Truckers in Canada eisen het vertrek van de regering en herstel van alle grondrechten

Ongelofelijke en ontroerende beelden uit Canada. Vanuit verschillende richtingen koerst het Freedom Convoy van tienduizenden truckers en hun supporters richting Ottawa. Bij elk dorp en elk stadje staan er mensen in de vrieskou langs de weg die hun als bevrijders toejuichen. Het zijn beelden die doen denken aan die uit mei 1945.

De truckers hebben al bij de start van deze historische tocht hun kaarten open op tafel gelegd, zo blijkt uit het gesprek met Jason LaFace, een van de organisatoren van het Freedom Convoy (zie de eerste video hieronder).

Hun doel is afzetting en gevangenneming van de regering Trudeau, afschaffing van het parlementaire stelsel, verbreking van de lijnen met het Engelse koningshuis en instelling van een nieuwe regering die wel de steun van het volk heeft en als eerste daad de rechten van de ‘first nation’ (oorspronkelijke Indiaanse bevolking) herstelt.

Er is een juridisch team dat heeft vastgesteld dat het wettig is een regering af te zetten als die zoveel kwaad berokkent aan de bevolking. De truckers willen dit zonder geweld doen en schatten in dat het leger zich – als ze zaterdag 29 januari in Ottawa zijn aangekomen – afzijdig zal opstellen, dan wel (deels) hun kant zal kiezen.

Volksopstand tegen de Davos-elite

Met de dag wordt duidelijker dat deze gebeurtenissen veel verder strekken dan een nationaal protest tegen vaccinatiedwang. Dit is een volksopstand tegen vooraanstaande handlangers van de Davos-elite die Canada nu al twee jaar lang terroriseren.

Aan de Canadese Senaat en de Gouvernor General is gevraagd alle grondrechten te herstellen en zo aan de tweedeling van de samenleving een einde te maken. Dit alles staat in een Memorandum of Understanding dat aan beide hoogste instituten ter ondertekening is overhandigd.

Beelden uit de cabine

Sommige truckers verzorgen onderweg livestreams van hun tocht. Het lijkt dan haast of je zelf in de cabine zit, onderwijl kijkend naar schitterende sneeuwrijke omgevingsbeelden en ontroerende momenten als bewoonde gebieden worden doorkruist. Ook het gesprek in de cabine is geweldig om te horen. Je proeft de stemming, de hoop in de harten, de enorme golf energie die na twee zware jaren bij de mensen omhoog komt.

Een historisch moment

Er zijn ook intieme, spirituele momenten, bijvoorbeeld als deze trucker zijn talisman op het dashboard laat zien en zijn maansteen en medicijnbundel (eerste video vanaf 23:00).

Dit is super-TV van een super-actie.
In de woorden van Jason LaFace: “Dit is een historisch moment voor de hele wereld.”

De actie van de Canadese truckers krijgt inmiddels navolging in Australië, India en Brazilië.

Meer informatie

Vrijheidskonvooi 2022 Canada met tienduizenden trucks onderweg (DLM Plus)

Canada Unity: https://canada-unity.com

The Real Pat King: https://www.facebook.com/watch/therealpatking/

Countdown: https://canada-unity.com/bearhug/?fbclid=IwAR2JSRbz8_Hk9SjUjcowQFafKdLbTi-Mj0GAkoggVuZGD8n2Sw88l7CqsJI

Canada’s Freedom Radio: https://listenupcanada.podbean.com

Gerelateerd

‘Verplichte vaccinatie? Dacht het niet!’ 10.000 Canadese truckers en supporters in konvooi op weg naar het parlement in Ottawa

Een glasheldere waarschuwing uit de havens: “Don’t fuck with us!”

NieuweTijd Podcast: Dark Winter en de gelekte Canadese routekaart

De routekaart van een ijzingwekkend complot

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Justus schreef:

  PURE EVIL: GoFundMe withholds nearly $5 million from truckers protesting Canada’s vaccine mandate

  www.naturalnews.com/2022-…ndate.html

 2. Margie schreef:

  Laatste nieuws uit Canada

  De truc van Trudeau; 5 dagen in isolatie dat is dus tot 2-2-22

 3. Jack Hendrix schreef:

  Geweldige actie van deze mensen. Hopelijk volgt de rest van de wereld snel..!! 👍👍

 4. Arjen Pasma schreef:

  Niet eerder in mijn leven (1945) heb ik mij zo zorgen gemaakt over de toekomst van onze kinderen. Ik ben homeopaat en kan vaccinaties ontstoren. Voor de gevolgen van de Covid-19-injectie kan ik helaas niets doen. Het is schokkend wat er nu plaats vindt. Met alles wat ik weet schrijf ik wekelijks mijn column in De Andere Krant. Waarschuw ouders in je omgeving om hun kinderen deze injectie niet te laten toedienen: de gevolgen zijn onomkeerbaar. Grote bewondering heb ik voor al degenen die zich nu uitspreken en zich te weer stellen tegen de machtswellustelingen die hun walgelijke ideeën nu laten uitvoeren door hun vazallen overal in de wereld. Lieve mensen, het ga je goed. Wees zuinig op jezelf en je kinderen. Wees standvastig en houd goede moed. Houd elkaar bij de les en houd elkaar vast.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.