Zondag 16 januari wandelen en koffiedrinken in Amsterdam. Drie startpunten, één doel: Vrijheid!

Nog niet eerder vertoond, deze start vanaf drie verschillende locaties. Drie stromen wandelaars, die samenkomen op het Museumplein en na een uurtje koffiedrinken nog een extra rondje door de binnenstad lopen. Een schitterende opzet waar veel deelnemers voor nodig zijn. Kom daarom massaal koffiedrinken in Amsterdam komende zondag!

Herdenking 16 januari Museumplein

Toelichting door Michel Reijenga (10 januari)

Drie startpunten

Michel Reijinga (Nederland in Verzet) vertrekt vanaf het Oosterpark, samen met Suzanne de Grijs (Hart voor Vrijheid), Bryan Roy (ex voetbal international), Hill Makkinje (de Koffie Club) en Martine Groeneveld (Café Weltschmerz).

Een groep met Laurens Lindeman (Parallelle Samenleving), Skip van Fallada en Rick Kuitems (LNN Media)Rick Kuitems (LNN Media), vertrekt vanaf het Westerpark.

En een groep met Frank Ruesink (Voor Vrijheid Nu), Mordechai Krispijn (Army of Love) en Willem Engel (viruswaarheid) vertrekt vanaf het Olympisch stadion.

Het mooie van deze opzet is dat de verschillende bloedgroepen naar elkaar toelopen en vervolgens samen in een veel grotere ‘wandeling’ verdergaan.

Livestream

PNN (Pieters Nieuws Net) doet live verslag. Diy is de link: https://youtu.be/S_qIiBD7UDc

Toevoeging 15 januari

 

Zie het Overzicht landelijke acties/evenementen voor onze vrijheid (op Facebook)

Hoor je het zingen op de straat? (lied)

Gerelateerd

Museumplein Amsterdam: 17 Januari 2021

Op Museumplein demonstreerden oud-militairen, zorgpersoneel en anderen schouder-aan-schouder

Vrijdagavond 7 januari: boeren sluiten zich aan bij fakkeloptocht in Alkmaar – plus actie-agenda komende week

Oud-militairen lichten actie op 2 januari in Amsterdam toe

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Nelia schreef:

    Tot daar en dan!!

  2. Anneke Broere schreef:

    Hoe laat wordt er vanaf het Oosterpark vertrokken?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.