Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

Er zijn in Nederland en Vlaanderen steeds meer mensen die zendmasten, scholen en andere plekken ontstoren met orgonite. Om beginners en gevorderden te ondersteunen schreef ik een uitvoerige handleiding voor al deze Nederlandstalige Etheric Warriors. Deze is nu als e-book (pdf) beschikbaar.

Don Croft over het effect van giften met orgonite

In 2004 las ik voor het eerst over orgonite. Het enthousiasme van de mensen in combinatie met nieuwe begrippen als ‘giften’ en ’towerbusters’ was intrigerend maar ook enigszins bevreemdend. Het duurde tot in 2005 vooraleer ik zelf met orgonite aan de slag ging om het eens uit te proberen. Het was het begin van een bijzondere ontdekkingsreis.

Er is op het wereldtoneel ondertussen heel wat gebeurd en orgonite is actueler dan ooit.

Verdwazende invloed wegwerken

Onder andere naar aanleiding van mijn recente artikels zijn er momenteel tientallen mensen met orgonite aan de slag in Nederland en Vlaanderen. Dat is prachtig nieuws! De versnelling in het ontstoren (giften) van zendmasten en andere plekken is hard nodig. Mensen hebben gezondheidsklachten en het politieke circus dat momenteel bezig is rondom de coronacrisis gaat hard.

Gezondheid, vrije meningsuiting, recht op menselijke basisbehoeften staan onder druk. Dit is de apotheose van een voorbereiding die reeds eeuwen aan de gang is en die van achter de schermen gestuurd en ondersteund wordt door zwarte magie.

Eerder dan ons te vermoeien met nutteloze discussies met nietsvermoedende medeburgers, laten we het licht schijnen door de verdwazende invloed van die zwarte magie weg te werken.

Eerder dan te wachten tot anderen ook wakker worden, trekken we de gordijnen open zodat het licht binnenkomt.

De steen van David

Anderen overtuigen is een doodlopend spoor. Heb geen angst, maar steek ook je kop niet in het zand. Er is actie nodig, intelligente actie: orgonite deponeren bij zendmasten, scholen en op andere plaatsen van belang.

Het gaat voorbij aan de conditionering die we allen met ons meedragen, want het vergt een leap of conscience om dit als (een flink deel van) de oplossing te zien voor wat er gaande is. Orgonite is de steen van David waarmee Goliath een flinke slag zal worden toegebracht. We duwen de deur van de mentale gevangenis steeds verder open.

Omdat het wellicht niet lang meer zal duren vooraleer onafhankelijke sites zoals Transitieweb zullen worden aangepakt (‘domestic terrorism’ is de term die in de VS al de kop opsteekt voor alternatief geluid), heb ik op aandringen van Fred een vrij uitgebreide pdf met informatie over orgonite samengesteld.

Het is een verzameling van 182 pagina’s met instructies, artikelen, foto’s en achtergrondinformatie geworden, min of meer in de haast bij elkaar geraapt en geschreven, puttend uit mijn ervaring. Het is ruim voldoende als informatiebron voor de aanstormende Etheric Warrior.

Cruciale informatie

Of u nu pas begonnen bent met giften, nog aan het inventariseren bent, of al jaren gift, ik ben vrij zeker dat u er nuttige info in zult terugvinden die nergens anders te vinden is. Als het in dit document niet staat, is het niet van cruciaal belang. Niet dat ik alle antwoorden heb, maar dat is niet nodig om nuttig werk te verrichten.

Met orgonite hebben we ze bij hun kloten, zoveel is duidelijk.

Sla de pdf ergens op op een veilige plek, download de info in de links die u denkt nodig te hebben. Druk het desnoods af.
Ik zal het document wellicht nog bijwerken, maar versie 1.0 van ‘Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond’ is vanaf nu HIER te downloaden.

Het zijn prachtige tijden

Ga aan de slag, en geniet: dit zijn prachtige tijden! Deze info over subtiele energie is ongewenst door the powers that be, maar is de kennis van morgen. Maak van de gelegenheid gebruik om je weer sterk en krachtig te leren voelen, wetend dat je het verschil maakt en niet langer afhankelijk bent van iets dat buiten jezelf moet veranderen. Het is ook een prachtige kans om je weer te verbinden met de subtiele energie, die overal in en rondom aanwezig is.

Zij gebruiken een miljarden kostende geheime infrastructuur om mensen ziek te stralen en te brainwashen? Ze ontkennen, maar wij maken die op vreedzame wijze onschadelijk.

Zij sproeien de lucht vol chemtrails? Ze ontkennen, maar wij zetten een orgonite cloudbuster in onze tuin.

Zij doen aan satanisme? Ze ontkennen, maar wij doen de invloed teniet van hun zieke rituelen.

Zij zijn van plan om deze ongewenste kennis te bannen van internet? Wij maken een pdf en laten geïnteresseerden alles downloaden. 😊

“Trouble is just another word for fun”.
Don Croft

Weergave-link (bekijk het e-book in je browser)

Download-link (download het e-book als bestand)

Gerelateerd

Met orgonite maken we het verschil

Loskomen uit het veld van verdwazing

Zendmasten, corona en orgonite

De lucht ontgiften met de orgonite cloudbuster

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. B.Zeegers schreef:

  Wie weet waar ik aluminium draaisel kan vinden in de buurt van Oss.

 2. Marianna schreef:

  Sinds 33 jr wonen wij in een huis(tussenwoning) in een klein dorp West Betuwe. Al vanaf dag 1 vreemde zaken, telefoons die niet werken, veel lichamelijke klachten, apparatuur/lampen die veelvuldig stuk gaan. Sinds de intrede van het WIFI tijdperk nog meer rare fratsen, slechte verbindingen, veel uitval en in huis geen bereik met mobiele telefoons. Na installatie van dubbelglas met een ‘bronslaag’ is het helemaal bizar geworden binnenshuis wel gebrekkig Wifi, in de aanbouw achter de dubbele beglazing dus helemaal niet. We hebben er al veel (technische) mensen bij gehaald, ze begrijpen er helemaal niets van. Ooit een wichelroedeloper gevraagd(20 jr geleden) en die constateerde “een water- of energiestroom” onder ons huis en adviseerde koperen ‘achten’ neer te leggen op de vloer. Dat deed niks. Inmiddels kampen onze thuiswonende zoon en ik met serieuze gezondheidsklachten, zowel lichamelijk als psychisch. Zou dat ‘giften’ hier iets kunnen betekenen en zo ja HOE???

  • Dirk Verelst schreef:

   Dag Marianna,
   Straling en/of ongezonde subtiele energie komt in verschillende vormen en kleuren. Zoals ik ook schrijf: orgonite is vooral geschikt om zware verstoringen op te heffen, maar minder geschikt om op microniveau problemen ‘weg te werken’. Orgonite is geen wondermiddel. Net zoals een hamer prima geschikt is om een spijker in te slaan, maar minder om een fiets mee te repareren. Orgonite is niet de enige manier om verstoringen weg te werken. U bent jammer genoeg gedoemd om aan trial and error te doen: dingen uitproberen. Orgonite is een vrij goedkoop middel, en veel mensen bemerken verbetering in de sfeer in huis, het is zeker het proberen waard. Ik raad aan alle zendmasten te ontstoren binnen een straal van 1-2 kilometer volgens instructies, de scholen als u die in de buurt hebt met 1 of 2 towerbuster, en vervolgens naast de woning (in de tuin of eronder: kruipkelder) minstens een kegel te begraven naast of bovenop een koperen buis van een 30 tal centimeter, verticaal de grond in.
   Er zijn nog andere methodes, waar ik hier niet op in kan gaan. Daarvoor zou ik ter plaatse moeten komen en mijn andere expertise aanwenden.
   met vriendelijke groet
   Dirk

 3. O. Verspuij schreef:

  Dag. In 1e instantie, na alles gelezen te hebben, was ik heel enthousiast en overtuigd. Ik was uitgeput door de straling van hoogmasten en lage frequenties o.a. en kreeg hoop. Dus ik had eergisteren een enorme bestelling gedaan, ook om te giften. Net las ik echter op Facebook Straling en zo allerlei reviews dat het niet werkt tegen straling …. Dus ik heb net de order geannuleerd. Helaas. Ik ben net geëmigreerd naar Frankrijk vanwege vijf g en zal dus weer moeten verhuizen …. waar ik helemaal geen zin en energie voor heb. Dus ik vraag me af wat het nu wel doet? En in hoeverre dit meetbaar is? M.vr.gr. v Nonny Verspuij

  • Dirk Verelst schreef:

   Beste mevr. Verspuij,
   Jammer dat u de order geannuleerd hebt en het niet eerst zelf hebt uitgeprobeerd. Nu weet u nog steeds niet of het voor u iets is, en ik kan wel artikels schrijven, maar kan het orgonite niet bij de mensen in de handen komen duwen.
   Orgonite doet de electromagnetische straling helemaal niet verdwijnen. Als mensen die gaan meten en van daaruit concluderen dat ‘het niet werkt’, trekken ze dus de verkeerde conclusie. Net als je met een fototoestel nu eenmaal geen gewicht kan meten, is een stralingsmeter niet in staat orgone/chi te meten.
   In de voorbije 20 jaar hebben veel mensen hun fysieke klachten ten gevolge van straling met orgonite kunnen verlichten.

   Klakkeloos afgaan op externe bronnen is in deze tijd volgens mij niet meer verantwoord. Er is zoveel (des)informatie, dat je voor een groot deel je eigen expert zult moeten worden door dingen te testen en te merken wat voor jou het beste werkt.
   Mvg
   Dirk

  • Hans schreef:

   Vroeger geloofde ik in Sinterklaas totdat ik erachter kwam…..dat,
   Vroeger geloofde ik de gogelhoed totdat ik erachter kwam ….dat,
   Vroeger geloofde ik de overheid totdat ik erachter kwam ….dat ,

   Zoals ik hieronder al eerder heb geschreven van mijn reis naar Vietnam , daar heb ik bewust kennis mogen maken met het levensenergie , ….prana , chi , brahman , God , kosmische energie …zoals het voor ons voorstellingen vermogen mag heten .

   In Vietnam heb ik middels initiatie , shaktipad van spirituele boedistische meester bewust de kosmische energie mogen ontvangen en deze bewustzijn in mijn verdere leven meegekregen ! ( Mooiste geschenk ooit …mijn dank aan thuy dao anh phung).

   We zijn er allemaal mee geboren met deze kosmische levensenergie , de een merkt het op de ander is zich er niet van bewust !
   Het leven bestaat uit deze energie anders is er simpelweg geen leven mogelijk .
   Kortom ….om bewust in contact te komen met deze levensenergie kan je je sensitiviteit op veel toegankelijke manieren mee vergroten en gebruiken .( Bijvb. Hatha yoga die ik dagelijks beoefen ….vele wegen leiden naar Rome ).

   Afijn de verstoringen van deze levensenergie ( prana ) middels gsm , wifi ,…..etc etc ,
   zijn voor mensen zoals o.verspuij alsook mezelf en vele anderen met ons zeer onaangenaam en schadelijk , ook voor alle andere mensen die niet hoog sensitief zijn. ( Alle levende organisme)

   Kunstmatige straling is ( voor hoog sensitieve mensen ) om ons heen moeilijk visueel waar te nemen wel te voelen ….vandaar !!
   Daar tegen over is het levensenergie , prana alom om ons heen vertegenwoordigd en ook visueel en sensitief waarneembaar .

   Een simpele proef om prana waar te nemen , als het mooi weer is met een strak blauwe lucht en je kijkt geconcentreerd omhoog met ( agna , simpel gezegd je derde oog , werking op je pijn appel klier de toegangspoort naar je hoge bewustzijns vorm ……dan zie je allemaal transparante sliertjes bewegen geheel energetische gevulde bewegingen , dat is de manifestatie vorm van prana …POR !

   Tot slot als ik in een verhoogde stralings omgeving ben dan zie en voel ik geen beweging DOR …dan ga ik me heel naar voelen met alle klachten van dien en moet maken dat ik daar weg kom!

   Het positieve is dat alternatieven werkt , verlicht …..mits met oprechte middelen en intenties wat een pre voorwaarde is !
   Vandaar dat ik geloof in de grondleggers als , Tesla , reich , Boeddha , Jesus Christus ….( was ook een yogi die met de kosmische energieën werkten )
   en vele vele anderen , hierin mag je deze collectieve kosmische bewustzijns informatie gebruiken om jezelf hierin verder te ontwikkelen .
   HHG, CB , TB het werkt allemaal……mits met de juiste intenties en middelen !

   Mvg hans

 4. Hans schreef:

  Beste Dirk , al enigen maanden ben ik me aan het verdiepen in de HHG , CB , TB alsook het verhaal rondom deze materie van reich , croft etc etc …. , zeer boeiend en motiverend .
  Vervolgens ben ik materiaal aan het verzamelen om aan dit avontuur te beginnen , nu ga ik niet over 1 nacht ijs en neem uitgebreid mijn tijd , voorbereidingen en mogelijkheden om het project te laten slagen !
  Nu een prangende vraag betreffende de cloudbuster de bergkristallen moeten deze dubbeleinders hebben of kan ik enkele einders ( kristalpunt ) naar boven gericht gebruiken , graag je advies .
  Mvg hans

  • dirk verelst schreef:

   Dag Hans, je kunt enkel- of dubbeleinders gebruiken, het zal allebei werken. Klassiek worden dubbeleinders gebruikt. enkeleinders zou ik met punt naar boven richten in de buis.

   Verder even deze quote van Don Croft: “Orgonite disables humanity’s enemy, the occult/corporate world order, in ways that have to be witnessed to be believed, which is why we stress doing the work rather than relying on argument or persuasion to get people’s support.”
   Met andere woorden: je zult het snelst leren door gewoon zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Je hoeft geen weken en maanden voor te bereiden. Integendeel, dit kan een teken zijn van uitstelgedrag, vergelijkbaar met hoe het onder ogen zien van pijnlijke inzichten soms onbewust wordt vermeden tijdens een healing- of coachingsessie.
   Succes
   Dirk

   • Hans schreef:

    Beste Dirk als eerste bedankt voor je snelle reactie !
    de eerste TB hhg zijn momenteel Vandaag aan het uitharden ik ben mijn gevoel achterna gegaan n.l …….gezien dat ik een vroegere update van don heb gelezen om de hhg te aarden heb ik als eindpunt een koperen spiraal als laatste geplaatst met een verlengstukje koperdraad naar buiten de kegel , hieraan kan ik eventueel koppelen met een aardingspunt …..of dit werkt weet ik nog niet.
    Verder in het proces wil ik een meter aanschaffen om te testen 👍😎
    Mvg hans.

    • Dirk Verelst schreef:

     Mooi, maar ik vraag me wel af wat je wil gaan meten, straks.Tenzij je een speciale chi/orgone meter wil gebruiken, en dan nog vraag ik me af wat dat geeft. Orgonite wérkt, daarom is het er na 20 jaar nog steeds. Veel giften is de beste manier om beter begrip te ontwikkelen over wat orgonite doet. Het past niet in een ‘oud’ wetenschappelijk kader, dus van daaruit proberen te begrijpen wat er gebeurt is gedoemd om uit te lopen op een teleurstelling.
     Groet
     Dirk

     • Hans schreef:

      Beste Dirk ik ben overtuigd dat het werkt anders zou ik er niet aan beginnen .
      Daarbij ben ik in 2001 in Noord Vietnam geweest en heb daar in afzondering bij boedistische monnik wonderbaarlijke boven natuurlijke situaties mogen beleven met prana …..
      Ik ben geen wetenschapper maar wel nieuwsgierig van aard , zeker alles wat met boven natuurlijke en spiritueel te maken heeft .
      En het gaat zeker niet op een teleurstelling uitlopen !!
      Ik ga mijn omgeving overtuigen van de noodzaak ervan , hierbij heb je soms tools voor nodig , anders ben je in hun ogen een alluhoedje of iets dergelijks .
      Dat is mijn motivatie !
      Hopend op je begrip van mijn reacties
      Mvg hans

 5. hemelstraal schreef:

  Dank je DIrk voor deze prachtige informatie, ik heb hem perfect kunnen downloaden.
  Is er een mogelijkeid om een databank op te richten zodat we weten waar er al gegift is, zodat niet meerdere personen investeren in dezelfde locatie, of dat er op 1 km afstand 2 cloudbusters zijn?

  • Dirk Verelst schreef:

   Daarover schrijf ik ergens in het document. Het inventariseren heeft als gevaar dat mensen werkend bij AIVD/MIVD ‘doorgeven’ waar al gegift is. Dit is geen hersenspinsel, ik heb dit gedurende de jaren verschillende keren meegemaakt. Op het terrein is er dan niets te merken. Dus doe vooral zeker zelf je eigen omgeving zonder af te gaan op verhalen van anderen. Dit gezegd zijnde op orgonisenederland.nl staat zo’n kaart, Edwin probeert het bij te houden.
   Meer orgonite is altijd beter, dus dubbel giften is geen ‘zonde’.
   En 2 cloudbusters vlakbij elkaar is helemaal prachtig, dus daar moet zeker geen rem op staan.
   Succes met giften!

 6. JustMe schreef:

  Prima te lezen online. De download is ook prima te lezen (geen Windows pc). In de PDF staat een link naar Dooney’s site over “protecting yourself”. Die link gaat wel naar de site, maar levert een error. Dit is de verkeerde link dus: www.donebydooney.com/boost…OHTGcEiiy4.

  • JustMe schreef:

   de foto’s verderop in het document zijn inderdaad niet te zien. Dat had ik nog niet gezien, toen ik bovenstaande reactie schreef. Excuses

   • Dirk Verelst schreef:

    Dit is inderdaad het geval voor de artikelen die op transitieweb verschenen zijn. Ik ga proberen het te fiksen. Je kunt die artikelen nog wel steeds online inzien.

   • Fred Teunissen schreef:

    In een mapje met alle artikelen uit 2021 (tot nu toe) staan ook afzonderlijke pdf’s van de artikelen van Dirk. Dit is de downloadlink: we.tl/t-9A3IBoCFp7

    • Mia schreef:

     Hallo Fred, Ik lees net dit artikel (en wil nu ook echt eens de stap zetten om zelf orgonite te maken mbv het pdf en de mooie verhaken hierover) en klik op de link, maar de transfer is verlopen. Is het mogelijk om de link nog eens te activeren? Alvast bedankt en zo fijn de reacties, ervarigen en artikelen te lezen van jou en anderen. Dank

  • Dirk Verelst schreef:

   Dooney heeft haar site sinds het schrijven van die post blijkbaar aangepast. Je kunt op haar site nog wel inspiratie opdoen over het onderwerp.
   Dirk

 7. Niels schreef:

  Bedankt weer dirk! Ik ga in Tilburg beginnen met giften.
  Groet niels

 8. Lena schreef:

  Die HHG’s, plaats je die met de top naar hemel of in de aarde gericht, of naar target, of maakt het niet uit?

  • Dirk Verelst schreef:

   Don Croft plaatste ze met de top naar boven, met het idee een vortex te creëren door de coil die erin zit. Ik doe dat meestal ook als het kan, maar maak er geen punt van. De orgone (subtiele energie) verplaatst zich niet alleen verticaal, en soms past het beter in het gegraven gat op zijn kant. Het is zeker niet ‘verkeerd’, de target zal ontstoord geraken. Als je het in het water gooit weet je ook niet hoe het terechtkomt.

 9. rianluijten schreef:

  Het gaat goed, met we transfer prima manier, is het gelukt. ik ben er blij mee. Dank

 10. Bekkering-Tideman, Hulshorst schreef:

  Ik krijg het niet voor elkaar het PDF alleen te downloaden; Hij download het hele verhaal , dat hier geschreven staat.

 11. marc schreef:

  ik heb het pdf document al drie maal gedownload, het bestand is blijkbaar beschadigd en kan dus niet gelezen worden

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.