Zondag 5 september 12:00 Amsterdam: loop mee voor de Vrijheid!

Praktisch twee jaar lang zijn we nu onderweg in een samenleving gestuurd door angst en chantage. Het is bijna niet voor te stellen maar het gebeurt. Het gezond verstand is verdwenen. Een eigen mening hebben en staan voor je principes wordt veroordeeld. De samenleving raast af op een twee klassen stelsel. Aangestuurd door een systeem dat we zelf in stand houden. We moeten, zullen en gaan deze bizarre tijden een halt toe roepen. Wij en alleen wijzelf bezitten de sleutel tot het openen van de deur naar Vrijheid. Genoeg is Genoeg!

52 organisaties en hun aanhang verzamelen zich op 5 september 2021 op De DAM in Amsterdam. We komen samen en vechten voor onze vrijheid!! Let Us All Unite!!!

5 september 2021 Dam Amsterdam

Alle links

FACEBOOK: https://www.facebook.com/SamenVoorNL1

WEBSITE: https://samenvoornl.nl/

TELEGRAM: https://t.me/samenvoornederland

RUMBLE VIDEO: https://rumble.com/vl6lkf-samen-voor-nederland-5-september-2021-1200-uur-de-dam-amsterdam.html

VIMEO: https://vimeo.com/581233568

YOUTUBE BACKUP: https://youtu.be/nl3Qt-Qr9AA

YOUTUBE LOCATIE ORIGINEEL: https://www.youtube.com/watch?v=wdNZNtrWxmE&ab_channel=CrisisCompilatie

[tekst overgenomen van de website van LNN Media]

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Marije Freeve schreef:

  Stef Bos: Iemand moet het doen

 2. Jan Smelik schreef:

  De actie van Australische vrachtwagenchauffeurs om de staken vanaf 1 september is een goed idee dat hier ook gedaan zou moeten worden. Geen transport totdat de regering stopt met al die onzin.

 3. V.M schreef:

  Telenet heeft mijn mobile telefoon geblokkeerd ondanks we reeds betaald hebben,ik kan geen noodhulp bellen in noodgeval,is dit de volgende stap om mensen die zich niet laten vaccineren te blokkeren,ik heb n? Waar kan ik terecht met dit probleem?

 4. Marije Freeve schreef:

  Volgende berichtje wil ik even doorgeven:
  Wie zich wil aansluiten bij de “stop 5G!” groep,
  kan op 5 September om 11.00 uur verzamelen
  voor de Bijenkorf bij het nationaal monument op
  de Dam. Neem zelf een spandoek of bordje mee,
  opdat je gezien wordt!

 5. Anita schreef:

  Als je op deze dag iets wilt delen met de mensheid op dat moment waar moet ik kan ik mij dan opgeven?

 6. F.W.G schreef:

  Ik zou alleen geloven als ik Femke persoonlijk geprikt zou hebben en met grote zekerheid willen weten dat er dezelfde troep in zit die velen toegediend krijgen .
  Ik denk dat geen enkele zg leider gevaccineerd is.
  Misschien met een placebo. Of nacl.
  Of lege spuit. Een fake regering gebruikt fake vaccies.

 7. Marije schreef:

  Super actie. Heb alleen het gevoel dat de zwarte hoeden nog steeds aansturen. Zij bepalen waar we lopen, hoeveel, waar naar toe etc.. Waarom geen verrassingsactie door het hele land, in elke provincie. Heers en verdeel maar dan andersom. Ik weet het, ik heb makkelijk praten maar dit moet toch aan te sturen zijn. Heb het gevoel dat deze tijd in alleen Den Haag en Amsterdam voorbij is. See you en good luck Marije

  • Fred Teunissen schreef:

   Ja, mee eens. Ik loop mee, laat dat duidelijk zijn. En ik steun het van harte en ik bid dat we met 100.000 zullen zijn. Maar ik hoop zo dat we dan echt de stad ingaan, de woonwijken door, met x-duizend beginnen en met het drie- of viervoudige eindigen. Dat we de massa zoeken en niet het parlement dat compleet failliet is en collaboreert.
   Wat ik wel goed vind is het brede, nationale accent. Alleen die leeuwen… hebben we die echt nodig?

 8. Machiel schreef:

  PRIMA Actie! Jammer dat het alleen in Amsterdam gebeurt. Wij in Zeeland willen ook! Echter in Amsterdam is het zo: VOL is VOL. Ik ben van mening dat ons Nederland helemaal op slot moet dat het dan zin heeft namelijk de gekozen elite is niet onder de indruk van veel mensen in een protest mars denk ik. SUCCES!!!!!!!!

  • Marije Freeve schreef:

   Het is misschien wel aan de late kant, maar laat de organisatie van deze mars de burgemeester van Amsterdam uitnodigen. Dat zij eens komt luisteren naar wat kritische Nederlander over dit Corona-beleid te zeggen heeft. Ik weet wat lezers nu denken “Dream on”, denkt de lezer, want dat durft Femke van haar “lang zal ze misschien niet meer leven”…. niet. (ook zíj is geprikt)
   Maar onder háár goedkeuring gaan straks wel de GGD-prikbussen naar de scholen, met alle consequenties van dien. Of Femke dat wel beseft, is de vraag. Ik schreef haar daar vandaag een briefje over. Misschien goed als iedereen even een briefje hierover schrijft aan zijn/haar burgemeester.

   In Duitsland zijn inmiddels meer dan 23.000 artsen gestopt met de prikcampagne.
   Ben benieuwd wanneer Nederlandse artsen wakker worden…
   www.ninefornews.nl/meer-…nZ59RvrMy8

  • Margreet schreef:

   Jullie kunnen in Zeeland toch ook iets organiseren? In Middelburg of elke stad/plaats. Het gaat er, volgens mij, om dat het gezien wordt, zodat andere mensen die nog niet zo bewust zijn ontwaken.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.