Uit het dagboek van een Etheric Warrior: bezoek aan de universiteitscampus van WageningenHet weinige orgonite dat ik nog over had, ben ik afgelopen zondag goed gaan besteden. Al een hele poos wilde ik eens gaan kijken hoe de universiteitscampus in Wageningen er van dichtbij uitzag.

De redenen voor dit bezoek hebben zich de laatste jaren opgestapeld, vooral onder het kopje ‘voedseltransitie’. Op de campus huist momenteel een eigenaardige combinatie van instellingen, met onder andere:
* Universitair wetenschappelijk onderzoek, dat onbevooroordeeld en onafhankelijk behoort te zijn
* Unilever Foods Innovation Centre
* Friesland Campina Research and Development
* Wageningen Food Safety Research
* Food Valley NL – ‘Shaping the Future of Food Together’ – met het Global Coordination Secretariat (GCS, opgericht door het WEF), met veel blijdschap ‘binnengehaald door Mark Rutte. Deze instelling heeft als doel een netwerk van ‘Food Innovation Hubs’ op te richten.
* Netherlands Plant Eco Phenotyping Centre (NPEC)
* Upfield Food Science Centre (‘A better plant-based future’)

Over deze combinatie van big business, politieke richtinggeving en wetenschappelijk onderzoek kritische vragen stellen is blijkbaar not done, zoals mag blijken uit dit artikel dat op 25 juli dit jaar in dagblad De Gelderlander verscheen.

De komende voedseltransitie, die ‘onontkoombaar’ zou zijn door klimaatverandering, stikstofnormen, energieproblematiek en dergelijke wordt verkocht met wollige termen als ‘biodiversity’, ‘sustainability’, ‘innovation’. Wie kan daar nu tegen zijn nietwaar?

In de praktijk dreigt dit te echter neer te komen op hyperprocessed foods, inclusief insectenburgers en geprint ‘vlees’ als oplossing voor een wereldwijd (gecreëerde) voedselschaarste.

Voor wie niet bekend is met dit uitgebreide onderwerp, kan ik de uitstekende video’s en Telegramkanaal van Christian Westbrook, aka Ice Age Farmer, aanraden.

Zwarte magie

Maar ik wil het vandaag hebben over mijn bezoek aan de campus van Wageningen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen. Op satellietbeelden kon ik al een pentagon-achtig gebouw zien en de contouren van sommige ‘kunstwerken’.

Deze ‘kunstwerken’ staan daar om de ‘juiste vibe’ te creëren, ook en vooral om de medewerkers op de campus die niet actief en bewust betrokken zijn bij de agenda met hun neus de juiste kant op te sturen. Lees hierover het artikel Loskomen uit het veld der verdwazing.

Mensen die nog onervaren zijn of onbekend met orgonite, onderschatten de impact van deze energieverstoorders. Het gebruik van agressieve, hoekige architectuur en verknipte ‘kunst’ in de openbare ruimte is een vorm van zwarte magie, die the powers that be in staat stelt dingen te manifesteren die in de lijn liggen met de energie die deze constructies uitstralen. Ze staan daar ook niet voor niets, ze zijn belangrijk voor het beïnvloeden van het ‘veld’.

Het mooie aan deze verboden kennis is, dat het juist helemaal niet verboden is deze te ontstoren. Mensen die orgonite verspreiden om politieke redenen op plekken waar deze structuren (bewust en onbewust) verschijnen, doen niets verkeerd. Voor de politie en security die ons spotten bij ons veldwerk zijn we hoogstens rare kwasten.

Ik heb zondag dus uitgebreid orgonite achtergelaten op het terrein, zonder iets onwettigs te doen. Ik heb trouwens nog nooit op een plek zoveel energieverstoorders vermomd als kunst geconcentreerd gezien, een teken dat er hier ondanks sussende berichten wel degelijk iets zeer negatiefs aan de hand is.

Nadat ik er ben langsgeweest met mijn orgonite baadt nu de hele campus ‘in het licht’. En geloof het of niet: dit is voor hen een fors probleem, anders zou dit werk niet zoveel weerstand opleveren. Het manifesteren van hun duistere agenda is na mijn bezoek veel moeilijker geworden en de kans dat deze voortijdig naar buiten komt veel groter.

Mission accomplished. 😊

Actie ‘orgonite Holland’

Mijn orgonite zoals hierboven reeds vermeld is momenteel bijna volledig op. Ik heb nog wel wat hars, maar die moet ik nog verwerken en zo heel erg veel is dat nu ook weer niet.

Vooraleer de prijzen nog verder stijgen en er straks misschien helemaal geen orgonite meer verkrijgbaar is, probeer ik wat op te slaan voor de komende tijd die heftigbelooft te worden.

Ik heb sinds 2005 letterlijk duizenden euro’s uit eigen zak betaald om dit baanbrekend en hoogstnoodzakelijke werk te doen. Het draagt bij aan de nieuwe maatschappij, die ondanks alle nare dingen die vast nog staan te gebeuren volgens mij toch een positieve vorm kan krijgen. Maar zonder energy shift belanden we straks wéér in een autoritaire maatschappij, hoogstens met andere hoofdrolspelers.

Mocht u mijn etherisch werk willen steunen, dan zeer graag. Ik hoef geen geld, maar u kunt rechtstreeks bij mijn huisleverancier www.orgonita.eu orgonite voor mij aankopen onder vermelding van ‘orgonite Holland’, Dan komt het bij mij terecht, en vervolgens te zijner tijd op een nuttige plek in de publieke ruimte. Bij verzendadres kunt u gewoon uw eigen adres invullen, maar daar wordt het dus niet naar toe verzonden.

Vooral de towerbuster en XL towerbuster zijn voor mij interessant. In bulk per 50 of 100 zijn ze het goedkoopst, maar met de code GIFHOLLAND is er 25% korting op individuele towerbusters en XL towerbusters, zodat u zelf de gewenste hoeveelheid kunt kiezen. (link is geldig tot en met) 18 augustus.

Let op: de code werkt pas nadat u zich heeft geregistreerd als klant en vervolgens bent ingelogd.
Er is een apart veld voor de coupon code (lees: korting). Daar vult u GIFHOLLAND  in.
Als opmerking bij de bestelling kunt u aangeven: Orgonite Holland.

Bij voorbaat mijn welgemeende dank!

En mocht u zelf nog geen cloudbuster in de tuin hebben staan, is het nu het moment om er één op te zetten. En als u tenslotte geïnspireerd bent geraakt door mijn verslagje, waarom niet zelf ook uw buurt ‘giften’ met orgonite, te beginnen met de zendmasten?

Foto-impressie

\

Gerelateerd

Uit het dagboek van een Etheric Warrior: het giften van vogelgriepzendmasten

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

De lucht ontgiften met de orgonite cloudbuster

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Helena schreef:

  Hi Dirk,
  ik heb het hier in Rotterdam ook gedaan bij een aantal wifi punten. Ik volg je werk. Een bijdrage van mij is gedaan bij Organita.eu. Zal met een week bij je binnen zijn. Succes met alles!!

 2. kritpleeg schreef:

  geweldig wat jullie doen. ik doe hier in BE op kleinere schaal het zelfde

 3. Ainy Heinen schreef:

  Dag Dirk
  Super top wat jij allemaal weer gedaan hebt. Dit is allemaal nog vrij nieuw voor mij, wil heel graag bijdragen en ook op pad. Zou graag n x met iemand mee op pad gaan om het gelijk goed te leren
  Is dat migelijk
  Groet Ainy

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Ainy, hier op Transitieweb staan ondertussen tips in overvloed. Het is echt niet moeilijk, ik zou zeggen probeer het gewoon zelf. Je kunt niks mis doen. Succes

 4. peet van hees schreef:

  Ook in Driebergen tref je een aantal beelden aan die storende, negatieve energie verspreiden. Tenminste, zolang ze niet ontmaskerd en via meditatieve handelingen op het goede, schone en ware gericht worden.
  Mooi artikel, dank je wel.
  peet

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.