Mega-demonstratie in Berlijn voor de vrijheid en tegen de Corona-dictatuur

 

Een enorme opkomst bij de demonstratie tegen de corona-maatregelen in Berlijn vandaag. Volgens de autoriteiten waren er 17.000 deelnemers. Volgens de organisatoren meer dan een miljoen. Veel Duitsers zijn klaar met alle vrijheidsbeperkingen en Orwelliaanse absurditeiten. Kijk naar de beelden hieronder: alleen de politie draagt nog mondkapjes.

 

Zie ook: https://www.nichtohneuns.de

Gerelateerd

Wereldwijd groeiend protest tegen de lockdown (5) Beelden uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

LIVE: demonstraties tegen de lockdown in Duitsland – beelden uit Stuttgart en München

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Danny schreef:

  Dat de politie de demonstratie heeft gestopt is dat geen slecht teken ? Is dat geen gevoel van overgave?

 2. Marinus schreef:

  20.000 deelnemers. En die foto is jaren oud van iets totaal anders. Kansloos

 3. Luc schreef:

  Volgens de politie waren er 17 000 demonstranten, lichtelijk overdreven, vind je niet?

  • Fred Teunissen schreef:

   Dat was het eerste bericht dat door veel media is overgenomen. Later stelde de Duitse politie het getal bij naar 800.000.
   Tenminste, dat is wat ik er tot nu toe van heb meegekregen.
   En als je de beelden ziet is duidelijk dat het om honderdduizenden mensen gaat.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.