Kom zaterdag naar de Manifestatie Licht op Verbinding in Eindhoven!

Licht op verbinding

Hartenvrouw is een initiatief van vier vrouwen uit Brabant.
Op hun Facebookpagina lichten ze hun initiatief als volgt toe:

Vier vrouwen met de wens en de visie om het veranderingsproces van onze mooie planeet te ondersteunen en om dit vol vertrouwen aan te gaan.

Gedreven vanuit het hart, gestuurd vanuit onze ziel.

Waar Hartenvrouw voor staat

Hartenvrouw omarmt de onzekerheid en angst die deze periode met zich meebrengt waardoor deze mag groeien naar vertrouwen en moed.

Hartenvrouw werkt in verbinding met haarzelf en haar medemens. Ze vertrouwt erop dat ze gestuurd wordt door het leven zelf dat geen angst kent maar enkel liefde is.

Hartenvrouw brengt een lichtje in het donker, simpelweg door het te zijn.

De Hartenvrouw staat symbool voor vastberadenheid en onvoorwaardelijke liefde. Ze is het symbool voor de moederfiguur. Ze is zowel boven als onder, maar wordt altijd geleid door LIEFDE.

De website van dit initiatief: www.hartenvrouw.org

Gerelateerd

Do you hear the people sing?

Zet vanavond een brandende kaars voor je raam!

Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker. Waar ligt voor jou de grens?

Samen tegen de spoedwet! Zaterdag 15 augustus 12:00-17:00 Den Haag

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Margie schreef:

    In verbinding ben ik erbij… 🙌

  2. Esther schreef:

    Ik ben erbij! Ik hoop velen van jullie en jou, Fred, ook te zien

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.