Een boek dat iedereen moet lezen


Dit is een boek dat iedere arts moet lezen, omdat het aantoont dat er in de basis van de westerse medische wetenschap een kolossale fout is geslopen.

Dit is een boek dat iedere ouder moet lezen, omdat dit boek laat zien dat vaccins gifstoffen bevatten die de gezondheid van kinderen ernstig kunnen schaden.

Dit is een boek dat iedere bewoner van dit land moet lezen, omdat het overtuigend analyseert waarom niet ‘virussen’, maar een combinatie van toxische factoren, zoals straling van zendmasten en satellieten, verantwoordelijk is voor het ontstaan van ziekten.

Het kwam eind 2020 voor het eerst – in het Engels – op de markt. Aanvankelijk was het lastig om een exemplaar op de kop te tikken, want Amazon haalde het al vrij snel uit het aanbod en maar heel weinig andere online boekhandels durfden er hun vingers aan te branden.
De uitgever kwam daarom in 2021 met een nieuwe editie. Deze had een iets gekuiste titel, een nieuwe ondertitel en nog wat kleinere aanpassingen in de tekst en toen liet Amazon het weer toe.

Het is fantastisch dat uitgeverij Succesboeken nu de Nederlandse vertaling op de markt brengt en – saillant detail – met de originele titel en ondertitel (*).

Virale video

In de Inleiding vertelt Thomas Cowan over de ontstaansgeschiedenis van het boek. Aan de basis ervan ligt een video, die destijds ook op TransitieWeb is gepubliceerd.

Cowan was als spreker uitgenodigd op een bijeenkomst en bij de Q&A aan het eind daarvan vroeg iemand zijn reactie op de coronacrisis, die toen nog maar net was uitgebroken. Cowan legde daar een link met de uitrol van 5G. Iemand in de zaal filmde zijn uitleg en deze video ging ‘viral’. Hij is miljoenen keren bekeken.

Cowan besefte toen dat hij een kernpunt had geraakt. Ook al doordat het hele medische establishment over hem heen rolde. Hij besloot toen om samen met Sally Fallon Morell een boek te schrijven over de mythe dat virussen besmettingen veroorzaken.

Welke mythe?

Het woord ‘mythe’ is blijkbaar een gevaarlijk woord. Het is niet voor niets dat Amazon het uit de titel wilde hebben. Maar over welke mythe hebben we het dan? De mythe dat virussen ziekte kunnen veroorzaken? Of, nog een stap verder: de virusmythe? Dus dat het een mythe is dat virussen bestaan. Immers, als ze niet blijken te bestaan, dan is logisch dat ze geen ziekte kunnen veroorzaken.

Hier zit er enige dubbelheid in de benadering van Cowan en Fallon Morell. In de Inleiding staat het woord virussen nog tussen aanhalingstekens (**) em op pag 8 gaat het nog over “deeltjes die we virussen noemen”, maar in grote lijnen wordt het begrip ‘virus’ niet bestreden. Alleen (en dat is al revolutionair genoeg) dat virussen ziekte zouden veroorzaken.

Onderzoeker Jon Rappoport gaat nog een stap verder en stelt dat het bestaan van het coronavirus evenals dat van andere virussen (zoals Hiv) nooit is aangetoond. Ze bestaan alleen in theorie. Alleen als artist impression. Als een getekend bolletje met uitstulpingen. Als woord. Als angstbeeld.

Zo ver gaan de beide auteurs van De besmetingsmythe niet. Dit blijkt al uit de ondertitel van het boek dat het bestaan van virussen lijkt te bevestigen: “waarom virussen (inclusief het coronavirus) niet de oorzaak van ziekte zijn.”

Exosomen

De auteurs stellen dat wat virussen worden genoemd in werkelijkheid exosomen zijn. Afvalproducten die de cel afscheidt als reactie op inwerking van een giftige invloed. Ze zijn dus een gevolg van iets en niet een oorzaak.

Dit staat daarover in hoofdstuk 6:
“De ziektekiemtheorie klopt niet. De virustheorie klopt niet. Virussen zijn hier niet om ons te doden. In werkelijkheid zijn het exosomen die als rol hebben om te voorzien in een ontgiftingspakket en een communicatiesysteem, zodat we een gezond en lang leven kunnen leiden. Een oorlog tegen virussen is een oorlog tegen het leven.” (pag. 87, cursief FT).

Als het in werkelijkheid exosomen zijn, waarom dan dat woord niet vaker gebruikt? Waarom dan geen afstand genomen van het woord virussen? Met die vraag blijf ik wel zitten, want woorden doen ertoe.

Invloed van straling

5G wordt uitgerold en de coronacrisis breekt uit.
Het was en is volkomen taboe om deze link te leggen, maar Cowan en Fallon Morell doen het. En niet zo’n beetje. Hun boek is ervan doortrokken.

In hoofdstuk 2 wordt in algemene zin ingegaan op de ziekmakende invloed van elektromagnetische staling. En hoofdstuk 14 gaat zelfs helemaal over 5G en satellieten die straling naar de aarde zenden.
Hieruit twee citaten:

“COVID-19 is de eerste ziektegolf veroorzaakt door de invoering van deze nieuwe technologie. Het is slechts het topje van de ijsberg. Autoriteiten waarschuwen ons dat er meer golven gaan komen. Ze weten het.” (pag 175)

“De intentie is om een deken van kunstmatige elektromagnetische velden om de aarde te leggen. We weten dat deze millimetergolven de beschikbaarheid van zuurstof in de atmosfeer verstoren en zo ook het vermogen van de mitochondriën (bacteriën) in ons weefsel verstoren om zuurstof in energie om te zetten.
Dit is het belangrijkste kenmerk van 5G, dat nog versterkt wordt door aluminiumvergiftiging, glyfosaatvergiftiging, algemene luchtvervuiling en vele andere gifstoffen in onze moderne wereld, die allemaal bijdragen aan de symptomen van ‘COVID-19’.” (pag 174 en 175)

Ik heb dit boek eind 2020 in één ruk uitgelezen. Op TransitieWeb is er sindsdien al ruime aandacht aan besteed. Dat het nu in vertaling voor iedereen beschikbaar is vind ik Groot Nieuws.

Noten

(*) Editie 1: The Contagion Myth – editie 2: The Truth About Contagion. Ook de ondertitel van de tweede editie is anders: Exploring Theories of How Disease Spreads.

(**) pag. XIX, midden

De besmettingsmythe
Thomas S. Cowan en Sally Fallon Morell
Paperback, 264 pagina’s
Prijs: € 24,95
Uitgeverij Succesboeken, augustus 2022

Gerelateerd

De besmettingsmythe: een Nederlandstalige samenvatting van The Contagion Myth

The Contagion Myth: een boek waar de pandemieplanners als de dood voor zijn

Arts Thomas Cowan: “Het hele idee van een virus is onjuist en Stefan Lanka, Andrew Kaufman en ik hebben daar het bewijs voor geleverd”

Dr. Stefan Lanka: “Alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist”

Jon Rappoport: “Het bestaan van het SARS-CoV-2 virus is nooit aangetoond”

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Tjeerd schreef:

  Er is een nieuwe kritische site van o.a. dr. Cowan, dr. Kaufman, dr. Mark Bailey en dr. Stefan Lanka over de pseudowetenschap virologie : viroliegy.com/ en ook over covid en chemtrails viroliegy.com/2022/…hemtrails/
  PS Hier verneem je natuurlijk nooit iets over in de Gezond verstand krant en de Andere Krant natuurlijk want zij houden het kritische publiek af van het inzicht dat virussen niet bestaan en dus ook niet besmettelijk kunnen zijn.
  Een zeer onthullenderecent interview van dr. Lee Merritt met de India/Amerikaanse wetenschapper Poornima Wagh PHD Virology & PHD Immunology sluit daar weer goed bij aan:
  odysee.com/@TheT…Virology:d

  • Tjeerd schreef:

   Hier zijn de belangrijke hoofdpunten uit het interview met klokkenluider dr. Poornima Wagh te lezen. Overigens komen zij en haar mede laboratoriumonderzoekers tot de conclusie dat de vaccins geen messenger rna gebruiken, geen spike eiwitten bevatten maar enkel grafeenhydrogel en heel veel giftige metaaldeeltjes bevatten. Het is dan feitelijk ook geen biowapen maar een chemisch wapen voor depopulatie.
   raypeatforum.com/commu…ost-841129

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.