hoesten af. Letterlijk een verademing. Wij raden het iedere wakker geworden Nederlander aan.

 4. Marije Freeve schreef:

  We schreeuwen geen moord en brand? Ik heb me best wel súf geschreeuwd de afgelopen jaren, samen met een groepje anderen. Petje af voor iedereen die meedeed! Zoals Mike Decker schrijft: “We gave our lives to stop them”. In Juni 2017 diende ik samen met ex-KLMpiloot Willem Felderhof een petitie over dit onderwerp in bij de commissie voor infrastructuur en milieu. Daarna zijn nog een aantal acties geweest van een groepje dappere dodo’s die zich in de strijd gooiden. Niet dat de chemtrails nu officieel erkend worden, maar er is wel meer bewustwording gekomen omtrent de vervuiling van de luchtvaart. Wie weet is dat een opstapje naar meer….

 5. Lex Mercatoria schreef:

  Dank voor je attendering Marije.

  Het is idd diep triest dat dit bestaat. En uiteindelijk bestaat het omdat weij het -impliciet- toestaan.
  We schreeuwen geen moord en brand, zoals wanneer de hypotheekaftrek in gevaar komt, of als Ajax verliest van Moldavië.

  10% van mijn boek gaat over chemtrails; de eerste 13 hoofdstukken gaan waarom en hoe wij toestaan dat dat gebeurt en per saldo genieten – lijden aan het Stockholmsyndroom.

  Zie punt 3.4 op drive.google.com/open?…Vp4LhOBT4Y

  Namaste,

  Emil

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.