Zaterdag 17 juli: duizenden demonstreren in Parijs, Lyon, Marseille en tal van andere Franse steden voor vrijheid en tegen de ‘gezondheidsdictatuur’

Demonstratie voor vrijheid

Grote demonstraties in Parijs, Lyon, Dijon, Nantes, Marseille, Montpellier, Toulouse, Besançon en tal van andere Franse steden tegen de aangekondigde vaccinatieplicht voor werkers in de zorg en tegen de beperking van de toegang tot restaurants, café’s, ziekenhuizen, openbaar vervoer en culturele instellingen. Je komt daar binnenkort alleen nog in met een ‘gezondheispaspoort’. De roep om Liberté klinkt in heel Frankrijk.

Gerelateerd

Voortaan iedere zaterdag: dansen voor de vrijheid!

Prachtige vreedzame demonstratie Police for Freedom in Baarn

Video: wereldwijd protest op 20 maart 2021 tegen de lockdown maatregelen

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Marije Freeve schreef:

  Politie voor vrijheid liep gisteren weer dapper een mars in Rotterdam.
  Onafhankelijke pers Nederland deed verslag:
  www.facebook.com/onafh…7684515048
  Dat een meerderheid van de tweede kamer heeft ingestemd met het plaatsen
  van Covid19 op de zogenaamde A-lijst is wel zorgwekkend, toch?
  Op 1 augustus aanstaande zal er in Berlijn een grote internationale vrijheidsmars gehouden worden:

 2. rené schreef:

  A.s maandag wordt over de invoering van het vaccinatiepaspoort gestemd. En nu maar hopen dat het niet gaat zoals de laatste keer dat er ook gestemd werd over het aannemen van verregaande maatregelen m.b.t. deze “crisis”. Toen werd er overdag geen meerdheid behaald voor hun snode plannen. Vervolgens kwam er ’s nachts om 01.00 uur een herstemming waarbij alleen de ja stemmers aanwezig waren. En zie, we hebben een meerderheid. Volksverlakkerij ten top.
  De spanning loopt dan ook behoorlijk op. Angst en verslagenheid bij het medisch personeel en brandweer die tot verplichting gedreven worden. Dit in tegenstelling tot de politie en het leger (gendarmerie is het leger) die geen verplichting kennen. Nee want die hebben ze nog nodig om onschuldige mensen in elkaar te meppen en met gas en zware rubber kogels te bestoken.
  Een ander heikel punt is het massaal vaccineren van kinderen bij de aanvang van het nieuwe schooljaar.
  Maar nu eerst maandag het “ausweis”.
  rené Zuid-Frankrijk

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.