LIVE: demonstraties tegen de lockdown in Duitsland – beelden uit Stuttgart en München

Vanmiddag wordt er overal in Duitsland gedemonstreerd tegen de lockdown en de aantasting van democratische  grondrechten.
Ik vond live streams van Stuttgart en München en probeer er nog meer te vinden. Morgen (zondag) volgt op TransitieWeb een verslag met videobeelden van deze protestdag bij onze oosterburen.

Livestream aus Aachen – Proteste gegen die Einschränkung der Grundrechte

 

Hamburg

Livestream Querdenken 711

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Natasja schreef:

  Bizar, nergens te zien of lezen in de mainstream media, grote protesten in Duitsland & Spanje. Censuur. We worden door onze regering voor de gek gehouden! Ik ben klaar voor de strijd die gaat komen. Wakker en alert. Lees het boek van 1984 van George Orwell. The time is now.

 2. Wil schreef:

  wordt tijd voor actie

 3. Rene schreef:

  Omdat wij angsthazen (gemaakt) zijn, bang voor ons eigen hachje

 4. Marga Van Doorn schreef:

  Waarom doen wij niets?

  • Roosje schreef:

   30 mei Den Haag, wordt aan gewerkt, de meeste Nederlanders zien helaas niet in wat er aan de hand is

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.