4de Conferentie van de Global Breakthrough Energy Movement – 9 en 10 november in Breukelen – online live te volgen

Breakthrough Energy gaat voorbij fossiele energie en voorbij zon, wind en water. Het is energie uit het vacuüm, ook wel nulpuntnenergie genoemd. Hoogstwaarschijnlijk is dit de energievorm van de toekomst.

Deelname aan deze conferentie In Breukelen of online biedt je een adembenemende blik in dit nieuwe gebied.

Ik was bij de eerste conferentie in 2012 in Hilversum en ook de tweede in Boulder (Colorado) in 2013 heb ik mee mogen maken. Toen als redacteur van Pulse, het tijdschrift van de beweging. In 2016 vond de derde conferentie plaats in Bastrup (Texas).

Overrompelend

Het waren overrompelende gebeurtenissen. Er zit zoveel kennis en toekomstwaarde in deze GlobalBEM-conferenties, dat ze nog jaren in je blijven nagalmen.

Met deze vierde conferentie zal het niet anders zijn.
Een van de sprekers bijvoorbeeld is Paul Laviolette. Dat is een expert die bij een andere gelegenheid diepe indruk op me maakte. Ik het daar op TransitieWeb over geschreven.

Van GlobalBEM 2019 verwacht ik opnieuw het nodige vuurwerk.

Schatkamer

Er is een handige overzichtspagina met een groot aantal van de inleidingen van de voorgaande conferenties. Dat is een ware schatkamer. Als je deze presentaties stuk voor stuk bestudeert heb je een soort propedeuse gedaan in het nieuwe vakgebied van de doorbraakenergie. Het is onbetaalbare informatie en staat gratis online.

Hieronder de aankondiging van Susan Manewich, de facilitator van de conferentie van dit jaar. Samen met Jane Manning schreef ze een nieuwe boek over breakthrough energy. De titel is Hidden Energy.

 

Tickets

Klik hier voor kaartjes voor de online streaming.

Klik hier voor zaalkaartjes.

Gerelateerd

Quotes of the day…uit Boulder

Het basisprincipe van een vliegende schotel

GlobalBEM Conference 2013, dag 1

Global Breakthrough Energy Conference 2012 – hoogtepunten en links

 

 

Volg ons op Mastodon!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.