Het goede nieuws….

Het goede nieuws uit de VS is dat ‘ongevaccineerde artsen’ búiten ziekenhuizen en bejaardenhuizen om voor zichzelf beginnen (in private membership associations) en dat ‘ongevaccineerde leraren’ ingehuurd worden buiten het schoolsysteem om, om aan groepen kinderen les te geven.

Claudia Stauber van Cabin Talk doet verslag:

‘Voedsel, water, warmte, liefde’

Gerelateerd

Geef je steun aan Keuze Vrij Bij Mij!

Twee manieren om iets te doen tegen de anderhalve-meter-maatschappij en de machtselite

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. El Goog schreef:

  Waar je niemand over hoort maar wat wel heel relevant is, vind ik dan, is dat een arts of verpleegster enz. een eed of belofte af (moet?) leggen waarin ze hun commitment vastleggen dat ze er alles zullen doen om ons gezond te houden of te redden. Maar de farmaceutische industrie (en zeker ook de zorgverzekeraars), die de “levensreddende” middelen produceren en/of financieren hebben geen eed of belofte hoeven af te leggen In feite zou de hele keten dat moeten doen. Of het helpt is een tweede natuurlijk. Maar het geeft aan hoe krom het in elkaar zit.
  De voedingsindustrie en overheid zijn eigenlijk ook onderdeel van de keten.

 2. El Goog schreef:

  Goed nieuws? Het is toch juist verschrikkelijk dat mensen moeten vluchten voor de autoriteiten omdat ze een andere mening en overtuiging hebben? Misschien wel goed dat ze er voor gaan maar de reden is verschrikkelijk.

  • Marije Freeve schreef:

   Dat ís ook verschrikkelijk, dat ben ik met je eens.
   Maar ik vind het goed nieuws en dapper als steeds meer artsen uit de sektarische medische cult durven breken, want dat werd hoog tijd.
   Velen wisten al dat de vaccinatie-industrie corrupt is, maar het wordt nu steeds zichtbaarder…

  • Martin schreef:

   Klopt !!

 3. Annie schreef:

  Ik krijg geen geluid {heb haar wel eerder gehoord op youtube, dus zal daar eens kijken, ze is goed, positief en helder].

  • Marije Freeve schreef:

   Ja, ze is wel positief en helder, alleen….
   bij nader inzien wil ik graag iets toevoegen aan het onderste filmpje waarin ze zegt:
   “Love ís the only answer”.

   Bij nader inzien: Een geldbedrag kan soms ook levensreddend zijn uiteraard.
   (hoe plat het ook klinkt)

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.