Tegenstrijdige berichten over de demonstratie in Amsterdam

Zaterdag 11:30
De organisatie van de WWD Amsterdam heeft de demonstratie afgelast. Anderen daarntegen roepen op juist wel naar Amsterdam te komen. Het is een verwarrende situatie.

Hier volgen enkele actuele berichten op Twitter:Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. tjeerd schreef:

    Het is wel duidelijk dat vrijdagavond de Eurogendforce en romeos zijn ingezet. Burgemeester Aboutaleb is een Bilderberger net als Rutte en Olongren. De burgemeester heeft het toegelaten ook met de bedoeling om een false flag te kunnen plaatsen om te kunnen zeggen dat de agenten in het nauw werden gedreven en ze daarom naar noodweer moesten grijpen.De romeos hebben vrijwel zeker de politieautos in brand gestoken en de orgie van geweld verooryaakt waar Aboutaleb van spreekt. . Uit de telefoonbeelden blijkt dat demonstranten gericht beschoten zijn zonder dat er sprake was van een dreigende situatie. Uit beelden blijkt ook dat er al vantevoren stenen uit de straat waren gehaald voordat de demonstratie begon. Het script lag toen dus al klaar. Hopelijk komen er meer beelden en ooggetuigverslagen van deelnemers. De man van Onrecht tv lijkt gewoon te zijn doodgeschoten omdat hij beelden maakte als burgerjournalist. Eurogendforce is onderdeel van de EU om opstanden de kop in te drukken. Zij kunnen niet vervolgd worden. Ze zijn gestationeerd in Vicenza in Noord Italie. Mooie stad trouwens. Hopelijk gaan Italiaanse demonstranten zich ook richten op hen zoals de Zwitserse bevolking Klaus Schwab weg wil hebben uit Davos en Zwitserland.
    NB Als voetbalhooligans die niet in de stadions mogen en Marocs de gedode demonstranten willen wreken dan kan de politiek en het bestuur nog wat gaan beleven de komende lange weken. Dit kan zich wel eens helemaal tegen hen gaan keren maar mensen moeten weten dat de Eurogendfor gericht mogen schieten op mensenen daarin niet terughoudend zullen zijn.. Houdt rekening met geheime inzet van romeos en vooraf geregisseerde false flags om dodelijk geweld van de politie zogenaamd uit noodweer te rechtvaardigen.
    Het is duidelijk dat de politiek de voetbalhooligans en marokkaanse jeugd vreest en daarom de inzet van de Eurogendforce. Die hebben natuurlijk ook al vaak harde confrontaties met de politie gehad in het verleden. Wellicht dat deze jongerenforce zich verder willen inzetten voor de goede zaak van het covid verzet om de maatregelen van tafel te krijgen. Met alleen love power ga je er vrees ik niet komen..

  2. Robert Macphail schreef:

    Heel erg ZWAK om dit te annuleren! Precies wat de boeven-regering fijn vindt: ZWAKKE rebellen die denken dat ze zonder confrontatie iets kunnen bereiken.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.