Video: wereldwijd protest op 20 maart 2021 tegen de lockdown maatregelen

Gerelateerd

Op Museumplein demonstreerden oud-militairen, zorgpersoneel en anderen schouder-aan-schouder

Dance for Freedom revolutie begint in NL

Zondag 31 januari: demonstraties in verschillende Europese steden tegen de lockdown-maatregelen

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Prem Doeven - psychosoof. schreef:

    Prachtig al die mensen in al die landen die zich vanuuit hun menselijke individualiteit verbonden voelen met elkaar. Kijk ernaar en voel me met hen verbonden. Zij vormen het (mede)menselijke profiel tegenover het machtsprofiel van de politiek, respectievelijk het perspectief van toekomst en verleden. Nog maar enkele procenten van onze mensheid zit op de goede weg en de massa verkeert nog in een toestand van hypnose, verbonden met en geklit aan de positie van de machthebbers.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.