Als er sluierbewolking wordt voorspeld: dikke kans dat er met chemtrails gesproeid gaat worden

Vrijdag 15 februari kondigt de weerman sluierbewolking aan voor de volgende dag. Zijn voorspelling komt uit. Op zaterdag 16 februari brengen spookvliegtuigen een raster van chemtrails aan, dat langzaam uitdijt tot een kunstmatig wolkendek.

Zo zie je hoe het chemtrailsprogramma volledig is geïntegreerd in de weersvoorspellingen.

Hieronder drie korte video’s van het luchtruim boven Delft op 16 februari. Uit de laatste video blijkt duidelijk dat het om sppovliegtuigen gaat: jets die niet op de flight radar worden weergegeven. Waarschijnlijk militaire toestellen.

Onder deze video’s een selectie van opnames van 16 en 17 februari die op verschillende laatsen in het land van de kunstmatige sluierwolken werden gemaakt.

 

 

 

Boven Zuid-Nederland, 16 februari, ontstaan van een kunstmatig wolkendek

Kunstmatig wolkendek

Kunstmatig wolkendek

Amsterdam, 17 februari

Commentaar van de maker:
“En voor het geval iemand nog zou kunnen denken dat dit natuurlijke sluierbewolking is; ik heb het vliegtuigje gezien dat deze grote strepen maakte, dikke, uitwaaierende strepen die lang in de lucht bleven en sluiers werden die tussen het zonlicht en de blauwe lucht in bleven hangen. Zelfs als deze sluiers niet chemisch waren van samenstelling, word ik boos over deze visuele vervuiling die mij beletten om op een zondagochtend te kunnen genieten van het zonlicht en de strak blauwe lucht.”

Kunstmatige sluierbewolking

kunstmatige sluierbewolking

Dwingeloo, 17 februari 

Kunstmatige sluierbewolking

 

Kunstmatige sluierbewolking


Timelapse zaterdag 16 februari: Chemtrail Sprayday

 

 

17 februari, 17:25 uur, Friesland: “Vreselijk, zo erg was het nog niet eerder.”

 

 

Delft, 17 februari (stoptrail, klik hier voor meer stoptrail-opnamen)

Delft 17-02-2019 stoptrail

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Edwin schreef:

  Tja Breda (190.000 inwoners) is nu al een paar dagen bedekt onder de chemtrails.. Werkelijk onbegrijpelijk dat dit kan gebeuren en wetende WAAR ze mee sprayen. Barium, aluminium enzenz echte rotzooi.
  dontbetheirfool.com/Chemt…ingen.html

 2. Marije Freeve schreef:

  Op 10 Maart is er een klimaatmars in Amsterdam. Toevallig weet ik dat er een aantal anti-geoengineering-activisten meelopen om flyers uit te delen. Als je ook wilt meelopen, kan je je melden bij Paula van Swieten. Zij heeft ook flyers. Mail: swietpaula@gmail.com

 3. An schreef:

  Nu zaterdag en zondag op 16 en 17/02 was het hier in Keerbergen (België) ook weer vreselijk. Geen blauwe lucht meer, alleen maar witte, om depri van te worden. 🙁 Vlak voor zonsondergang reed ik van Betekom naar Keerbergen en boven ons werden plots zwarte strepen getrokken door enkele vliegtuigen. 🙁 🙁 🙁 Ik heb dat nog al een paar keer gezien, zo vlak voor het vallen van de duisternis.

 4. Marije Freeve schreef:

  Gerrit Hiemstra, onze weerman slaat zijn slaatje uit het technologisch tijdperk en richtte samen met een andere zakenman het bedrijf “Weather-impact” op. Via de sateliet krijgen zelfs boeren in Afrikaanse landen via een sms-je bericht wat het weer zal worden!! (Over agenda 21/2030 gesproken!) www.rain4africa.org/ Kijk ze daar nou staan de Afrikaanse boeren, met hun smartphone in de hand….

 5. Marc schreef:

  Gisteren- en eergisteren- was het overal raak, niet alleen in het westen, maar ook in het oosten, waar ik woon, en in de Noordoostpolder, misschien was heel Nederland wel bedekt. De omstandigheden waren ideaal en bedenk dat de dag grotendeels blauw zou zijn geweest, als er geen zogenaamde “sluierbewolking” was opgetreden. Volgens mij wordt de aanwezige cirrus ijskristallen-bewolking dankbaar gebruikt als een soort “hulplijntjes” om de spinnenwebben in de lucht te weven.

  “Zelfs als deze sluiers niet chemisch waren van samenstelling, word ik boos over deze visuele vervuiling die mij beletten om op een zondagochtend te kunnen genieten van het zonlicht en de strak blauwe lucht.” zegt de maker van bovenstaande foto’s in een commentaar. Die boosheid deel ik, het is toch van de gekke dat een dag die een rustige blauwe dag zou zijn geworden met wat hoge cirruswolken is verworden tot een apocalyptisch lijnenspel.

 6. Marije Freeve schreef:

  Niet alleen politici en media, maar ook onze weermensen vertellen sprookjes: www.contrails.nl/

 7. Marije Freeve schreef:

  Men hangt het hele fenomeen op aan de luchtvochtigheid die zodanig hoog zou zijn, dat deze strepen en sluiers ontstaan. En de mensen gelóven het. Óóit heeft Helga van Leur zich versproken en dat is op film gezet. Ze legt uit wat chemtrails zijn: www.youtube.com/watch…t3fZEJmpV8

 8. Helena Struik schreef:

  Ik heb letterlijk gisterenochtend de 17e feb in Rotterdam ook een compleet luchtraster gezien met een vliegtuig die dit aan t doen was. Ik heb 10 minuten zitten kijken hoe dit nu in zijn werk ging. Als nu eens meer mensen omhoog kijken om te zien wat zich boven hun hoofd afspeelt. Niet voor niets de uitdrukking, “hij /zij wist niet wat zich boven zijn hoof afspeelde”. Nu komen we t steeds meer te weten, dat deze “sluierbewolking” niet normaal is.

 9. Mija schreef:

  Hier op deze site zie je foto’s van de vliegtuigen die dit doen: prepareforchange.net/2019/…en-before/

  • Helena Struik schreef:

   Wow deze foto’s maken het wel heel visueel zeg! Daar kan toch niemand omheen dat ze niet zomaar “chem”trails in de lucht maken!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.