Joy to the World!

En het was in die dagen dat de hele wereldbevolking werd opgeroepen om zich naar de posten te begeven om zich te laten vaccineren. In groten getale spoedden de mensen zich daarheen, want zij waren bang, doodsbang, om de meest vreselijke ziekte te krijgen…

Na afloop dansten ze en sprongen ze door de straten omdat ze nu niet meer die vreselijke ziekte konden krijgen. Hoewel….ze moesten voor die enkelingen die zich niet hadden laten vaccineren vreselijk oppassen, want die konden toch nog altijd die vreselijke ziekte overbrengen, dus voor de veiligheid toch nog maar een keer laten vaccineren en de niet- gevaccineerde familieleden en vrienden uitsluiten.

Gelukkig kwam er toen een gebod van hogerhand om binnen te blijven en buiten een mondkapje te dragen. En nu dacht je dat ze opgelucht adem konden halen, maar daar was geen opluchting aan; zuurstofarme, vervuilde adem, inclusief bacteriën, werd weer ingeademd, samen met de afvalstoffen van het mondkapje. Maar dat was niet zo erg, want zo waren ze tenminste beschermd tegen die enge ziekte!

Hoewel…. Er werden toch veel mensen ziek, ondanks de vaccinatie, maar gelukkig kon dat niet zo erg zijn, dat ze daardoor in het ziekenhuis terecht zouden komen en het is natuurlijk ook logisch dat zo’n vaccinatie uitgewerkt raakt na verloop van tijd, dus toch maar weer een vaccinatie, dan weten we zeker dat we goed zitten! En als beloning kon je ook nog een App met een groene vinkje krijgen, waarmee je bij elk event naar binnen kon komen en elk land kon bereizen.

Ondertussen sloten de niet-gevaccineerden zich aaneen. Ze verdiepten zich in de inhoudsstoffen van de vaccinaties, doorzagen en bespraken de plannen van de nieuwe Goden en onderzochten nieuwe vormen van samenleven, voedsel verbouwen en gezondheidszorg en probeerden zich zo min mogelijk te laten beïnvloeden door wat er in de wereld gebeurde.

En zo ontstond er een duidelijke scheiding tussen deze twee groepen. Verwijten, beschimpingen, onbegrip en agressie waren aan de orde van de dag en ze werden steeds feller.

En de nieuwe Goden zagen dat het goed was en glimlachten om de verwarring en de tweespalt die was gezaaid.
Toen de doodsangst voor de vreselijke ziekte wat op de achtergrond raakte, toverden ze met het weer, de energie, de voeding, de economie en de wereldvrede, om maar te zorgen dat de angst aangewakkerd werd. En zij zagen dat het werkte en dat het goed was.

Maar wij zijn er óók nog!
Laten wij de nieuwe Goden en hun ideeën negeren en letterlijke en figuurlijke voeding geven aan hen die daar om vragen, zorg bieden aan hen die het nodig hebben, troost bieden aan eenzamen en troostelozen.

Laten we ons in universele liefde verenigen, positief in het leven staan en massaal ‘nee’ zeggen tegen alles wat onze vrijheid en ons unieke wezen belemmert.

We begraven de strijdbijl en gaan gezamenlijk op weg naar een vredelievend en gelijkwaardig Aquariustijdperk.

Zo laten wij zien dat het goed is.

Joy to the world!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?

Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Tina schreef:

  Met dank aan allen.
  Allemaal waar, tenminste voor mij.
  Mijn bijdrage is:
  zomaar een gesprek aangaan met een vreemde, over koetjes en kalfjes.

  De laatste vrouw in kwestie was zo blij en met een knuffel namen we afscheid.

  Het is 1 minuut langer licht (heel belangrijk in het noorden)

 2. wowshares schreef:

  En oh ja de kinderen zijn pure Joy en die wordt vakkundig om zeep geholpen door het geloof het verstikkende geloof en het schoolsysteem. kunnen jullie dit geluid plaatsen?? Denken jullie nu echt dat jezus hier blij van zou worden??? de lord??/ de lord is in ons ZELF te vinden, zonder 1 gedachte!!!! mijn reacties zullen wel te confronterend zijn,…..ach,…12 volgers bij in leven,..NU 2000000000 ,..OMG what happened???
  als wij de joy willen in de wereld dan zullen wij de kinderen moeten beschermen en hen dat leven geven waar wijzelf naar hunkeren

  • Fred Teunissen schreef:

   De keuze van de video is niet door de auteur van de tekst gemaakt. Ik heb de video erbij geplaatst na een stuk of zes versies bekeken te hebben en inderdaad – net als bij u – riepen ze gemengde gevoelens bij me op. Hun strekking is steeds die van een ‘verlosser’ buiten onszelf en uw kritiek daarop vind ik terecht.
   Maar…. ik vind het toch ook een heel mooi lied. Ik geef er daarom mijn eigen interpretatie aan:
   Joy to the world – daar kan iedereen mee leven.
   The Lord is come – dat is mijn innerlijke kompas, mijn Hoger Zelf dat resoneert met de innerlijke Lords van andere mensen. Geen externe verlosser.
   En zo kan ik toch genieten van een heel mooi lied.
   Ik heb deze versie uitgezocht, omdat de melodie halverwege overgaat in ‘Alle Menschen werden Brüder’ (Beethovens 9de). Omdat er zo ook een sociale dimensie in dit lied zit.

   • wowshares schreef:

    Beste Fred, het is ook een mooi lied en zij ervaren oprechte joy alleen het idee daaromheen is volledig FOUT en zo gaat de onderdrukking van het individu gewoon door. Sataisme is niet anders dan een reactie daarop,..maar is nog veel fouter. maar ik respecteer jouw onschuld in deze. Goed nieuwjaar!

 3. wowshares schreef:

  “Laten we ons in universele liefde verenigen, positief in het leven staan en massaal ‘nee’ zeggen tegen alles wat onze vrijheid en ons unieke wezen belemmert”

  Prima, maar wat heeft dat te maken met de video?? Religie -lees- geloofsfanaten die de Lord?? aanbidden??/ welke Lord,..die met een lange baard ergens ver weg in de hemel is??/ De hemel is HIER EN NU wat al eeuwen en eeuwen tot een hel gemaakt wordt door het onbewuste ego. zijn jullie nu echt zo blind?? het geloof heeft niets maar dan ook niets met KNOW THYSELF ofwel de waarheid die in ons huist en niet in de kerken bijbel de koran of via religekkies politieke partijen zoals de CU of de sgp te maken!!! Het ego is de hoofdschuldige die is ontstaan omdat wij als kind niet waarchtig onsZELF mochten zijn. Met de dominees imaams bisschoppen en nonnen die ons vooraal inprente dat als wij niet goed luisteren naar wat er in de bijbel staat hel en verdoemenis zou brengen.\er zijn 2000.000.000 christenen die de bijbel in en uit kennen en toch leven we in deze corrupte pedofiele gecontroleerde wereld??? onderzoek jullie ZELF eens dan kom je tot inzicht dat werkelijk alles corrupt en uit liegen en bedriegen bestaat. dit is hoe het ego werkt. Religie heeft nooit plaatsgevonden op aarde, geloof is de waarheid??? OMG!!! Alles maar dan ook alle is geinfiltreerd door het ego. dat is de ware gevangenis. Als men dat niet inziet, wat er net naar uitziet dan is de aarde nog beter af met klaus schwab. KNOW THYSELF

 4. Ineke de Ruiter schreef:

  Mooi onder woorden gebracht.behalve de gevaren die niet genoemd worden.die levens overschrijdend zijn.lees corona injecties van Thomas Mayer.

 5. Helma schreef:

  Ja, wij zijn er ook nog , Maar je voelt je wel een roepende in de woestijn . De angst die mensen regeerde (aangepraat) heeft een verlammende werking gehad op hun zelfbeschikking en zelfdenkend vermogen. Lastig hen te bereiken , erover praten wordt afgekapt met :”daar ga ik me niet in verdiepen hoor “Treurig , maar waar.

 6. Peter schreef:

  “de nieuwe goden” = de machine God. Het is Kunstmatige Intelligentie.
  Er is geen “wij” of “zij”, er is geen scheiding binnen de post(corona)crisis samenleving zolang iedereen aan zijn of haar smartphone zit vastgelijmd, zoekende naar hun ware identiteit. Met of zonder vaccinatie, we zijn medemens. “Joy”, oftewel vreugde, zit niet in een digitale lockdown en leeft niet in een geïsoleerd hart.
  Bijna 99% is nu anorganisch gedekt met microgolven inclusief bacteriën en ander micro-organismen. Te midden van een controversiële uitrol van 5G is de prik nog controversiëler dan voorheen. “In die dagen” was een periode van 2 jaar onverhinderde digitale 5G uitrol. Fundamentele mensenrechten zijn ver te zoeken en de significante biologische schade is zeer alarmerend.

  Vreugde stroomt onder ons op een organische manier en transformeert hoe we met elkaar omgaan.

  Kan de (EU-)bevolking, die nu ondergedompeld is in een “soep” van elektromagnetische golven 24/7, het zich veroorloven het ‘microgolfsyndroom’ nog langer te negeren?

 7. Maria schreef:

  Zo dank je wel Transitieweb! Ik zit ervan te huilen!! Helemaal ontroerd.

 8. Dirk Verledens schreef:

  Vanuit het positivisme om tegen de scheiding van twee groepen te gaan, kan je keuzes maken. De keuze om een kant te kiezen is geen optie. Je eigen (ingeperkte) vrije keuze ligt bij jezelf en hoe je ermee omgaat in deze evolutie naar een totalitaire staat. Tot een categorie behoren is lachen met de menswaardigheid. Het lijkt nog steeds op brood en spelen. massavorming in extremisme waarin wakkere burgers niet welkom zijn…(ieder voor zich). De vraag is of we wel weten wat we willen. In een wij en zij situatie worden er enkel verhalen geschreven, los van de realiteit.
  Persoonlijk ben ik inwonende mantelzorger geworden, voor iemand waar het medisch serieus misgelopen is… doe verder om zo goed mogelijk als ongevaccineerde mijn gevaccineerde vriendin in zorg te ondersteunen 24/24

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.