Prachtige vreedzame demonstratie Police for Freedom in Baarn

Het is duidelijk zolangzamerhand. Als de politie niet blindelings gehoorzaamt aan de driehoek en op brute wijze met veel geweld inbreekt op ons recht om te demonstreren, dan zijn er geen ‘rellen’, maar verlopen de bijeenkomsten vreedzaam.

In Baarn liepen duizenden mensen, waaronder politieagenten, artsen en onderwijzers een mars waar geen onvertogen woord is gevallen. Niet de reguliere media, die maar een klein groepje helden is wat er voor nodig is om te laten zien wat er aan de hand is in Nederland.

Een deelnemer deed verslag:
“Vandaag liep ik mee met de docenten geleding in de mars van . We hebben ons tussen 11 en 12 uur verzameld bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Vanuit daar zijn alle veteranen, politie, zorgmedewerkers, docenten en marechaussee als groepen bij elkaar gaan staan.

Om 12.15 zijn we gaan lopen, docenten met het spandoek, daarnaast en achter hen de politie, gevolgd door de zorgmedewerkers. De veteranen liepen overal en begonnen met de begeleiding. Er liepen ongeveer 4500 mensen mee.

In Baarn werden we staande gehouden, maar na overleg mochten we doorlopen en de ronde terug maken door Baarn naar het Kasteel. Daar weer aangekomen mochten we nog een uurtje napraten en zijn er groepsfoto’s gemaakt van alle groepen die hierbij betrokken waren. Alles is vreedzaam en goed verlopen.

Trots op iedereen die daar liep en extra op de veteranen, de zorg-medewerkers, de marechaussee, de politie en de docenten die dit durfden te doen. Ook een applaus voor de agenten van Baarn die ons heel netjes en vreedzaam begeleidden door het verkeer.”

Simpel. Nogmaals, niet de burgers, maar de politie-eenheden hebben – door te gehoorzamen aan “de driehoek – de eerdere demonstraties met hun geweldadig optreden verziekt. Maar het mooie daarvan is dat het zo uit de hand is gelopen dat de politie nu zelf mee demonstreert.

Meer informatie over “Police for Freedom” luister naar het interview met Dennis Spaanstra of ga naar de website van Police for Freedom.

Baarn demo Police for Freedom

Bron: website Vaccinvrij

Gerelateerd

Wat moet je uithalen om nog te kunnen demonstreren in NL? (DLM Plus)

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.