Vier onsterfelijke boeken

IMG_2440Ik heb mij geabonneerd op het tijdschrift Bres en dan mag je een wens doen. Gistermiddag arriveerde mijn welkomstgeschenk: Onsterfelijke Geest, het nieuwe boek van Ervin Laszlo.

Zojuist bladerde ik het door en zoals altijd als ik een goed boek vasthoud, gebeurt er iets met me. Ik zag ineens een duidelijk verband met drie andere boeken die hier op het bureau liggen en daar bovenuit het beeld van een vrouw die ik zeer respecteer – de auteur van één van deze drie boeken. Ik zag haar levendig voor me, alsof ze tegenover me zat. Haar Leitmotiv is hetzelfde als dat van Laszlo: “We are not a body. We are energy.”

Haar naam is Rauni-Leena Luukanen Kilde. Vanaf de eerste keer dat ik een video-interview met haar zag, raakt ze me. Ze is op 8 februari dit jaar overleden. Tijdens haar leven hamerde ze er op dat we – juist omdat we in essentie energie zijn – langs elektromaagnetische weg manipuleerbaar zijn.

Ze is jaren bezig geweest om een uitgever te vinden die het aandurfde om haar ‘explosieve artikelen’ rond dit thema te publiceren. Uiteindelijk is dat haar, vlak voor haar dood, gelukt. De titel is ‘Bright Light on Black Shadows’. Je kunt het niet op Amazon of Bol vinden, maar via wat ingewikkelder wegen is het gelukkig wel verkrijgbaar.

<update 14 april 2019: het boek is op dit moment te koop op eBay>

Dat is boek twee. Dan hebben we boek drie. Dat is de nieuwste van Michio Kaku, The Future of the Mind, dat ik afgelopen weekend kocht en nog ontdekken moet. Overal verkrijgbaar. Boek vier is Dangerous Imagination, Silent Assimilation van Harald Kautz-Vella en Cara St. Louis, waar ik in dit blog al eerder over schreef.

Voor mij zijn deze vier boeken aan elkaar gelieerd. De rode draad: wij zijn onsterfelijke lichtwezens, maar beseffen dit niet goed. Zolang we niet met ons hart begrijpen dat dit onze essentie is, zitten we nog vast in de illusies van de fysieke wereld en zijn we manipuleerbaar. Met chemtrails en radiografische netwerken, met giftige medicijnen en dito voeding, met religie en achterhaalde wetenschap, en – hier komt Michio om de hoek kijken – met transhumanistische experimenten. Allemaal zaken die ons klein houden en niet in onze kracht laten komen.

Over deze vier boeken en hun onderlinge verband hoop ik de komende tijd vaker te schrijven. Nu wil ik afsluiten met een vide-opname van Rauni Luukanen Kilde. Bij wijze van eerbetoon. De introductie in het Pools kun je overslaan. Start de band na 1 minuut en 10 seconden.

“Ignorance is the biggest illness of the planet”

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Helena schreef:

    ik kom je boek een keer lenen Fred.Future of the mind, ben nieuwsgierig.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.