Vooral voor JOU: de Lucht-Je-HART Cirkel..!

De info over de Lucht-Je-Hart Cirkel kwam deze week op ons pad. Een prachtig initiatief, naar ons gevoel, dat je in staat stelt, om samen met mensen uit je buurt, familieleden en/of collega’s, jezelf te uiten over de situatie waarin we met z’n allen beland zijn.Lucht-Je-Hart Cirkel

Want deze Corona-crisis is vooral een crisis geworden, waarbij mensen als individu worden geradbraakt..! Vooral doordat overheden laks, niet adequaat en/of bewust manipulerend reageerden en reageren op wat er sociaal maatschappelijk plaatsvindt. Denk eens aan de wrede situatie in de verpleeghuizen de afgelopen maanden, waarbij mensonterende situaties de ‘normaalste zaak’ van de wereld werden..!

En wat doe je eraan, als je gemoed dan vol zit met ideeën, gedachten, boosheid en het gevoel niet gehoord te kunnen worden. Wij merken aan onszelf, dat we regelmatig een gevoel van onrechtvaardigheid en een soort moedeloosheid bij ons dragen, in deze bizarre tijden. Zeker als duidelijk is, dat bepaalde verstandige mensen, zoals wetenschappers en medisch specialisten, niet worden gehoord; zelfs worden gecensureerd..!!

Dialoog met zielsverwanten

Wat kun je als individu dan anders doen, dan je verzetten binnen de beperktheid van je eigen wereld..? Natuurlijk doe je wat je kunt; je tekent petities, doet mee met demonstraties als dat je ook een goed gevoel geeft. Maar waar blijf je als individu? Met dit nieuwe initiatief, kunn je – letterlijk en figuurlijk gesproken – in je eigen huiskamer actie ondernemen! En daarmee jezelf in dialoog brengen met zielsverwanten. Wat dit initiatief van de hartcirkels je aanreikt, is een methode om met een kleine groep, GESTRUCTUREERD van gedachten te wisselen. ……

>>> Lees dit artikel verder op de website WanttoKnow

Download hier de tekst van het Lucht-Je-Hart-Cirkel pamflet

Download hier het logo.

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. M schreef:

  Aangemaakt op maandag 19 juli 2021 een lucht je hart cirkel telegram groep. Waar al bestaande cirkels zich kenbaar kunnen maken. En nieuwe cirkels kunnen opstarten. t.me/lucht…art_cirkel

 2. Hanneke schreef:

  Onderstaande info is niet bedoeld om reclame te maken, maar goed (drinkbaar) water is ook erg belangrijk. Dit is een systeem dat geen stroom of gas nodig heeft om op basis van reeds redelijk schoon water grote hoeveelheden drinkwater te maken (zwaartekrachtfiltratie met o.a. keramisch materiaal):

  www.berkeywaterfiltershop.nl/berke…filter.php

  Ook handig:

  www.noodzaken.nl/noodvoedsel/

  Koken en USB opladen:

  www.knivesandtools.nl/nl/pt…bundel.htm

 3. Anneke schreef:

  Hoe kom ik aan een flyer?

 4. Margie schreef:

  Lucht je hart, heel je hart 💖
  Delen is helen…💞
  Circles of Love shine all over the world

  Niet iedereen in Nederland spreekt/begrijpt nederlands. Het kan ook wereldwijd!
  Volgende week heb ik evt tijd om de flyer te vertalen Fred… laat me weten of je daar oren naar hebt.
  Engels, frans, duits, farsi, indonesisch/maleis, spaans en italiaans.

  Hartsgroet Margie 💃

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.