We weten niet half hoe sterk we zijn

The Bigger Picture Event september 2018Afgelopen weekend was ik in Rijen, Noord-Brabant, voor het Bigger Picture Event. Na afloop van de eerste dag ontspon zich een gesprek in de B&B waarin ik verbleef. Ik probeerde uit te leggen waar het allemaal over ging en merkte dat dit een nogal vaag verhaal werd over ufo’s, buitenaards contact en geheime programma’s om de chemische samenstelling van de atmosfeer te wijzigen.

Uit een wat diepere laag in mijn geest maakte zich toen een herinnering los die – vermoedde ik – goed als voorbeeld kon dienen om een wat duidelijker beeld te schetsen. Die herinnering betreft het levensverhaal van Ralph Ring.

Om uit te leggen wie hij is moet ik je meenemen naar een ander evenement. Het vond in 2012 plaats in Hilversum. Ralph Ring vertelde daar dat hij in de jaren ’50 testpiloot was geweest in een ‘aardse ufo’. Het toestel werkte op ‘puur magnetische energie’ en werd bestuurd met geestkracht. Met andere woorden: het toestel had zelf ook bewustzijn. Het was bezield en aanspreekbaar.

Ik zat in 2012 in het bovenzaaltje van Theater Gooiland en viel haast van mijn stoel van verbazing. Ik pakte vlug mijn videocamera en heb toen een aardig stuk van deze presentatie opgenomen. Want je weet maar nooit (vond ik toen al). Dit moest vastgelegd worden. Gelukkig staat de registratie die de organisatie van deze bijeenkomst maakte nog steeds – en voor iedereen toegankelijk – op Vimeo.

Ralph Rings verhaal is niet vaag of abstract. Het is volkomen helder. En van een uitzonderlijk spiritueel niveau. Keer op keer hamert hij erop dat wij zelf energie zijn en met onze geest onze eigen wereld scheppen.

Ralph Ring 2012Nu terug naar zaterdagavond. Het voorbeeld van Ring leidde tot een levendig gesprek. Het werkte duidelijk positief. En op een wat geheimzinnige manier verbond het ook allerlei indrukken die ik verder tijdens dit Bigger Picture weekend opdeed.
Ik noem er een paar:

* Ring spreekt in de video (vanaf 1:24:40) over de Schumann Resonantie. Hij legt uit dat dit de frequentie is waarop de zwaartekracht zijn greep op de schotel verloor (levitatie). Anton Teuben sprak op het Bigger Picture Evenement over… de Schumann Resonantie. Teuben benadrukt hoe belangrijk deze is voor het behouden van je gezondheid en ook voor het leggen van (telepatisch) contact met buitenaardsen.

* Dit weekend had ik een boek bij me met voordrachten van Rudolf Steiner over de tempeliers. En wat bleek toen ik gisteravond, na afloop van het event, nog eens goed naar de video met Ring keek: hij heeft het beeldmerk van de tempeliers op zijn shirt!

* Tijdens het evenement presenteerde Peter Toonen zijn nieuwe boek ‘Opgesloten in een piramide’. Ik heb zijn lezing daarover een half uurtje bijgewoond en er één prachtige zin uit opgeschreven: “Waarschijnlijk zijn wij zelf goden, die zichzelf geschapen hebben en die denken dat zij slaven zijn.”

De rode draad die ufo’s, buitenaardsen en geheime ruimtevaartprogramma’s verbindt is de kracht van de geest. Ik heb dit nog nooit iemand zo overtuigend horen uitleggen als Ralph Ring dat in 2012 in Gooiland deed.

Klik hier voor de registratie die de organisatoren van de Breaktrough Energy Movement daarvan maakten.
Laat je niet afschrikken door de mededeling van Vimeo. Gewoon op het blauwe vlakje klikken en de video start.
(totale duur:1 uur 44 minuten)

Ralph and Marsha Ring at the Breakthrough Energy Movement conference, 2012 Holland from Breakthrough Energy Movement on Vimeo.

Zie ook: de website van Ralph Ring

Gerelateerd:

Secret Space Programs: waar of niet waar?

Het basisprincipe van een vliegende schotel

Re-energise Earth!

Foto: Ralph Ring, november 2012 in Hilversum

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Skywalker schreef:

  Zoek eens op “Fluxliner”. Man made ‘ufo’. Het is een apparaat bestaande uit een tesla spoel met condensators in de bodem als afgestemde kring. De configuratie is zodanig dat de afgestemde kring zelf resonerend wordt zodat het apparaat geen externe energie meer nodig heeft (alleen tijdens opstarten) en gewichtloos wordt. Reeds 70 jaar oud en eigenlijk heel eenvoudig.

 2. Marc schreef:

  @ Trudi. Heb je een link naar het boek van Viktor Schauberger of wellicht een pdf? Het lijkt mij een zeer interessant boek.

 3. Ad Brouwers schreef:

  Fred bedankt voor deze informatie

 4. Trudi schreef:

  Super nieuws Fred! Ondanks dat ik dit alles al zo ongeveer wist, is het zo fijn om anderen te horen en te zien die er ook daadwerkelijk mee bezig zijn! heel inspirerend en vernieuwend!

  • Fred Teunissen schreef:

   Super zo’n reactie! 🙂
   Ik merk de laatste tijd dat een deel van de informatie die jaren geleden op dit blog is gezet nog steeds heel actueel is. Ik zal daarom wat meer moeite doen om die – in een nieuwe context – weer naar de voorgrond te brengen.

   • Trudi schreef:

    Mooi! Ken je ook het boek van Victor Schauberger?: “Eenoog in het land der blinden”. Er zijn zoveel mensen die dezelfde ervaringen hebben als Ralph en Marsha en hun vrienden. Zelf sta ik meer aan de Geesteswetenschappelijke kant, maar het raakt elkaar allemaal. Uiteindelijk “ontstaan” we allemaal uit dezelfde energie. Of ontstaat alle leven vanuit dezelfde energie ;- ) .

    • Fred Teunissen schreef:

     Nee, dank voor de tip. Ik zal het lezen. En, als je er iets over wilt schrijven, be my guest (-writer).

     • Trudi schreef:

      Leuke uitnodiging Fred! Ik zal er eens naar kijken. Ik heb het boek nu uitgeleend, dus het kan wel even duren, maar het is wel de moeite waard. Ik heb de tekst van de achterflap proberen te kopieren naar hier, maar dat gaat niet…..

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.