Breakthrough energy: power voor nieuwe generaties

Volgende week zaterdag begint de derde Breakthrough Energy Conferentie. Dit type energie is één van de peilers van de Nieuwe Aarde. Daarom zijn deze conferenties van enorme betekenis.

Ik ga er – deels live – uitgebreid verslag van doen op dit blog, zoals eerder bij de conferentie van 2012 (Hilversum) en van 2013 (Boulder).

Vanavond zag ik onderstaande video in een artikel op de website ActivistPost over een jongen van dertien die een breakthrough energy device in elkaar knutselt. Dit laat zien hoe dicht deze vorm van energie inmiddels tegen de oppervlakte van de maatschappelijke realiteit aanligt. Een doorbraak kan niet ver meer zijn. En zeker niet met jongens zoals deze Max.

Livestreaming-Banner_1000

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.