Zondag 5 september: naar de Dam voor onze Vrijheid!

Als opmaat naar de grote protestmars van zondag 5 september hier een paar videoclips en tweitterberichten. De betoging start om 12:00. Het lijkt raadzaam al ruim voor dat tijdstip aanwezig te zijn. 

Oale. Frysk. Bûgt net.
@FryslanOale

Het wordt tijd dat de voltallige oppositie haar onderlinge verschillen tijdelijk laat voor wat zij zijn om de handen ineen te slaan. Niet alleen om Covid, maar om de totale corrosie van onze democratie een halt toe te roepen.

Gerelateerd

Zondag 5 september 12:00 Amsterdam: loop mee voor de Vrijheid!

Zondag 1 augustus Berlijn: stel hier je eigen LIVE reportage samen

Beelden van de demonstratie in Brussel van zaterdag 29 mei

Prachtige vreedzame demonstratie Police for Freedom in Baarn

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. H. A. Verschueren schreef:

  Beste Transitieweb,
  Ik schreef vanmorgen deze email en stuurde het naar de eerste minister, het ministerie van Defensie, een paar parlementsleden en instituten hier in België. De visuele aard van de chemtrails (die nu ongeveer elke dag verschijnen) is veranderd; ze komen niet meer in rasters maar in fijne lijnen en waaieren zo uit in suikerspin-achtige lagen. Erg verontrustend!
  ————————–

  Tijdens de Corona vlogen er geen vliegtuigen want geen passagiers.
  Wél zagen we vreemde rasters in de lucht.

  Nu zijn het geen rasters meer maar lijnen naast elkaar , heel… heel veel.
  Ze verdwijnen niet in de staart, zoals bij de condensatie van vliegtuigen, ze deinen uit.

  Lang dachten mijn familie en ik dat ik stom was.

  Nu beseffen we dat alleen nog een stupide idioot het niet ziet;

  Deze lijnen blijven hangen en deinen uit tot een suikerspin-achtige uitgetrokken wolk laag.
  Al die suikerspin-lagen bij elkaar zorgen ervoor dat de zon er niet meer door kan schijnen.

  We zien dit fenomeen bij elke mooie dag nu.
  Er is NOOIT nog de geweldige blauwe lucht te zien, alleen s’avonds, wanneer het spuiten stopt.
  Dat moeten we nu bekijken op foto’s en schilderijen.

  Aan de horizon overal rondom, waar vroeger een gelige laag hing van pollutie hangt nu een grotere, hogere bruinige laag die er niet gezond uitziet; waarschijnlijk de zakkende smurrie die in de lucht losgelaten wordt.

  Nogmaals, alleen nog een idioot die niet ziet dat men allerlei stoffen in de lucht brengt met vliegtuigen.

  – Hoe komt het dat burgers hier niets van weten, hoe ondemocratisch werd dit geïmplementeerd?
  – Wat doet het met de bomen, het gras, de gronden, het water, de groenten, de dieren?
  – Wat doet het met ons, met de kinderen, met de babies?
  – Waar zijn de eerlijke onderzoeken of het inderdaad klimaatverandering gezond tegen houdt of het misschien niet nog veel erger maakt?
  – Zijn er lobbyisten mee gemoeid?
  – Als er aluminium mee gemoeid is, en het is een nano – vorm (?), wat is de samenwerking dan met de onnoemelijk veel stralingen van de SpaceX satellieten?
  – Wat Met Alzheimer?
  – Wat met Autisme?
  – Door wie word dit gedaan?
  – Wie betaalt dit? Komt het van ons belastingsgeld?
  – Nemen wij nu nog Vitamine D op nodig om ons tegen kanker te beschermen en om sterke botten te houden?

  Kortom,
  We gaan naar een akelige wereld toe stilaan waar de mensen die ALLES dragen geen rechten meer krijgen om een gezond leven te mogen leiden terwijl ze toch gevraagd worden om steeds langer te werken en om zich recht moeten houden terwijl alles alsmaar duurder wordt.

  De situatie wordt te gek voor woorden eigenlijk.
  We vragen politici, militairen en een politiekorps die zorgen voor de burgers.
  Liefde en respect, dat is wat wij vragen.

  H.A.V.
  België

  • Fred Teunissen schreef:

   Inderdaad, dat met die lijnen begint mij ook op te vallen. Het ziet er uit alsof zich in de hogere luchtlagen een enorm membraam bevindt, een uitgestrekt filter dat bedoeld is om iets tegen te houden. Van chemtrails is al veel bekend, maar veel ervan is ook nog steeds behoorlijk mysterieus.

   • Hadewych A V schreef:

    Gisterenavond, bij zonsondergang, waren het hier in België zoveel dat ik er eigenlijk bang van werd.Men doet het nu zo open en zichtbaar alsof ze willen dat we het zien. Nu hangen er ritmische wolken in de lucht met een rozige, bruine schijn en het regent wat hier in België. Het zal regenen voor de volgende 10 dagen zegt het weerbericht. Ik heb alvast geen antwoorden gekregen op mijn mails. Dat heb ik vroeger ook nooit gehad. Alleen iets van ‘Wij zijn niet bevoegd om hier op te antwoorden’ (Ministerie van Defensie). Ik maak me zorgen. Als dit doorgaat moet er een aanklacht verstuurd worden naar de advocaten van Stop Ecocide, www.stopecocide.earth/. Hoeveel tijd hebben we nog? Stuurt dit eigenlijk het ontwrichtte klimaat niet nog meer in de war? Waar zijn de objectieve onderzoeken hierover, het publieke debat?

    • H.A.V. schreef:

     Ik heb iets gevonden ivm onze huidige rare luchten denk ik;

     The first field test flight is scheduled for June 2021 and intends to test the hardware. Further flights will be announced in the fall of 2021, these flights may release particles into the stratosphere. The project has indicated that it will use calcium carbonate for the first particle release, previously they had mentioned sulphur particles and other substances. uit: www.geoengineeringmonitor.org/2021/…opex-2021/

     dan: The SCoPEx project, hosted at Harvard University through the Harvard´s Solar Geoengineering Research Program aims to make experiments towards the development of SAI. The main researchers are Frank Keutsch and David Keith. The stated aim of SCoPEx field tests is to disperse particles from a high-altitude balloon, monitor the injected particles for chemical reactions with the atmosphere and measure how much sunlight they block from reaching the earth. The data will be used for modelling, aiming to predict larger-scale effects of SAI and to prepare for larger-scale experiments. ook uit: www.geoengineeringmonitor.org/2021/…opex-2021/

     Dan SCoPEx: www.keutschgroup.com/frank-keutsch

     en dan de link met Bill Gates: www.msn.com/en-us…r-BB1eVc8M

     Hoogstwaarschijnlijk zit Bill Gates achter onze rare luchten op dit moment en zo dan ook wellicht de mensen van het World Economic Forum.

     Not Good!

 2. L. Moerdijk schreef:

  weet U of er iets georganiseerd is met autobussen centraal te laten rijden voor mensen die aan de Vredesdemonstratie willen deelnemen? L. Moerdijk.

 3. Peter Rutjes schreef:

  Als 5G er eenmaal is, zal vrijheid niet langer mogelijk zijn! Leugens alom:
  www.telecompaper.com/neder…92zR19OO2Y

  5G is de spil die alle andere kwesties met betrekking tot milieuvervuiling, mensenrechtenschendingen, privacy, censuur, oorlog C, enz. verbindt en mogelijk maakt.
  Het zal ons opsluiten in een onontkoombaar Planetair Digitaal Controleraster dat de huidige Lockdowns zal doen lijken op een wandeling in het park.

  Dus, boycot die verslavende digihandel en rekenmodellen. #Stop5G
  #wijlopenmee #5september want als we echte vrijheid willen, moeten we 5G stoppen!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.