Met orgonite maken we het verschil

We zijn op een gevaarlijk punt beland. Het draagvlak voor de in de steigers staande verdere vrijheidsbeperkende maatregelen verdwijnt als sneeuw voor de zon. De autoriteiten zullen iets moeten verzinnen om het angstniveau hoog te houden. Dat kan door straling in te zetten. Met orgonite kunnen we de schadelijke effecten daarvan neutraliseren.

De reacties van individuele burgers op Rutte’s aankondiging dat ‘het er niet goed uitziet’ voor versoepelingen per 2 maart liegen er niet om. Mensen zijn op het punt gekomen dat ze van plan zijn “niet meer mee te doen”.

Daarnet aan de kassa stonden we met drie van de vier klanten zonder mondkapje aan te schuiven. Minder en minder mensen houden zich nog aan de inderdaad belachelijke regels.

Derde golf door straling

Kunnen we straks dan weer op café en vakantie?
Als u dacht dat dit nu het einde betekent van de crisis, zit u ernaast. Want zoals ad nauseam wordt aangekondigd: de derde golf komt. En het is maar een kwestie van tijd of de cijfers zullen weer stijgen. En niet alleen zoals sommigen geloven enkel door manipulatie.

Zoals in eerdere artikels uitgebreid toegelicht: corona is een stralingsziekte. En wel één die door zieke geesten op commando en om politieke doeleinden wordt veroorzaakt met het toxische antennepark dat als een deken over de maatschappij ligt. Zendmasten en sinds kort ook geüpgradede wifi in scholen en wellicht andere instellingen zullen binnenkort weer worden ingezet.

De rek is uit de oude strategie

Maar zelfs dat is ondertussen al te bekend om nog echt angst aan te jagen. Mensen kennen het riedeltje nu wel: al een paar keer wordt hetzelfde spelletje van achtereenvolgende uitbraken, lockdowns en versoepelingen gespeeld.

Dat gaat niet nog een keer werken. Als er niet snel een écht zware gezondheidscrisis volgt, waarbij nu wél veel mensen ziek worden of sterven, is het over en sluiten voor de aanstormende dictatuur. De groep mensen die “er klaar mee zijn” is te groot.

Ze zullen met wat ‘beters’ moeten komen. Anders zullen ze het niet redden met hun virusverhaal en hun afbraakpolitiek als voorbereiding voor de ‘Great Reset’. En het zou naïef zijn te denken dat ze slechts tot in februari 2021 gepland hebben en vervolgens hopen dat het lukt.

Een somber vooruitzicht

En dat ‘beters’ zal zijn een veel zwáárdere stralingsaanval op de bevolking, met óók zoals aangekondigd een hogere mortaliteit en méér ziekte bij kinderen. Dus wat komt in de komende maanden zou zomaar een forse slachting kunnen zijn zoals die blijkbaar op sommige plekken in het voorjaar van 2020 óók heeft plaatsgevonden.

Als straks iedereen wél mensen kent die zijn overleden, en al helemaal als er kinderen bij betrokken raken, dan zal de angst opnieuw toeslaan. De grote groep mensen die nog wel in een virus gelooft, maar nu nog vinden dat de maatregelen aberrant zijn of denken dat de cijfers puur verzinsel of minstens gemanipuleerd zijn, zal het zwijgen worden opgelegd.

Nu nog twijfelende wetenschappers, goed menende activisten zullen straks óf mee gaan geloven in het officiële verhaal, óf hardhandig worden weggezet als een gevaarlijke groep gekken die er al sinds het begin van de crisis naast zat en nu echt een probleem aan het worden is.

Helemaal murw gehersenspoeld zal ook de nu nog twijfelende groep overtuigd raken van de onontkoombaarheid van de maatregelen. Tegenstanders en alternatieve media zullen keihard kunnen worden aangepakt in het oververhit emotioneel klimaat dat zal heersen.

Verplichte quarantaine enkel op grond van een vermoeden van besmetting, kinderen die weggehaald worden bij ouders, er zijn genoeg nare vooruitzichten voorbijgekomen de laatste tijd. Het feit dat daarvoor de wetgeving klaarligt of wordt voorbereid voorspelt weinig goeds.

De genadeslag zal worden toegebracht aan de economie, en hun ‘Build Back Better’ zal worden aangedragen als de ‘oplossing’ van een probleem dat ze zelf gecreëerd hebben.

Hoe ver bent u mee?

Voelt u aan dat er iets niet klopt, leest u dit artikel omdat u zoekende bent, maar bent u nog niet overtuigd van een ziek plan? Dan riskeert u straks weer te vervallen in een angstpsychose die opzettelijk gecreëerd zal worden.

Gelooft u wel dat straling een rol speelt, maar blijft u toch nog passief afwachten tot anderen de kastanjes uit het vuur halen? ‘Het zal mijn tijd wel duren’ was tot hiertoe nog best een verdedigbare strategie, maar met het bovenstaande in gedachten, zou het snel dichterbij kunnen komen dat ook u of een van uw naasten getroffen wordt.

Mocht u nog twijfelen aan het stralingsverhaal, lees eerdere artikelen hier op Transitieweb of bekijk deze video van Martijn Vis eens.

Er is nog tijd

Ik verval niet vaak in emotionele uitlatingen, maar hoe walgelijk is dit allemaal. Ik heb vandaag in Apeldoorn bijna de helft van alle basisscholen voorzien van orgonite (gegift). Veel kinderen waren aan het buitenspelen. Het idee dat straks opzettelijk veel kindjes ziek worden gestraald om er een politieke agenda door te drukken is te erg voor woorden.

Toen ik weer thuis was, kwam er zoals steeds als ik blijkbaar goed bezig ben geweest een helikopter een rondje intimideren boven mijn huis. Met orgonite maken we dus het verschil. Het is fijn als u al zo ver mee bent dat 5G/WIFI en corona verbonden zijn, maar ga alsjeblieft aan de slag in je eigen buurt met het ontstoren van zendmasten en scholen.

Er is niet veel tijd meer vooraleer de maatschappij veel verder op slot gaat. We hebben waarschijnlijk nog slechts een korte window of opportunity om de slag die komt zo klein mogelijk te maken.

En als straks in een nog verdere geïmmobiliseerde bevolking de gegifte regio’s gespaard blijven van stralingsslachtoffers, dan is dat een sterk signaal waar ook anderen niet blind voor zullen zijn.

Lees of herlees vandaag nog mijn vorige artikels over orgonite en hoe het kan helpen om uzelf en de mensen in uw buurt te beschermen. Ga aan de slag en verzamel de ingrediënten om zelf orgonite te maken, of bestel het eventueel als u dat niet ziet zitten.

Het is vijf voor twaalf.

Veel vragen die misschien bij u opkomen zijn al behandeld in vorige artikels of in de bijhorende commentaren. Zie de lijst hieronder of klik hier. Leest u deze eerst even door alstublieft om ons dubbel werk te besparen.

Er wordt gewerkt aan een standaarddocument in pdf-vorm waar alle info op één plek te vinden zal zijn. Als dit document gereed is zal het op deze website worden gepubliceerd.

field orgonite

Gerelateerd

Tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met orgonite

Zendmasten, corona en orgonite

Giften met orgonite: negatieve straling omzetten in positieve levensenergie

HIGH ALERT voor de Biblebelt: negatieve berichtgeving wijst op targeting

Onze kinderen: de volgende slachtoffers van de plandemie

Is ‘corona’ een stralingsziekte?

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. marjan schreef:

  ik heb ook ergens iets gelezen over orgonite in koperen buizen die je dan in de grond doet rondom je tuin om de goede energie binnen te houden en de opbrengst te vergroten. Kan helaas het artikel nergens meer vinden. Weten jullie daar meer over?

  • Dirk Verelst schreef:

   Wat je beschrijft is een klassieke ‘earth pipe’, een combinatie van een koperen buis en orgonite. De buis wordt dan verticaal de grond in geslagen om dieper te ‘reiken’ met het effect. Er zijn online inderdaad wel wat artikels te vinden van mensen die orgonite gebruiken om de gezondheid van de planten (al dan niet moestuin) te verbeteren. Een klassieker is het kiemen van bvb kikkererwten. Een schaaltje met water naast een gsm versus een schaaltje met orgonite spreekt boekdelen… wel het orgonite ver genoeg van de gsm leggen natuurlijk.

 2. Arend Couperus schreef:

  Beste mensen, Ik kom net voor het eerst in aanraking met deze materie en het klinkt me een beetje vreemd in de oren.
  Het zou super zijn als het echt werkt. Ik zit er hemelsbreed 100 meter van af . Er om heen en onder is alles bestraat kan daar dus niet gaan graven .
  Er zitten een stuk of 6 van die 5g antennes op (net gemonteerd nog geen 3 weken geleden).
  Er om heen en onder is alles bestraat kan daar dus niet gaan graven .
  Wat moet ik bestellen om de mast bij mij in de buurt te ontstoren? Moet ik ook nog iets i mijn huis neerzetten of ophangen? Bedank voor de reakties.

  Met vriendelijke groet,
  Arend

 3. Esther schreef:

  Ik lees er misschien overheen in een eerder artikel, maar hoe ver weg van een zendmast kan ik de orgonite maximaal begraven en hoe diep? Of maakt het niet veel uit? Is wonen aan een spoorlijn ook reden voor ontgiften?

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Esther,
   De vraag is inderdaad eerder gesteld, maar geeft niet. Maximale afstand 300 meter wordt klassiek aangehouden. Zo ver hoef je meestal geen afstand te houden. Ik kom niet meer vlakbij alleenstaande zendmasten omdat die worden bewaakt, ik niet wil worden aangezien voor een brandstichter, en ook niet dat het orgonite weer wordt weggegaald (camera’s). Dus een paar tientallen meter verder is dan nog steeds erg dicht. De diepte maakt niet uit tenzij je dus honderden meters graaft 😉 Begraven is ervoor zorgen dat het nog lang in de omgeving aanwezig blijft, maar het is niet essentieel. De zendmasten en scholen zijn momenteel erg belangrijk. Een spoorlijn kan je inderdaad ook giften. Gebruik dan wel een koperen buis van een 30tal cm en 2 towerbusters erbij. Je onderbreekt daarmee de versnelling die de subtiele energie ondergaat op de spoorbaan.
   Groet
   Dirk

  • Frans Wolbert schreef:

   Hoi Esther.
   Binnen 300 meter van zendmasten
   Begraven net onder de opp.
   Halve meter diep kan ook maar lijkt overdreven maar werkt wel. Let op als er gras gemaaid wordt dsn wel onder het maaiveld.

 4. Frans schreef:

  Hallo Dirk.
  Ik heb nu echt alles in huis.
  Ik heb messingdraaisel van de oud ijzer handel (5 eu per kilo). En heb dat nog gezeefd en dat is dan een vrij fijne korrelige samenstelling.
  Er zaten ook grote messing moeren tussen
  Kun je verwerken in een hhg. ?
  En dan nog een laatste vraag , kan ik bv 3 stukken koper waterleiding gebruiken van 15 mm ipv eentje van 28 of 30 mm.
  Ik heb veel oud koper gespaard tijdens klussen de afgelopen jaren!
  Komt nu goed van pas.
  Vr gr. Frans

  • Dirk Verelst schreef:

   Goed bezig, Frans. Eens de psychologische horde van het metaaldraaisel genomen is het echt makkelijk. Messing erbij is nog beter. Het klinkt alsof je best eerst een papje maakt in een emmer, goed roeren en dan met een lepel het halfvloeibare mengsel in de mallen doen en kristal erbij.
   Dat oud koper is geweldig!
   Voor kerken, hoogspanningscentrales, begraafplaatsen en andere energetisch of strategisch belangrijke plekken is dat geweldig. Het zorgt voor een betere, ruimere werking. Gewoon stukken van 30cm lang van maken en die verticaal de grond in. Daarentegen aan of erop het orgonite begraven.
   De dikte is niet zo heel belangrijk, als je twijfelt doe je twee ipv 1 smallere. Probeer het zelf maar uit.
   Vergeet de scholen niet (geen koper nodig in principe)
   Succes!
   Dirk

 5. Bekkering-Tideman, Hulshorst schreef:

  Erg goed , dat je je info herhaalde malen aanbiedt; reuze bedankt

  • Dirk Verelst schreef:

   Dank, ik heb er in de tijd zelf ook een tijd over gedaan voor het me kon inspireren. Het is in zijn eenvoud toch moeilijk te vatten voor ons mechanistisch opgevoede mensen.
   Succes met giften

 6. Helena Struik schreef:

  Ik vergat nog wat….voor de vragers bij dit artikel: Je kan bij Orgonite.eu zeer goede orgonites kopen en ook via de website orgonise nederland. Kosten 5 euro per stuk (towerbusters) . Op andere artikelen over 5G van TransitieWeb kan je veel meer informatie hierover vinden

 7. Helena Struik schreef:

  Dank je Dirk. Ik ben ook begonnen met zendmasten in Rotterdam te giften. Inmiddels ook contact met de eigenaar van Orgonise Nederlander, die op zijn website de zendmasten heeft staan die “én behandeld zijn met orgonites en welke nog mogen gebeuren. Ik geef het aan de website maker door welke ik “behandeld” heb, zodat deze ingekleurd worden. Het is idd nu of nooit!! want het idee dat in Eindhoven al testen zijn gedaan met 26GHZ waarvan mensen barstende hoofdpijn krijgen is pas het begin, helaas.

  • Dirk Verelst schreef:

   Bravo, Helena.
   Edwin van Orgonise Nederland verkoopt ook towerbusters, maar heeft niet zo heel veel tijd wn kan maar beperkt aantal maken. Hij is betrouwbaar en gift heel veel.
   Bij orgonita.eu zijn ze 2 Euro, ongeveer.
   De kaart met behandelde masten is een goede en lovenswaardige poging in beeld te krijgen wat moet gebeuren, echter sinds de upgrades op de zendmasten achterhaald. Ik raad aan gewoon je eigen buurt te doen en niet op die kaart af te gaan. In het ergste geval wordt er dubbel gegift. Geen probleem. In het verleden is bij herhaling gepoogd valse informatie door te geven over wat al gegift zou zijn. Woon je in Zutphen, Apeldoorn of Deventer of Achterhoek neem dan even contact met me op. Daar heb ik bijna alle zendmasten opnieuw gegift. Ik ben betrouwbaar 🙂 De scholen niet vergeten.
   Succes

 8. Saakje Akkerman schreef:

  Is het niet in Nederland te koop ?

  • Dirk Verelst schreef:

   Sorry ik kan geen enkele shop van harte aanbevelen. Ik raad ook in het kader van de zelfredzaamheid aan het zelf te maken.
   Bestellen bij orgonita.eu is wat ik zelf doe en aanraad. Naar aanleiding van mijn vorige artikels is Francisco wat overrompeld door het werk en hebben mensen soms lang moeten wachten op hun bestelling. Dat probleem is nu van de baan naar ik begrijp. Mocht je email-verkeer via Apple cloudservers gaan kan het zijn dat je problemen ondervindt. Apple blokkeert sinds kort zijn businessmail naar het schijnt.
   Groet
   Dirk

 9. Marc schreef:

  Waar kun je orgonite kopen en wat kost dat?

  • Dirk Verelst schreef:

   Marc voor alle praktische info kan je best eerdere artikels bekijken. Daarin of in de bijhorende commentaren wordt dat behandeld.
   Orgonita.eu is de goedkoopste en betrouwbare webshop voor orgonite om te giften (‘field orgonite’). Een zendmast ontstoren gaat je gemiddeld zo’n 10 Euro kosten. Om zelf veilig te zijn alle masten binnen straal van 1-2 km ontstoren. Heb je een school vlak in de buurt? Daarvoor is 1 of 2 towerbusters genoeg afhankelijk van de grootte van het terrein.
   Pas op er zijn sites die fake spul verkopen (bargainorgonite bvb).
   Ik raad altijd aan zelf te maken. Als je goed rondkijkt maak je het dan voor helft van de prijs.
   Groet
   Dirk

   • Patries schreef:

    Hallo Allemaal sinds maart 2020 zijn we bezig de muffins(organits) te maken en visites te brengen. Wij hebben ouddorp, goederede ,stellendam brielle ,oostvoorne, en hellevoetsluis al gedaan. Ook wat in utrecht. De masten. Nu gaan we de scholen doen. Ik zou het fijn vinden om te weten waar ze allemaal liggen in deze hoek van NL zodat we niets dubbel doen. Ik ga nu de site van organite .nll op om die omgeving te zien. Kunnen we via deze mogelijkheid dat evt doorgeven.. bedankt Dirk we hebben veel aan je berichten.
    Namaste patries

    • dirk verelst schreef:

     Hoi Patries!
     Perfect, hoor! goed bezig… dubbel doen zal in de toekomst wel vaker voorkomen, maar niet iets om je voorlopig druk over te maken. Als jij je ding doet, en anderen ook is het zeker goed. En méér orgonite is niet verloren, integendeel.
     succes met de scholen
     Groet
     Dirk

    • Lizette schreef:

     Hallo Patries wat goed dat je dit zelf maakt en neerlegt bij scholen enz. Is er ook een mogelijkheid om bij jou iets te kopen van organite? Ik vind dit zeer interessant maar ik heb 2 linker handen dit gaat hem voor mij niet worden om zelf te maken ben maar eerlijk..
     Met vriendelijke groet,
     Lizette

     • Dirk Verelst schreef:

      Voor iedereen die anderen contacteert of gecontacteerd wordt: blijf op je hoede. Dit werk is belangrijk, doe het werk in principe alleen en niet met mensen die je niet kent.
      Lizette, je kunt bij orgonita.eu bestellen
      Succes

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.