Drukbezochte manifestatie verlicht Eindhoven met liefde en inspiratie

Op het 18 Septemberplein in Lichtstad Eindhoven zijn een paar duizend mensen bij elkaar gekomen. De manifestatie is georganiseerd door Hartenvrouw om mensen in deze kille tijd van corona maatregelen en verdeeldheid een ander geluid te laten horen,. Een aantal spreekkanonnen zorgt voor emotionele toespraken die de harten van de toehoorders weten te raken. Met dank aan OPG, RT Dutch en LNN voor het videoverslag.

Peter Toonen: “Ik ben geen vee, we zijn geen slaven, ik ben niemand’s bezit”

Toonen komt in zijn toespraak met een paar prachtige one liners die bij het publiek veel losmaken. Hij stelt dat er dit jaar minder mensen aan of met corona zijn gestorven dan dat er van de trap zijn gevallen. Peter houdt de mensen ook voor dat er geen grieptest bestaat.

“We zijn avatars geworden in een computergame. We zitten in een spel. Deze lockdown wordt als zwaarder ervaren dan die van het voorjaar. Er wordt ons verteld dat een vaccin ons gaat redden, maar volgens het WHO (wereld gezondheidsorganisatie) moeten we nog jaren mondkapjes blijven dragen.” En “Nog steeds worden we door virologen geregeerd.”

Hij raadt mensen aan uit de piramide te stappen, waarvan het middendeel wordt gesloten, want het MKB gaat eraan en de multinationals blijven over. En daarna eigen sociale kringen op te zetten. “Zelfs met vier of vijf mensen kan je al dingen samen organiseren, want van de regering hebben we niets meer te verwachten.”

Ook Elke de Klerk doet opmerkelijke uitspraken: De moedige arts beschuldigt Rutte en zijn ministers van genocide. Zij moedigt mensen aan om, net zoals zij, ministers en staatssecretarissen een brief te sturen met een dergelijke aanklacht, . (kijk op artsenvoorwaarheid.nl)

Elke de Klerk: “PCR test is tegelijkertijd een soort nasale vaccinatie”

Op rustige toon begint ze haar speech met de mededeling dat er op dit moment kinderen in gevangenschap geboren worden. Hun moeders dragen mondkapjes. De fundamentele grondrechten worden ons afgenomen. Ze roept artsen en verloskundigen en verpleegkundigen op zich ertegen te verzetten.

“Het lijkt erop dat de staat onze vijand is, ze wringt zich tussen de artsen en de patiënten in. De elite ziet ons als hun bezit, als slaven. Het scenario voor dit plan is al lang gemaakt.” Door de nanaoparticles in het vaccin worden we eigendom van Microsoft (lees toelichting hierover in het artikel over dr Madej)

Ook ziet ze dat er steeds meer bewijs komt dat de PCR test tegelijkertijd een soort nasale vaccinatie is. Ze roept de mensen op een nieuwe wereld te creëren.

Het regent af ten toe zachtjes in Eindhoven. Maar niet alleen wat regen daalt neer op de hoofden van de manifestanten ook een paar keer brengt de organisatie het nadrukkelijke politieverzoek over om afstand te houden. Gelukkig is dat de enige zichtbare bemoeienis van de politie deze middag.

Lees dit verslag verder op de website DLM Plus.

Gerelateerd

Kom zaterdag naar de Manifestatie Licht op Verbinding in Eindhoven!

Laten we het eens stevig over de Grondwet hebben

”De huidige ziekteverschijnselen lijken op de effecten van straling”

De route naar vrijheid: je hart luchten, elkaar door dik en dun steunen en zelfbestuur instellen

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. M.H. de Reede schreef:

    Wat geweldig dat er zovelen gekomen zijn.
    Ben trots op al deze mensen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.