Twee manieren om iets te doen tegen de anderhalve-meter-maatschappij en de machtselite

Grofweg zijn er twee paden die we kunnen lopen om iets tegen de oprukkende dictatuur van de 1,5 meter maatschappij te kunnen doen. Eén is een hele bekende, namelijk het verzet en de andere is wat minder bekend, maar daarom niet minder krachtig. Graag neem ik jullie mee op pad langs deze twee wegen. Ik noem ze het Tweede en het Derde Pad.

Met zijn allen bevinden we ons op het Eerste Pad. Althans dat proberen de machthebbers van de wereld te bereiken. Dankzij sluw gebruik van angst zorgen zij ervoor dat zo min mogelijk mensen durven te ontsnappen.

De bazen van het Eerste Pad regeren de wereld sinds mensenheugenis dankzij een slimme financiële truc. Zij hebben zichzelf namelijk het privilege gegeven om geld te creëren en daarover rente te berekenen. Zij zijn ook de enigen die dit mogen. Geen regering waar ook ter wereld zal het in zijn hoofd halen om geld te scheppen zonder daarvoor een particuliere bank in te schakelen.

Op deze manier wordt ook de VS, de grootste schuldeneconomie van de wereld gefinancierd. De FED leent astronomische bedragen uit aan de Amerikanen. (lees meer hierover hier)

De machtige multimiljardairs in hun elitair clubje kunnen slechts miljarden mensen regeren door inschakeling van de al dan niet ‘democratische’ regeringen. Deze regeringen vormen met hun overheden de buffer tussen het volk en de miljardairselite. Steeds verzetten de mensen zich tegen hun regeringen, kiezen nieuwe partijen, nieuwe regeringsleiders en tot hun verbazing verandert er uiteindelijk helemaal niets. Zelfs de Franse Revolutie leverde helemaal niet meer op dan de loze kreten van Gelijkheid, Vrijheid en Broederschap.

Leiband

In deze periode is dit machtsframe duidelijk zichtbaar. Meer dan 190 landen lopen mee aan de leiband van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en nemen de meest spastische maatregelen. Denk aan 1,5 meter, mondkapje, vaccin, die werkelijk vele malen erger zijn dan de kwaal van het virus. Zij doen dit allemaal heel gehoorzaam.

Blijkbaar huist de almacht in New York, dus niet bij de afzonderlijke regeringen, maar bij deze organisatie. Daarom kan het ook bestaan dat een derde, William (Bill) Gates III eventjes komt vertellen dat iedereen gevaccineerd moet worden. Niemand heeft deze man gekozen, hij zit in geen enkele regering of parlement, maar hij lijkt wel aan de touwtjes te trekken van de poppen.

Daarnaast heeft het World Economic Forum (WEF) beslist dat een Reset goed is. Who the hell is het WEF dat zij op deze manier de wereld even in een totale economische crisis kunnen onderdompelen?

Juist, er kan geen andere conclusie overblijven, dan dat we niet door Rutte en consorten maar door de vertegenwoordigers (WEF, WHO, FED) van de miljardairs geleid worden. En zij zijn nu zover dat zij dit ook openlijk toegeven, zo machtig wanen zij zich. In allerlei persconferenties spreken zij over de Great Reset en Depopulatie (via vaccinatie).

De vraag is, zijn zij werkelijk zo machtig zodat zij de hele wereldbevolking in een economische crisis kunnen storten en iedereen met een puur experimenteel vaccin kunnen laten inenten?

Het Tweede Pad

Een minderheid van de wereldbevolking is het duidelijk niet met de gang van zaken van het Eerste Pad eens. Beschouw hen als de meer bewusten. Zij zijn op de een of andere manier uit de hypnose van het Eerste Pad gestapt en zien de zaken daardoor in een ander perspectief. Hierdoor herkennen ze veel eerder wat er aan de hand is  dan de mensen die nog gevangen zitten in het Eerste Pad. Een belangrijk kenmerk van deze mensen is dat zij zich grotendeels hebben weten los te maken van de angst die miljarden mensen sinds februari 2020 in zijn ijzeren greep houdt.

De meesten reageren met boosheid en afgrijzen op de zaken die zij zien ontstaan. Daarnaast worden zij net als de onbewusten gedwongen mee te doen aan de draconische maatregelen. Zij zijn veel minder toegankelijk voor angstcampagnes vandaar dat de overheden hen aanpakken met geweld en dreiging hiervan.

Er staan allerlei nieuwe politieke partijen op die zeggen Nederland te gaan bevrijden van Rutte en zijn coronamaatregelen. De vraag is of zij daartoe de kracht en macht hebben.

Macht

De geschiedenis heeft echter geleerd dat het Tweede Pad niet meer is dan een reactie op het Eerste. Met andere woorden: het werkt met dezelfde spelregels, maakt gebruik van dezelfde machtsinfrastructuur en er is nog een belangrijke overeenkomst.

Ook de mensen van het Tweede Pad werken namelijk met macht over anderen. En daar gaat het steeds weer mis. Macht is de drug die de elite gebruikt om ook deze mensen te bedwelmen. In een volgend stadium, nadat zij de verkiezingen hebben weten te winnen, worden ook deze bewusten ingepakt door de machtigen en gedragen zij zich niet beter dan de Ruttes die zij zeggen te bestrijden.

Er is namelijk iets volledig mis met het systeem dat al duizenden jaren mensen tegen elkaar uitspeelt en hen onderling verdeelt. Het zorgt er steeds weer voor dat een kleine kliek de rest regeert en uitbuit. Dus liefdeloos behandelt. Nu komt het volgende pad in zicht.

Het Derde Pad

De mensen van het Derde Pad laten zich niet meer leiden door machthebbers. Het klopt namelijk gewoon niet dat de ene mens de ander kan opleggen wat deze wel of niet moet doen. Ieder mens is namelijk even veel waard als een ander. Het is compleet gestoord mensen zoveel macht te geven dat zij als regeerders of noem het volksvertegenwoordigers een hele bevolking kunnen bevelen zicht te laten vaccineren. Of als gedragsmaatregel een knettergek doekje voor neus en mond te binden of kunnen bepalen anderen te doden (oorlog) of te martelen (politiegeweld) of te laten verhongeren (Participatiewet).

Het enige dat leidend is in het Derde Pad heet Liefde. Mensen laten zich niet meer leiden door geld, hebzucht, macht of egoïsme. In een samenleving waarin de mensen elkaar alleen met liefde bejegenen bestaat geen onrecht meer. Deze mensen hebben hun angst volledig vervangen door meer bewustzijn en vervolgens zagen zij als geschenk dat er Liefde was.

Als Liefde ons leidt, betekent dit liefde voor elkaar, voor de natuur, voor de aarde waarop wij te gast zijn en liefde voor onszelf. Vanuit een dergelijk perspectief is macht krankzinnig. Is hebzucht ziek en egoïsme onbegrijpelijk.

We zijn dus met zijn allen onderweg naar het Derde Pad. De samenleving van Liefde.

Op mensen van dit Pad kan angst nooit enig vat krijgen. Zij zijn namelijk niet meer bang voor de dood, een van de angstaanjagers van de elite. Zij zijn evenmin nog bang voor materiële armoede, omdat spiritualiteit zich alleen bekommert om geestelijke armoede. Deze mensen zijn alleen nog bezig met het geven van Liefde aan elkaar, aan de dieren, aan de natuur en aan de aarde.

Wat nu?

Ik vrees dat we nog niet zover zijn dat we het gevoel hebben geen leiders en machthebbers nodig te hebben. Het bewustzijn van de mensheid als geheel is nog niet zover. De meesten van ons zijn zover nog niet. En dat kan ook niet, geïndoctrineerd en compleet gebrainwasht als we zijn met de gedachte dat we niet voor onszelf kunnen zorgen en onszelf niet kunnen leiden.

De mensheid is wantrouwen voor elkaar aangeleerd en het kritiekloos volgen van bevelen van gezagsdragers. Tja, alleen het woord is al lachwekkend. Gezagsdragers! De mensen van het Derde Pad herkennen geen gezag meer, want dit is namelijk onbestaanbaar. De ene mens kan geen macht uitoefenen over de ander op basis van een boterbriefje, dat hij heeft gekregen van autoriteiten! Ook deze categorie bevoorrechten bestaan dan niet meer.

Daarnaast is angst eveneens een ernstig obstakel naar meer bewustzijn. Het zorgt dat mensen bevriezen en blijven stilstaan in hun groei.

Toch is er een methode waardoor we in een sneltreinvaart (100 jaar is ook snel, maar dat terzijde) in bewustzijn kunnen groeien, waardoor de angst verwelkt tot een hoopje mest en liefde onze drijfveer wordt.

Er zijn mensen waaronder Christina von Dreien die ons de volgende suggestie aan de hand doen.

Visualiseer

Visualiseer iedere dag een aantal minuten
hoe onze perfecte wereld, zeg maar Het Derde Pad, er uitziet.
Fantaseer erover en overtuig jezelf dat je het wil.

Dus koppel jouw geweldige verbeeldingskracht aan je fabelachtige wilskracht. Een sterker iets bestaat niet. Als wij die twee koppelen en we doen dit met miljoenen dan wordt de aarde een poel van liefde waarin angst verdrinkt.

Let op: doen we het tegenovergestelde, dus laten we ons meevoeren in angst en verliezen we ieder geloof in onszelf en onze kracht dan ontstaat dat waarvoor we bang zijn eveneens! Onze gedachten zijn niet voor niets krachten! Dus wanneer de mensheid zich door de duivels van de machtselite het ravijn van de 1,5 meter ellende en vaccinaties in laat sleuren dan zullen onze ergste angsten waarheid worden.

Focus dus op onze volmaakte wereld! Creëer hem door iedere dag erover te denken en het te wensen. Overtuig zoveel mogelijk mensen hetzelfde te doen. En het resultaat zal het Derde Pad, de Volmaakte Wereld zijn, waar Liefde voor elkaar regeert!

*****

Dit artikel is in dank overgenomen van de website DLM Plus.

Gerelateerd

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

De manifestatie van de Nieuwe Aarde

De Nieuwe Aarde is een hoogtechnologische beschaving

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Margie schreef:

  The road less travelled… 💖

  The vision is the mission

  Be LOVE, do JOY, have PEACE!

  Mooi weer Fred dat je Christina gevonden hebt…het is de verbinding die over al leidt!

  Liefs uit Portugalia ☀

 2. Wow schreef:

  De oplossing is niet zo moeilijk hoor,…Geef de kinderen die vrijheid waar wij zo naar verlangen. Kijk ons huidige schoolsysteem is gebeerd op het ego,..het niet jezelf mogen zijn,. Als jij jezelf bent en spontaan in de klas dan krijg je daar meestal straf voor. Dus haal je kinderen uit het systeem dus van school www.thuisonderwijs.nl of 1 van de staats vrije www.democratischescholen.nl en mijn site die gaat komen gaat zich bezig houden met het ware individu, het pad van het ware Zelf! Innerlijke stilte is de magie van het leven.maw de innerlijke stilte is liefde. Het beleven van jouw individualiteit brengt je in contact met het goddelijke niet denken (passie) Dit zijn ze nu op dit moment aan het kapotmaken,..jouw individualiteit. De huidige scholen creêert bange of hoogmoedige ego’s die 1 ding gemeen hebben,..slijmen naar de top en schoppen naar beneden,….word wakker www.individulevrijheid.nl

 3. Gladiator schreef:

  Tja wat zal ik nu eens hierover zeggen en dan ook nog heel kort.

  Doe m’n best oké!!

  Liefde vind ik mooi, en ja, ook om te geven! Ik hou van dieren en sinds ik mensen echt ben gaan leren kennen is de liefde voor dieren alleen maar toegenomen!

  Echter, psychopatische criminelen welke dagelijks moorden (met voorbedachte rade!!!) plegen, en niet te vergeten doodslag alsmede het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel met de dood ten gevolg, beste mensen, die wil ik liever eerst op een andere manier benaderen dan met liefde.

  Ten eerste zijn dit soort heerschappen niet onder de indruk van iemand die hun “liefde” brengt en ten tweede zijn dit soort wat zich mensen noemt ook nog erg narcistisch wat betekend dat zij alleen maar zichzelf zien als een god en weldoener en altijd gelijk hebben!!

  Ik kan het niet meer aanzien hoe elke dag opnieuw er mensen zijn, voornamelijk ouderen waarvoor we respect dienen te hebben en hen niet op te sluiten in een hok van 4×4 met de mededeling dat ze hun kinderen en kleinkinderen voor hun eigen bestwil niet meer mogen zien, aanraken of knuffelen!!

  Beste mensen hier, gaat u door met het geven van liefde (en geloof me, ik begrijp heel goed dat u denkt dat ik gezien mijn reactie niet begrijp wat u met dit mooie verhaal bedoelt, want dat weet ik als geen ander oké).

  Ik zal dan ondertussen proberen om het onkruid waar ons land mee overspoeld is en wordt alsmede deze misdadigers uit te nodigen voor een onderonsje met MIJ!! Ben er werkelijk helemaal klaar mee!!

  Daarna zal het dan tijd zijn voor liefde……te geven en te krijgen!! (hoop ik!!)

  Gladiator

 4. maria schreef:

  Ik doe net als Cristina en stuur Heel veel Liefde licht en kracht de wereld in zodat we een liefdevolle wereld kunnen houden.
  ik weet dat het op dit moment moeilijk is voor vele om het hoofd boven water te houden door alle regels van de overheid .
  Toch blijf ik geloven dat als we met zn allen liefde sturen dat het op een gegeven moment beter zal gaan,

 5. Theo van der Himst schreef:

  Macht als zodanig is niet iets negatiefs of positiefs. Liefde is ook een macht. Het gaat mis als er sprake van machtsmisbruik, machtswellust, beide behorend bij Pad 1. Christina geeft aan hoe je je op Pad 3 kunt begeven. Het belangrijkste is je (spirituele) energieleveld te verhogen en daarmee ook je omgeving en het collectieve energielevel. Hoe meer mensen hieraan werken, hoe eerder de positieve tijdslijn gerealiseerd zal worden.

  Theo.

 6. rientshofstra schreef:

  Met Mark de Dictator en Hugo de Verschrikkelijke naar de afgrond

  Mijn voorvalletje stelt niets voor vergeleken met wat ondernemers en ouders moeten meemaken.
  Maar dat laat onverlet, dat ik hartgrondig ben gaan schelden op ons ooit zo mooie kutland.
  Mensen worden onderdrukt als waren we in oorlog. Mensen die dit niet pikken, kunnen hun rechten worden afgenomen. Gezonde mensen worden ziek door stress, frustraties, tegenwerking en allerhande beperkingen. Gezonde bedrijven gaan kapot. Tweespalt van een zeer kwalijk niveau wordt gecreëerd. Elkaar verraden wordt het nieuwe normaal.
  Wat was mijn voorvalletje? Ik moest een bij mij besteld boek, Rake Klappen, met T&T bewijs verzenden naar Thailand. Hiervoor moest ik naar de Readshop, omdat dat ook een Post.nl agentschap is. Ik had enkele exemplaren van de laatste De ‘Andere Krant’ en ‘OPN’ bij me. Gratis kranten die bij het binnenkomen of weggaan zo meegenomen kunnen worden. Vrij bot werd mij een verbod opgelegd, met als argument dat er niets de deur uit mag gaan wat klanten zou kunnen trekken.
  Vervolgens werd mij min of meer opgedragen een mondkapje te dragen. Ik weigerde. Nadat de verkoopster mij een exemplaar wilde opdringen gaf ik aan astmatische klachten te hebben en was vrijgesteld. Het bewijs van mijn huisarts moest ik evenwel tonen.
  Vervolgens kreeg ik een douaneformulier ter invulling. Toen ik dat ter plaatse wilde doen, werd ik de winkel uitgestuurd. Ik moest dit ergens buiten doen. De uitbater zou een boete van € 4.000,- kunnen krijgen (dat waren zijn woorden).
  (..)
  Vraag mij hoe je dit land naar de kloten helpt en ik heb het antwoord. 98% wordt niet ziek, een oversterfte is er niet, maar we zitten opgescheept met te veel vakinhoudelijke onbenullen die echt van niets verstand hebben, behalve een totaal land naar de kloten helpen.
  Mochten we ergens nog een rechtsstaat zijn, is te hopen dat deze destructieve dienaren van de globalistische elite zich moeten verantwoorden.

 7. Peter schreef:

  Om een beter beeld te krijgen hoe en waarom wij hierin verkeren is eens te luisteren naar Thomas Williams T.H.I. op Spreaker. Plus 5 part 2. Dan hoor je wie de wereld in zijn greep heeft, schokkend.

 8. Marc schreef:

  Hoopgevend en mooi geschreven, het is te bizar voor woorden wat er nu allemaal gebeurt. Maar kijk verder, kijk dieper.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.