Spreek in en loop mee tegen 5G!

Zoals je misschien wel weet, heeft de overheid op 16 juli een concept wetsvoorstel gepubliceerd waarin te lezen valt dat zij gemeenten wil gaan verplichten om mee te werken aan de uitrol van 5G.

 

Laat je stem horen!

Via een internetconsultatie kan iedereen nog tot 9 september reageren op dit voornemen.

Doe ook mee en geef jouw reactie op dit wetsvoorstel.

Meer informatie kan je hier lezen.

Landelijke demonstratie tegen 5G

Dan is er nog de landelijke straatactie tegen 5G op maandag 9 september in Den Haag.
Loop je ook mee?

Met de informatie in de documenten die je hieronder kunt downloaden kun je zelf een poster of flyer maken. Zo kun je anderen uitnodigen en motiveren om ook mee te doen.

Klik op deze link voor voorkant.

Klik op deze link voor achterkant.

 

Gerelateerd

Een serie ijzersterke argumenten tegen de uitrol van 5G (video en transcript)

 

Volg ons op Mastodon!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Matt schreef:

  In Rusland gaan ze het testen, dus ben benieuwd of daar straks ook geluiden komen dat het schadelijk zou zijn.
  Naar mijn bescheiden mening is het nu nog te vroeg om daadwerkelijk bewijzen te hebben dat 5G schadelijk is.
  Van bijvoorbeeld glyfosaat, het kankerverwekkend vergif van Monsanto is aangetoond dat het ook soms wel tot 10 jaar kan duren voor het gif daadwerkelijk schade aanricht. Bij eterniet, die golfplaten, kan het wel 20 jaar duren, maar het blijft wel giftig en zo zijn er wel meer voorbeelden van giftige stoffen die pas na jaren gebruik zich negatief ontplooien en daadwerkelijk ziektes of zelfs de dood veroorzaken.
  Dat wil niet zeggen dat ik meteen voorstander ben van 5G maar het inderdaad eens ben dat (eerlijk) onderzoek nodig is. De EU had toch altijd het voorzorgsprincipe? Als ze dat verlaten gaat bij mij toch al een belletje rinkelen. Wat is de agenda? Aan zieke of dode mensen hebben ze, diegenen die er aan willen verdienen, niet veel, of het moet voor big pharma zijn natuurlijk, maar ook daar is het dan eindig.

  :
  www.rt.com/busin…5g-russia/

  Lees ook eens de comments onderaan, best wel interessant.

 2. Andyyy schreef:

  Waarom op een maandag en niet in het weekend? Best wel drempelverhogend…

  • Marije Freeve schreef:

   Ik ben niet van de organisatie, maar weet wel dat er iets aangeboden gaat worden aan politici. En dat kan alleen maar doordeweeks. Dus dat zal wel de reden zijn.

 3. Marc schreef:

  Gedaan Marije,

  Wat een totaal onnodige waanzin en het dan ook nog verplichten.

  Marc

  • Marc schreef:

   Een kopie van mijn reactie vind je hier:

   Naam Lesart translations (MH Lohman)
   Plaats Enschede
   Datum 14 augustus 2019

   5G is niet zomaar iets, het is een verregaande maatregel die mijns inziens totaal onnodig en zelfs onverantwoord is. Een van de respondenten vatte het goed samen, ik neem dan ook delen van zijn pleidooi over. Zonder het waarborgen van de gezondheid van plant, dier en mens is uitrollen onverantwoordelijk. Als na jaren schade blijkt bij mij, mijn kinderen en onze natuur is er misschien al onomkeerbare schade ontstaan. Ik roep de overheid op het voorzorgsprincipe in acht te nemen zoals ook in andere landen/steden in Europa gebeurt, en niet de winst voorrang te geven op de volksgezondheid. Géén 5G voordat uitgesloten is dat het negatieve effecten heeft op levende organismen! Daar komt nog eens bij dat er veel bomen gekapt zullen worden om een betere ontvangst van het microgolf signaal mogelijk te maken, wat een volstrekt onnodige waanzin.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.