Alweer zo’n hele erge chemtraildag

De laatste tijd krijg ik – als het weer zo’n hele erge chemtraildag is, zoals afgelopen zaterdag – van alle kanten mail en mobiele tekstberichtjes met foto’s en soms met video’s. Ik hoef ’s ochtends niet uit mijn raam te kijken. Het getingel van mijn mobiele telefoon zegt genoeg: dit is weer een zware spray day…

Ik vind het wel goed om daar bij stil te staan, bij zo’n hele erge chemtraildag. Zo af en toe dan. Om tot je te laten doordringen hoe ernstig het is. ‘We are being hammered!’ schreef iemand me. En zo is het maar net. We worden met chemische luchtstrepen gegeseld.

Maar…. met alleen roepen hoe ERG het is komen we er niet.

Overheden en politieke partijen houden zich blind en doof voor dit fenomeen. Er is geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, beweren ze. Dat is om te beginnen onwaar, maar dit argument is ten tweede onlogisch. Dat iets niet onderzocht is wil namelijk niet zeggen dat het niet bestaat. Het zou juist een reden moeten zijn om het wel te gaan onderzoeken.

Heel hard roepen zal overheden en politieke partijen niet op andere gedachten brengen. Ze verkiezen hun voorgewende onwetendheid.

De oplossing zal uit een andere hoek komen. Juist het feit dat het zo erg is kan ons aansporen om in mentaal opzicht de rollen om te draaien, want zo willen we het niet langer. We gaan de wereld vanaf nu naar ons eigen beeld vormen. We praten daar niet alleen over, we DOEN dat ook.

Chemtrails sporen ons zo aan om het beste uit onszelf te halen en dat gezamenlijk te manifesteren. In deze geest publiceer ik de onderstaande beelden van de atmosferische janboel, die zich op zaterdag 3 november 2018 voordeed.
Laten het ons aansporen tot actie.

Zie ook:
Geoengineering daagt ons uit het beste uit onszelf te halen
Wat verdedigt Milieudefensie eigenlijk?
Gedeelten uit hoofdstuk 7 van mijn boek ‘Hemel onder Vuur’ (pdf)

 

chemtrails 3 november 2018

 

cchemtrails 3 november 2018

 

Opname 1 en 3 zijn gemaakt in Leiderdorp.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marije Freeve schreef:

  Ik weet nog goed hoe ik eind April 2017 gewapend met mijn eerste eigen geschreven flyer op de fiets stapte naar een grote klimaatmars in mijn eigen stad Amsterdam. Dat is 1 1/2 jaar geleden. Sinds die tijd is er heel wat veranderd. Het is járen lang heel hard duwen en trekken geweest om deze kar in beweging te krijgen en ja…hij ís in beweging gekomen. Mocht je mee willen helpen om deze kar nog veel harder in beweging te krijgen dan kan je mijn flyer uitdelen aan je huisarts, je buren, je vrienden, de kassajuffrouw van de eco-winkel, de plaatselijke bijenvereniging, de burgemeester van jouw stad/dorp, de gemeenteraadsleden van jouw stad/dorp, de redactie van de plaatselijke stadskrant/dorpskrant, het personeel van de plaatselijke bibliotheek, studenten, jongeren, leraren van scholen/universiteiten, piloten, stewardessen enz. Om zelf uit te printen is dít is de link: langleveeuropa.nl/image…5VVfh4gJWI
  (twee-zijdig liggend op A-4 en in drieën vouwen) Mocht je een stapeltje opgestuurd willen krijgen tegen kostprijs, stuur dan een mailtje naar mfreeve@zonnet.nl

 2. G. Verwij schreef:

  Hoe lang blijven wij dit nog pikken dat we op grote schaal vergiftigd worden door het sproeien van aerosols in onze lucht. Interesseert het de bevolking nou echt niet dat dit al jarenlang gebeurt?
  Of geloven ze nog steeds in de sprookjes die onze weermannen/vrouwen) hieromtrent vertellen? Komt hier nu ook nog eens bij dat dankzij de invoering van het 5G netwerk de vogelwereld massaal omkomt door de straling. De daarvoor verantwoordelijken zullen het wel in alle toonaarden ontkennen dat dit de oorzaak is. Ja, de financiele kant aan dit verhaal is natuurlijk verreweg de belangrijkste factor om er mee door te gaan en de andere kant uit te kijken.

  • Fred Teunissen schreef:

   Ik heb de indruk dat er al een klein beetje een kentering gaande is. Mensen verklaren je soms niet direct meer voor gek als je erover begint. En het is nogal wat om te moeten erkennen dat de werkelijkheid waarin je leeft blijkbaar toch anders in elkaar steekt dan je altijd dacht… Dit heeft tijd nodig en veel meer onderzoek, wat ook tijd kost. Dank voor je reactie.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.